Stefan Therman paikkasi tilanteen! Sofia Belórf menetti ökylaukkunsa Niko Ranta-ahon siskoille – näin kohuliikemies hemmotteli rakastaan!

Uutiset | 16.05.2020 06:32

Seiska kertoi viime viikolla, että kohukaunotar Sofia Belórfin vankilassa viruvan ex-miehen Niko Ranta-ahon siskot hakivat Sofialta Nikon ostamat merkkilaukut pois.

Seiskan tietojen mukaan vauhdikkaista liikkeistään tunnettu liikemies Stefan Therman on viime viikolla paikkaillut tilannetta hankkimalla Sofialle arvokkaan kellon ja Guccin käsikassaran.

Lue myös: Kuvat! Tällaiset ökykalliit merkkilaukkunsa Sofia Belórf menetti Niko Ranta-ahon siskoille!

Seiskan paparazzi nappasi Stefusta ja Sofiasta viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvat. Pian kuvan ottamisen jälkeen pari ei enää peitellyt suhdettaan.
Seiskan paparazzi nappasi Stefusta ja Sofiasta viime viikolla ensimmäisen yhteiskuvat. Pian kuvan ottamisen jälkeen pari ei enää peitellyt suhdettaan.

 

Vielä pari viikkoa sitten Stefan ja Sofia antoivat ymmärtää, että he olisivat pelkkiä ystäviä.

Lempi on kuitenkin roihunnut niin tulisesti, ettei kenellekään ole enää epäselvää, minkälaisesta suhteesta todellisuudessa on kyse.

Seiskalle on tihkunut paljon tietoa suhteen laadusta myös kohuparin lähipiiriltä. Palavasti rakastuneen parin tulevaisuuden suunnitelmat ovat huomattavan pitkällä.

– Sofia ja Stefu aikovat kihlautua hyvinkin pian. Suunnitelmat ovat pitkällä, joten tässä saatetaan vielä nähdä kesähäät, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

Seiskan saamien tietojen mukaan parin salasuhde on jatkunut jo kuukausia. Ensimmäisen kerran parin välit lämpenivät jo kolmisen vuotta sitten, kun Stefu petti Martina Aitolehteä Sofian kanssa.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkko
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!