Sofia Belórf

Sofia Belórf vei tavaransa Stefan Thermanin erokotiin! Kiisti yhteenmuuttohalut vielä äskettäin - Martinan kamat lähtivät asunnosta juuri ennen Sofiaa!

Uutiset | 22.05.2020 12:51

 Sofia Belórf ja liikemies Stefan Therman ovat sosiaalisen median perusteella täysin avoimesti yhdessä ja miksipä parisuhdetta pitäisikään salailla, sillä asiahan tuli ilmi Seiskan toimesta jo viikkoja sitten.

Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

Mitäpä sitä enää salailemaan! Ihanat yhteiskuvat someen - Sofia Belórf ja Stefan Therman onnensa kukkuloilla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer - I see you! 🌞 Kiitos teille ihmiset kivoista, tsemppaavista viesteistä. Jokainen on ❤️🙏🏽

Henkilön Sofia Jessica (@sofiabelorf) jakama julkaisu

Sofian IG-tiliä seuraa yli 80 tuhatta silmäparia. 

Helatorstaina Sofia lisäsi Instagram Storyynsä klippejä, joissa hän oli veneellä Stefanin ja pariskunnan ystävien kanssa. Yleisön huomio kiinnittyi kuitenkin näitä arkisempiin otoksiin. Yhdessä Story-julkaisussa näkyi kasa pahvilaatikoita ja teksti: "Tästä tulee pitkä päivä". Toisessa kuvassa Sofia oli ottamassa aurinkoa parvekkeella. Tästä otoksesta näkyi selvästi, että se oli otettu Eiranrannassa, Stefanin ja Martina Aitolehden entisessä yhteisessä kodissa.

Asiassa ei muuten olisi mitään kummastelemisen aihetta, mutta muutama viikko sitten Sofia ilmoitti, ettei hän ole muuttanut Martinan ex-kotiin eikä edes vietä siellä aikaansa. Sitten Martina julkaisi somessa paljonpuhuvan klipin, jossa hän astelee sisään entiseen kotiinsa, ja eteisessä häntä tervehti Sofian pieni Bambi-koira.

Lue lisää: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Näyttää siis vahvasti siltä, että Sofia on kantanut kamansa Eiranrantaan (kuvassa alla) ja miksipä ei olisi kantanut. Kyseinen, merellinen asuinalue on yksi Helsingin kantakaupungin kalleimpia ja aivan keskustan tuntumassa. Sofian ja Stefun lemmenpesästä avautuu upea näkymä merelle, kämpän hulppealla terassilla mahtuu pitämään vaikka bileet.

Martina Aitolehti ehti juuri ja juuri Sofian alta pois, sillä Martina tyhjensi muuttomiesten avulla Stefanin asunnon tavaroistaan aiemmin tällä viikolla.

Lue lisää: Kuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!”

Eiranranta
Tällaisissa maisemissa Sofia ja Stefan nyt asuvat.

Lue lisää: Stefan Therman paikkasi tilanteen! Sofia Belórf menetti ökylaukkunsa Niko Ranta-ahon siskoille – näin kohuliikemies hemmotteli rakastaan!

Nikon kohtalonhetket lähestyvät

Sofian exä ja Stefun kaveri, liikemies Niko Ranta-aho on puolestaan tehnyt lisää selkoa rikoksistaan Helsingin käräjäoikeudelle. Niin kutsutun Katiska-jutun puiminen on jatkunut asianosaisten kuulemisilla. Median suurin mielenkiinto on jo hiipunut, sillä pääsyytetty Niko on tunnustanut syytteet pääosin oikeiksi.

Viime viikolla oikeus kuuli Nikoa ja hänen kaveriaan Janne "Nacci" Tranbergia. Kävi ilmi, että Niko ja vangitsemismääräystä Espanjassa pakoillut Nacci viettivät melko paljon aikaa yhdessä viime ja toissa vuonna. Niko jeesaili kaveriaan esimerkiksi ostamalla tälle vaatteita ja auttamalla muussakin arjessa, sillä etsintäkuulutettu Nacci ei ymmärrettävästi halunnut näyttää tatuoituja kasvojaan ihmisten ilmoilla enempää kuin oli pakko. 

Yhdessä vietettyä aikaa ei kumpikaan ole kiistänyt, mutta Nacci kieltää yhä ehdottomasti osallistuneensa suuren luokan huumausainesäätöihin Nikon kanssa. Tilanne on tällä hetkellä siis se, että Niko on tunnustanut tehneensä vakavia rikoksia, joihin syyttäjän käsityksen mukaan Nacci kytkeytyy kiistatta, kun taas Nacci on kiistänyt syyllistyneensä mihinkään. 

Niko Ranta-aho paljastaa aivan kaiken - uusi tv-sarja avaa Nikon ja Katiska-vyyhdin taustat!

Iltalehden mukaan Niko summasi oikeudelle, että hän ryhtyi huumekauppiaaksi tarkoituksenaan etsiä elämäänsä jännitystä ja säpinää. Niko kuitenkin huomautti, että hän ei maksanut luksuselämäänsä huumerahoilla, vaan "laillisilla liiketoimilla".

- Pointti on siinä, että olen elänyt laillisella rahalla. Olen pitänyt tämän rikollisen rahan todella erillään muusta perheestä ihan sen takia, että jos joskus joudun tässä syytettynä istumaan, niin ihan koko suku ei olisi mukana, Niko Iltalehden mukaan sanoi oikeudelle. 

Elämäntyylistä sai osansa myös Sofia, joka vanhojen Instagram-päivitystensä perusteella matkusteli Nikon kanssa upeille lomille ja osteli kaikkea kallista. Viime aikojen tapahtumien ja eron seurauksena Ranta-ahon perhe on hakenut joitain Nikon lahjoittamia luksustavaroita pois Sofialta. Seiskan tietojen mukaan Nikon siskot veivät Sofialta ainakin laukkuja. 

Nikon, kuten Katiska-jutussa niin ikään syytetyn Sofiankin tuomiot luetaan todennäköisesti loppuvuodesta.

Syyttäjä on vaatinut Nikolle maksimirangaistusta, eli 13 vuotta vankeutta, mutta on mahdollista, että tunnustus lieventää rangaistusta hieman. Sofian kohdalla kyseeseen tulevat sakot tai ehdollinen vankeusrangaistus tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta, mutta on mahdollista, että Sofian syytteet jopa kaatuvat.

Lue myös: Stefan Therman maksoi illasta Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutulle pornotähdelle – salasi tissibileet Sofia Belórfilta!

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!