fbq
Kotimaa
30.03.2021 15:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Rita Niemi-Manninen
Rita Niemi-Mannisen ja Akin rakkaustarina oli todellinen kohtalo - näin kaikki alkoi: "Olin torpannut jo viesteillä"
Kotimaa
30.03.2021 15:00
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Suomalainen tosi-tv-tähti ja fitness-tähti Rita Niemi-Manninen, 41, kertoi someseuraajilleen hulvattoman tarinan vuosien takaa. Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä Rita kertoo, kuinka tapasi tulevan puolisonsa Aki Mannisen.

Lue myös: Siemaili drinksua bikineissä! Samalla reissulla fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kuuli saavansa kauan odotetun vauvan: ”Kylmät väreet meni pitkin ihoani”

Oli muuttamassa Helsinkiin

Kuvassa näyttävän näköinen Rita kahlaa rantavedessä vaaleanpunaiset bikinit ja valkoinen neule yllään. Kuvatekstissään Rita palaa kuvan ottohetkeen ja muistelee, millainen suunnitelma hänellä oli elämää varten tuolla hetkellä lyöty lukkoon.

- Kolme kuukautta tämän kuvan ottohetkestä tapahtui jotain, mitä en osannut ikinä nähdä. Minä, joka niin itsetietoisena olin päättänyt elää vain itselleni. Minulla oli toinen jalka jo Helsingissä, oli suunnitelmissa, että muutetaan kämppiksiksi ystävän kanssa. Olin päässyt jaloilleni kaikesta menneestä, oli ihana tunne, että päätin itse kaikesta omassa elämässäni ja tuntui hyvältä olla ihan itsekseen.

Rita jatkaa paljastamalla, että oli täysin vakuuttunut, ettei tässä maailmassa ole hänelle sitä oikeaa.

- MIEHET. Pyh. Olin nähnyt, että ei ollut tällä planeetalla sitä oikeaa... 3 kk tästä hetkestä tuo kaikki kumottiin.

Oli jo antanut viesteillä pakit

Rita ja Aki tulivat kaikelle kansalle tunnetuiksi osallistuttuaan Temptation Island Suomen ensimmäiselle tuotantokaudelle. Myöhemmin urheilullista pariskuntaa on voinut bongata erikseen esimerkiksi myös Martina ja hengenpelastajat – tai Suurin pudottaja -ohjelmissa. 

- Törmättiin sattumalta erään porilaisen Akin kanssa. Miehen kanssa, jonka olin torpannut jo viesteillä. Miehen kanssa, jonka olin tiennyt jo 15 vuotta. Hän sai minut tuolla hetkellä kiinnostumaan, ja seuraavana päivänä suostuin ajelulle, Rita aloittaa varsinaisen tarinansa.

Lue myös: Mitä näet tässä kuvassa? Rita ja Aki paljastavat toimivan avioliiton salaisuuden roisilla kuvalla: "Aki on ihan kunnossa"

Rita jatkaa kertomalla omaan vauhdikkaaseen tyyliinsä, kuinka Akin kanssa ajelu vei nuorelta Ritalta jalat alta ja johti varsinaiseen hurmioitumiseen.

- Sinä kauniina talvisena sunnuntaina se sitten tapahtui. Jalat alta. Järki hoi, älä jätä. Mitä nyt tapahtuu?!?! Mikä tää tyyppi on?!?! Miksi kaikki muu unohtuu kun oon tän kaverin kanssa?!!! Ritaaaa!!!! Get it together!!!

Rakastui porilaiseen

Lopulta Rita sai vastaukset kaikkiin esittämiinsä kysymyksiin, kun uskalsi olla itselleen rehellinen.

- RAKASTUIN!!! Päätä pahkaa. Ja perhana porilaiseen! Ei niin pitänyt käydä! Pori oli OUT mun suunnitelmista!! Lopun te tiettekin: Järvikylä, yhteinen polku, yhteinen yritys, Putin, Donna....elämää isolla E:llä!

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Rita ja Aki ovat sanoivat toisilleen tahdon Yyterin hiekkarannoilla vuonna 2015. Pariskunnan esikoinen, Donna-tytär syntyi vuonna 2019. Parivaljakko on nähty yhdessä myös Gladiaattorit-sarjan uusintaversiossa vuonna 2017. Kannustavan kirjoituksensa loppuun Rita haluaa vielä painottaa, että elämisessä on ihaninta sen ennalta-arvaamattomuus. 

- Elämä yllättää!! Elämä on täynnä toivoa, elämä antaa silloin, kun vähiten odottaa mitään, elämä vain tapahtuu, rakkaus yllättää!! Eletään hetkessä, ei murehdita mitä on ollut, ei murehdita mitä tuleman pitää. Sydän avoimena eteenpäin, Rita kannustaa someseuraajiaan.

Julkkispari juhli häitään rannalla - morsian kylmissään merituulessa

Aviopuolison somekohu

Aki on viime viikkoina ollut valtavan somekohun keskiössä. Silminnähden pettynyt mies pudotettiin Selviytyjät Pohjola -ohjelmasta kolmantena kilpailijana, ja mies purki tuntojaan Selviytyjät Extra -ohjelman juontajien Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen kanssa.

- Onko sitten niin, etten ole antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille. Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki kommentoi ohjelmassa.

Akin kommentit tulkittiin naisvihamielisiksi, eikä keskustelu ole kaikilta osin laantunut vieläkään. Myöhemmin somekeskusteluun ovat ottaneet osaa myös Extra-ohjelman juontajat, Roope Salminen, Laura Friman ja Suvi Pitkänen. Aki ja Rita kertoivat myös avoimesti saaneensa tappouhkauksia kohun seurauksena.

Lue myös: Aki Mannisen kohulausunnot eivät mene pettymyksen piikkiin – tässä syy!