fbq
Kotimaa
15.03.2021 20:04
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Aki Manninen Rita Niemi-Manninen
Perhettä uhkailtu! Aki Mannisen ympärillä pyörivä kohu oli liikaa: Rita Niemi-Manninen avautuu tunteistaan itkuisena
Kotimaa
15.03.2021 20:04
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Hyvinvointivalmentaja ja tosi-tv-tähti Rita Niemi-Manninen, 41, avautuu Instagram-tarinoissaan viime päivinä velloneesta kohusta, jonka keskiössä on ollut hänen aviomiehensä Aki Manninen.

Lauantainen Selviytyjät Suomi -sarjan pudotusäänestys herätti keskustelua mediassa, kun tiputettu Aki laukoi tunteita kohauttavia kommentteja Selviytyjät Extra -ohjelman haastattelussa. Aki oli tyrmistynyt pudotuksestaan, kun heimo äänesti hänet ulos kilpailusta Herbalisti nimellä tunnetun tubettajan Juuso Karikuusen sijasta. 

- Onko sitten niin, etten ole antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille. Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki kommentoi ohjelmassa.

Lue myös: Syytetään naisvihaajaksi! Selviytyjistä-pudonnut Aki Manninen herätti kommenteillaan somemyrskyn – Rita-vaimo puolustaa puolisoaan: ”Tämä mies on lempein ja ajattelevin”

Itkuisia videoita

Akin kommenteista nousseessa kohussa Akia on syytetty sovinismista ja naisvihasta (misogynia). Nyt Rita on julkaissut itsestään itkuisia videoita Instagram-sivujensa tarinat-osiossa.

Nyt vaan purkautu tää paha olo… Niin pahalta tuntuu lukea vihaista joukkolynkkausta omasta aviomiehestä, joka kunnioittaa ja arvostaa aina jokaista naista ja ei esim. siedä halveeraavia rivoja vitsejä. ”Kiiltokuvakerho, tyttöjen kerho, tissit…” Ne hän mainitsi ja hänestä on leivottu sovinisti naistenvihaaja. Jos viettäisitte aikaa Akin kanssa, tietäisitte kuinka hieno ja suoraselkäinen ihminen hän on ja kuinka ihailtavasti hän kasvattaa ja suojelee omaa pientä tytärtään, Rita kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Tää maailma on käsittämätön (haljennut sydän).

Perhettä uhkailtu

Aki otti itse kantaa velloneeseen kohuun niin ikään Instagram-tarinoissaan. Aki kertoo, että kantaa kohusta kyllä vastuun harteillaan mutta yhtä asiaa hän ei nousseessa kohussa hyväksy. Putin-koiransa kanssa ulkoilemassa oleva Aki kertoo, että heidän perhettään on kohun seurauksena uhkailtu.

- Sitä mä en kestä, et mun perhettä ruvetaan uhkailee. Siinä menee semmonen raja. Sit Aki Manninen toimii, mies sanoo kuvaamallaan videolla.

- Ja joo, musta löytyy sen verran selkää että jos mä oon jotain satuttanu, pahoittanut jonkun mielen, mä olen pahoillani. Pyydän anteeksi, toki. Kyllä mä pystyn siihen, niin kuin teinkin. Mun tarkoitus ei koskaan ole ollut satuttaa ketään, Aki lataa.

Lue myös: Mitä näet tässä kuvassa? Rita ja Aki paljastavat toimivan avioliiton salaisuuden roisilla kuvalla: "Aki on ihan kunnossa"

Lue myös: Selviytyjät Suomessa dramaattinen pudotus – leirin johtajalta vedettiin matto jalkojen alta: ”Miksi seison tässä nyt?!”