Suvi Pitkänen

Nyt tilittää Suvi Pitkänen! "Kiiltokuvakerhoon" kuulunut tv-tähti paljastaa taustat Aki Mannisen Selviytyjät-rähinästä: Siihen on syynsä

Kotimaa | 16.03.2021 14:46

Dj ja yksi Selviytyjät-sarjan kisailijoista Suvi Pitkänen, 34, nauttii tällä hetkellä olostaan Dubain lämmössä. Työmatkalla oleva Suvi otti kuitenkin Instagram-tarinoissaan kantaa viime päivinä velloneeseen kohuun Selviytyjien ympärillä. 

Kaikki sai alkunsa, kun kuntovalmentaja Aki Manninen äänestettiin ulos Selviytyjistä. Tämän jälkeen pudotuksestaan tuohtunut Aki antoi haastattelun Selviytyjät Extra -ohjelmassa, jonka haastattelijoina toimivat Alma Hätönen ja Kimmo Vehviläinen

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

- Onko sitten niin, etten ole antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille? Tietenkään minun ei tarvitse antaa, koska minulla on kaunis vaimo kotona. En näe muita naisia sillä tavalla kuin muut miehet. Naiset kun ovat leirissä, ei siitä tule koskaan hyvää soppaa. Pitää olla joukko miehiä! Aki kommentoi ohjelmassa.

Tästä kaikki sai alkunsa

Nyt Suvi raottaa tarinaa kohuun johtaneiden tapahtumien takana.

- Ensinnäkin tosi ikävää, että tällaisesta aiheesta pitää vuonna 2021 enää edes puhua. Haluan pitää tämän lyhyenä ja asiallisena, mutta faktahan on se, että tv-ruutu ei valehtele. Itseasiassa oon jopa positiivisella tavalla yllättynyt, kuinka realistista kuvaa ohjelmassa on näytetty. Koska faktahan on se, että kuten Instagramissa niin usein myös tv-ohjelmissa ne oikeat asiat tapahtuvat siellä kulisseissa, ja se mitä katsoja näkee, on vain murto-osa. Mun mielestä oli siis tosi hienoa, että näytetään noin rehellisesti asioita, koska se mitä viime jaksossa näytettiin, oli todellisuutta. Tällaisia asioita tapahtuu ihan oikeassa elämässä. Ikävä kyllä. En itse hyväksy minkäänlaista kiusaamista, ja myönnän, että olen ehkä teininä joskus ollutkin tällainen kiusanhenki. Mutta olen kasvanut siitä ulos, enkä missään nimessä hyväksy sitä millään muotoa, lasten enkä aikuisten keskuudessa. Kiusaamista on tosi paljon erilaista, usein se henkinen kiusaaminen on sellaista, ettei sitä edes tiedosta, että tekee sitä toiselle, Suvi aloittaa kertomuksensa.

Lue myös: Syytetään naisvihaajaksi! Selviytyjistä pudonnut Aki Manninen herätti kommenteillaan somemyrskyn – Rita-vaimo puolustaa puolisoaan: ”Tämä mies on lempein ja ajattelevin”

Suvi kertoo, että Selviytyjien kuvauksissa oli myös vaikeita ja todella vaivaannuttavia hetkiä. Lisäksi nainen avaa videotarinoissaan sitä, miksi lähti tekemään peliliikkeitään, joita on viime päivinä mediassa arvosteltu.

- Ja olihan siellä metässä välillä sellaisia aika vaikeita hetkiä. Tai siis tosi vaivaannuttavia hetkiä. Ja hetkiä, jolloin tuntui ei edes vähän pahalta vaan tosi pahalta. Lähinnä siksi, että näki, kuinka joku toinen kärsi ja voi huonosti. Ja se sai minut tosi surulliseksi. Ja siinä on yksi syy, miksi lähdin tekemään omia peliliikkeitäni siellä metsässä. Ja sanotaan näin, että kun puhutaan tästä naisten ja miesten asemasta tai liitosta, niin tilanteet ajoivat meidät naiset liittoon. Tilanne ei siis ollut, että hei, nyt naiset vastaan miehet. Se ei siis missään vaiheessa ollut niin, että hei nyt kaikki äijät ulos. Vaan kaikki sellaiset tekijät, kuten esimerkiksi, että miten minä tunsin oman asemani ja roolini siellä metsässä, niin ne vaikuttivat todella paljon. Ja se, että kisassa pitää nähdä sitä tilannetta laajemmalle ja pidemmälle. Ettet tee niitä peliliikkeitä vain sillä tavoin, että kuka on kiva ja kuka on vahva vaan pitää nähdä se peli kokonaisuutena. Luonnollisesti se vaikuttaa asiaan, minkälainen ilmapiiri siellä leirissä on. Eli jos tulen vaivaantuneeksi, enkä vain minä vaan myös moni muu, tietyistä asioista ja targetti on se että me olemme siellä metässä monta viikkoa, niin kyllähän sitä pitää eliminoida tekijöitä, jotka tekevät epämukavan olon.

