Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

Uutiset | 14.05.2020 06:59

Vielä pari viikkoa sitten vauhdikkaista liikkeistään tunnettu liikemies Stefan Therman ja kohukaunotar Sofia Belórf antoivat ymmärtää, että he olisivat pelkkiä ystäviä.

Lempi on kuitenkin roihunnut niin tulisesti, ettei kenellekään ole enää epäselvää, minkälaisesta suhteesta todellisuudessa on kyse.

Lue myös: Paparazzikuvat ja video! Stefan Therman ja Sofia Belórf näyttäytyivät Kaivopuistossa - herkuttelivat erikoiskahveilla!

Seiskalle on tihkunut paljon tietoa suhteen laadusta myös kohuparin lähipiiriltä. Palavasti rakastuneen parin tulevaisuuden suunnitelmat ovat huomattavan pitkällä.

– Sofia ja Stefu aikovat kihlautua hyvinkin pian. Suunnitelmat ovat pitkällä, joten tässä saatetaan vielä nähdä kesähäät, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan paparazzi nappasi Stefusta ja Sofiasta viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvat. Pian kuvan ottamisen jälkeen pari ei enää peitellyt suhdettaan.
Seiskan paparazzi nappasi Stefusta ja Sofiasta viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvat. Pian kuvan ottamisen jälkeen pari ei enää peitellyt suhdettaan.

 

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman näyttäytyivät yhdessä Eiranrannassa - katso video rakastavaisten ulkoilusta!

Seiskan saamien tietojen mukaan parin salasuhde on jatkunut jo kuukausia. Ensimmäisen kerran parin välit lämpenivät jo kolmisen vuotta sitten, kun Stefu petti Martinaa Sofian kanssa.

Martina yllätti parin

Stefu ja Sofia ovat nyt asettuneet asumaan Helsingin Eiranrantaan, vaikka Sofia on yrittänyt julkisuudessa muuta väittää. Tilanteen tekee Sofialle noloksi se tosiseikka, että hän asuu Stefun ex-rakkaan Martina Aitolehden kodissa.

Kohupari asuu nyt Helsingin Eiranrannassa. Kuvassa pari vie murkinaa asunnolle.
Kohupari asuu nyt Helsingin Eiranrannassa. Kuvassa pari vie murkinaa asunnolle.

 

Lue myös: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Asiaan saatiin kiistaton vahvistus, kun Martina meni viime viikolla yllätysvisiitille asunnolle. Martinaa vastaan marssi ensimmäiseksi Sofian Bambi-koira, ja koko asunto oli täynnä Sofian tavaroita. Myös Sofia ja Stefu olivat paikalla.

 

Lue lisää kohuparin suhteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!