fbq
Mitä näet tässä kuvassa? Rita ja Aki paljastavat toimivan avioliiton salaisuuden roisilla kuvalla: "Aki on ihan kunnossa" | Seiska
Uutiset
07.01.2021 13:24
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen
Mitä näet tässä kuvassa? Rita ja Aki paljastavat toimivan avioliiton salaisuuden roisilla kuvalla: "Aki on ihan kunnossa"
Uutiset
07.01.2021 13:24
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Muun muassa Gladiaattorit-sarjasta tutut Rita Niemi–Manninen ja Aki Manninen poseeraavat Ritan tuoreimmassa Instagram-julkaisussa varsin riettaissa tunnelmissa. Otoksessa Rita istuu hajareisin paljun reunalla, ja hänen haaroistaan syöksyy vesisuihku suoraan paljussa kylpevän Akin suuhun. Vaikka kyseessä on selkeästi pelkkä vesisuihku, saattaa rohkeimmille tulla mieleen aikuisviihteestä tuttu, niin sanottu ”kultainen suihku”.

Lue myös: Aki ja Rita Mannisen esikoinen syntyi!

- Avioliitossa kahden ihmisen välinen avoin vuorovaikutus ja ymmärrys on tärkeää. HUUMORI. Never lose it, Rita kirjoitti kuvan yhteyteen.

Katso kuva alta ja päätä itse.

Kuvaan on satanut paljon kommentteja ihmisiltä, joita pariskunnan huumori on naurattanut. Laulaja Antti Railion nauravaiseen kommenttiin Rita on vastannut lohdullisesti, että "Aki on ihan kunnossa".

Lue myös: Aki ja Rita Manninen ostivat Jori Lehterän talon!

Huumori näyttää muutenkin yhdistävän sporttista pariskuntaa.