Aki Mannisen kohulausunnot eivät mene pettymyksen piikkiin – tässä syy! 

Telkkari | 17.03.2021 16:01

Seiskan Heimoneuvostossa puidaan tv-maailman kohutuinta aihetta eli Aki Mannisen lausuntoja Selviytyjät Extrassa. 

Niko Saarisen juontamassa Seiskan Heimoneuvostossa koettiin yllättävä käänne, kun Aki Manninen perui vierailunsa ohjelmassa viime hetkellä. Koska Akin ympärillä roihuava kohu on puhuttanut suomalaisia, pureutuivat Niko ja Seiskan digituottaja Antero Alhonen aiheeseen.

Aki putosi Selviytyjät Suomesta kolmantena kilpailijana, ja pudotus tuli hänelle suurena järkytyksenä. Selviytyjät Extrassa Aki laukoi kommentteja, jotka on tulkittu sovinistisiksi.

Lue myös: Aki Manniselta raju ulostulo Selviytyjät Suomi -pudotuksensa jälkeen: ”Onko niin, etten antanut tarpeeksi huomiota leirin naisille?!”

Viime lauantaina nähdyn Extran jälkeen Aki on ollut viihdemaailman puhutuimpia henkilöitä, ja hänen sosiaalisen median kanavansa ovat täyttyneet ihmisten kommenteista.

- Näimme Akin Instagram-postauksia, joista poistettiin kommentointimahdollisuus ja otettiin vastaan ainoastaan positiivista palautetta. Ehkä minunkin mielestäni…. Okei, sanot asioita, seisot edelleen niiden takana, joten silloin pitää pystyä ottamaan vastaan myös se kritiikki. Et voi poistaa kommentteja, se ei poista sitä asiaa.

Antero nosti esille sen, että Akin kohua herättäneet kommentit on lauottu muualla kuin Selviytyjien kuvauksissa. Kohulausuntojen kuvaushetkestä on itse asiassa hyvin vähän aikaa.

- Se minua ihmetyttää, että sarja on kuvattu puoli vuotta sitten. Selviytyjät Extra on kuvattu joitain viikkoja sitten. Miten Aki Manninen voi vieläkin kantaa kaunaa ja olla sellainen…no, millainen hän nyt on. Miksi hän puhuu tisseistä ja muista kuukausia kuvausten jälkeen, Antero pohti.

Lue myös: Kimmo Vehviläinen ajautui rajuun sanasotaan somevaikuttajan kanssa – rikkoi hiljaisuuden Aki Mannisen kohusta: ”Ei Akilla ole valtaa mihinkään – Akin elämässä naisilla on kaikki valta!”

Niko oli miettinyt samaa asiaa.

- Sitä minäkin mietin, koska siinä oli niin pitkä väli. Vaikka olisi sanonut sarjassa jotain typerää, niin ehkä puoli vuotta myöhemmin voisi mennä itseensä ja pyytää anteeksi.

Yhteistyössä Huippukiva.fi

Seiskan Heimoneuvoston yhteistyökumppanina toimii Huippukiva.fi. Seiskan lukijat saavat alennusta huipputuotteista ja kondomipaketin kaupan päälle.

Tsekkaa tarjoustuotteet täältä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Oho! Niko Saarinen meni melkoiseen lankaan tosi-tv-sarjan kuvauksissa – ei voi uskoa itseään: ”Minä hölmö uskoin!” 

BB-Maiju oli menettää hermonsa Big Brother -talossa – tämä asia asukkaissa ärsytti yli kaiken: ”J**alauta, tämä ei ole mistään kotoisin!”

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!