Katso kuva!
rita niemi-manninen

Siemaili drinksua bikineissä! Samalla reissulla fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kuuli saavansa kauan odotetun vauvan: ”Kylmät väreet meni pitkin ihoani”

Kotimaa | 02.03.2021 17:01

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta sekä Gladiaattoreista tuttu Rita Niemi-Manninen, 41, muistelee menneitä. Hän paljasti nostalgisessa Instagram-päivityksessä, miltä hänestä tuntui ennen hedelmöityshoitojen aloittamista. Tuolloin hän oli miehensä Akin kanssa matkalla, jossa hän tutustui eräänlaiseen ennustajaan. 

- Tuossa minää siemailin drinksua syksyllä 2018, ja mietin tulevaa hedelmöityshoitoa, mikä alkaisi Suomeen palattuamme. Tuolla kyseisellä matkalla tutustuin hienoon naiseen Inderjit Kaur Khalsaan, jonka kundaliinijooga-tunnille osallistuin Akin kanssa. Yhtenä iltana joogatunnin jälkeen hän kertoi mulle ja Akille näystä, jonka oli juuri nähnyt! Hän oli nähnyt, että meille on tulossa ”vahva” ”voimakastahtoinen” vauva! Muistan sen hetken, kun kylmät väreet meni pitkin ihoani ja tuli niin iso toivon kipinä sydämeen, Rita kertoo.

Lue myös: Tosi-tv-tähden rankka lapsuus! Fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kertoo alkoholisti-isänsä väkivaltaisuudesta: ”Istui omista törttöilyistään vankilassa” 

Suomessa hän aloitti hedelmöityshoidon hyvin pian, eikä Ritalla ollut epäilystäkään niiden toimivuudesta. Asiat eivät kuitenkaan mennyt ihan kuten Rita oli ajatellut. 

- Sain lapsettomuusklinikalta sitten hormonikynät, jolla alan pistämään itseäni ja kasvattamaan munarakkuloita, kunhan kuukautiset alkavat. Kuukautiset olivat myöhässä. Olin kertonut jo ultraavalle lääkärillekin asiasta lapsettomuusklinikalla, kun hän antoi hormonikynä-reseptin mulle käteen. 

Käynnin jälkeen Rita sai sydämellisen ilouutisen vain kolmen päivää myöhemmin tehtyään raskaustestin. 

Lue myös: Nyt venyy ja paukkuu! Rita Niemi-Manninen poseeraa venyväisenä rannalla: "Tässä ruskettuu kauttaaltaan"

- Koko hoitopolku oli suunniteltu ja hormonikynä-resepti pöydällä, tein raskaustestin ja olin raskaana! Ihan luomusti! 3,5 vuoden yrittämisen jälkeen! Voi, miten elämä yllättää! En ikinä unohda sitä hetkeä. Sille hetkelle ei ole tarpeeksi superlatiiveja!

Tarinan opetuksena Rita haluaa muistuttaa, ettei asian kanssa kamppailevien kannata luopua toivosta. 

Tuttuja telkkarista

Aki ja Rita ovat tunnettuja monista reality-ohjelmista. Julkisuuteen he nousivat osallistuttuaan Temptation Island Suomen ensimmäiselle kaudelle vuonna 2015. Samana vuonna Rita lähti mukaan Martina ja hengenpelastajat -kilpailuun toiselle kaudelle, missä hän sijoittui kolmanneksi. 

Lue myös: Näin tienasivat toissa vuoden pienituloisimmat julkkikset! Rita ja Aki Mannisen ansiot räjähtivät huimasti 

Pariskunta kamppaili myös Gladiaattorit-ohjelman uusintaversiossa vuonna 2017, missä Rita tunnettiin Lazer-nimellä, ja Aki oli puolestaan Turbo. He vierailivat myös Tankkaustarinat-ohjelmassa.

Avioon he astuivat Yyterin hiekkarannalla elokuussa vuonna 2015. Heidän esikoisensa syntyi vuonna 2019. 

20180918, Alyana Turkki. Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen parisuhde haastattelussa Turkin Alyanassa. Timo Korhonen / Seiska
Drinkit maistuivat pariskunnalle Turkin Alanyassa syyskuussa 2018. Kuva Timo Korhonen.

Lue myös: Tätä kaunotarta ei hidasta mikään! Rita Niemi-Mannisen päätä huimaava temppu – katso kuva! 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!