Rankat olosuhteet psykologiselle pelille

Lue myös: Tätä dj:tä ei pandemia pysäytä! Suvi Pitkänen nauttii bikinikeleistä Dubain lämmössä – pääsi vihdoin toteuttamaan yhden unelmansa

Suvi tunnustaa Selviytyjien olleen rankka kokemus ja kertoo myös itse saaneensa raivokohtauksia kuvauksissa.

- Selviytyjät on tosi rankka peli. En olis ikinä uskonut, että se on noin rankka. Ja varmasi tuollaisessa tilanteessa tulee hetkiä, jolloin ihminen käyttäytyy niin kuin ei normaalisti käyttäytyisi, ja kyllä minäkin siellä jotain raivareita sain. Mutta kyllähän se on niin, että se mitä sinä olet, sitä et saa pois. Etkä varsinkaan tollaisissa olosuhteissa, kyllä sinut aika aseista riisutaan. Kyllähän sä siellä ihan itsenäsi olet. Siihen oli syynsä, miksi viime jakso päättyi niin kuin päättyi.

- Hyvä juttu, että tiettyjä asioita käsitellään eikä leikata pois, Suvi lisää.

Yön aikana palautetulva

Suvin ollessa eri aikavyöhykkeellä kotopuolessa on ehditty laittaa dj:nä työskentelevälle naiselle yön aikana valtavasti palautetta Suvin eilisistä kommenteista liittyen Selviytyjiin.

- Mun inbox räjähti. Enkä halua jatkaa keskustelua enempää, koska haluan että tilanne rauhoittuu. Sanon vain, että on hyvä, että asioista keskustellaan, että asioita nostetaan esille. Mutta minä en halua kenellekään pahaa. Se että tilanne on saanut tällaiset mittasuhteet, on aika kreisiä. Erästä kanssakilpailijaani lainatakseni: Tämä spekulointihan alkaa olla jo isompi juttu kuin itse Selviytyjät. 

Kiperiä kysymyksiä seuraajilta

Lue myös: Perhettä uhkailtu! Aki Mannisen ympärillä pyörivä kohu oli liikaa: Rita Niemi-Manninen avautuu tunteistaan itkuisena

Yksi kommentoija on kuitenkin kysynyt Suvilta kysymyksen, johon näyttävä nainen haluaa vastata julkisesti.

Mitä mieltä olet tästä lynkkauksesta ja tappouhkauksista, joiden kohteeksi pudottamanne mies perheineen on joutunut?

- Todella väärin ja kohtuutonta. On hirveää että tuollaista joutuu kokemaan. Langat on kuitenkin Akilla käsissä. Hän on käyttäytynyt väärin ja julkinen anteeksi pyyntö rauhoittaisi tilanteen, Suvi on kirjoittanut kysyjälle takaisin.

Seuraavissa videotarinoissaan Suvi ottaa vielä lisää kantaa käsittämättömiin mittasuhteisiin paisuneeseen kohuun.

- Homma on mennyt aika sairaaksi ja se, että vedetään mukaan nyt jo ulkopuolisia ihmisiä, niin ei hyvä. Eli mun mielestä käsi pystyyn vaan virheen merkiksi. Kaikki meistä tekee virheitä, se on ihan oikeasti vaan fakta. 

Hyvät välit Akin kanssa

Yksi seuraajista on kysynyt Suvilta, millaiset tämän välit ovat Akin kanssa. Suvi vastaa tapansa mukaan kattavasti.

Lue myös: Kohu Aki Mannisen ympärillä kasvaa: veti juontaja Alma Hätösen mukaan - nyt älähti Roope Salminen! "Toivon, että menet nukkumaan ja voit aamulla paremmin"

- Meillä on Akin kanssa hyvät välit. En ole ainakaan kuullut mitään poikkeavaa infoa. Aki on oikeasti hyvä tyyppi, varmasti maailman paras aviomies Ritalle ja selkeesti tosi hyvä isä. Ja oli meillä siellä hauskaakin. Täytyy aina muistaa, että asioilla on niin monia puolia. Tämä asia on saanut nyt suuret mittasuhteet. Se on hyvä, mutta se on myös huono. Hyvää on se, että tämä on herättänyt tärkeää keskustelua. Huono puoli on se, että missään olosuhteissa ketään ei saa uhkailla, eikä etenkään vetää perhettä mukaan. Se että on vedetty perhe mukaan, on minusta tosi ala-arvoista ja todella väärin. Muutenkaan, uhkailu ja väkivalta, ei se ratkaise yhtään mitään, vaan nimenomaan se keskustelu asioista. Korostan sitä, että tärkeitä pointteja on noussut esille. Korostan myös, että ihmiset tekevät virheitä. Korostan myös, että Selviytyjät on sellainen erilainen paikka ja erilainen tilanne. 

- Tuntuu että Selviytyjät jää nyt tän typerän kohun jalkoihin, Suvi päättää kannanottonsa.

Katso myös: Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!