fbqKuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!” | Seiska
Katso kuva!
Martina Aitolehti

Kuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!”

Uutiset | 19.05.2020 15:49

Martina Aitolehti pääsi tiistaina viimein viemään tavaransa pois hänen ja Stefan Thermanin erokodista.

Liikemies Stefan Thermanista eronnut Martina Aitolehti paljasti jo aiemmin muuttaneensa uuteen kotiin, ja nyt hän sai tyhjennettyä erokodin omista tavaroistaan.

Martina julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa muuttomiesten kanssa.

Lue myös: Martina Aitolehti hälytti poliisit Hankoon – Huvilalla riehuneelta Stefan Thermanilta erikoinen selitys Seiskalle!

- Kuten eräs vanha biisi sanoo ” kaikki hyvä päättyy aikanaan”, ja näin kiitän nyt kaikesta kauniista mitä aikanaan oli ja jatkan kohti uutta ja tuntematonta. Käännän uuden sivun, tahraamattoman sivun, uudelle elämälleni uudessa paikassa, Martina kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Suhdedraama

Martinan ja Stefanin ero on ollut Suomen viihdemaailman puhutuimpia aiheita jo usean viikon ajan. Stefanin ja Katiska-jutussa tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytetyn Sofia Belórfin salasuhde paljastui, ja Martina antoi avopuolisolleen lähtöpassit.

Lue myös: Martina Aitolehti julkaisi videon Bambi-koirasta – nyt puhuu Sofia Belórf Martinan kohutusta vierailusta Eiranrannan-asunnolla!

Myös Sofian ja Katiska-vyyhdin pääepäillyn Niko Ranta-ahon suhde tuli tiensä päähän.

Hiljattain Stefan paljasti Instagram-tilillään olevansa rakastunut Sofiaan.

Lue lisää: Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!