Kuvat! Tällaiset ökykalliit merkkilaukkunsa Sofia Belórf menetti Niko Ranta-ahon siskoille!

Uutiset | 13.05.2020 06:01

Fitnessneito Sofia Belórfin ja julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-miehen Stefan ”Stefu” Thermanin teerenpeli kantautui vankilassa istuvan Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon korviin, joka ei aiheesta ilahtunut.

Kun Niko päätti jättää Sofian, niin päättyivät samalla Sofian saamat taloudelliset etuudet Ranta-ahon varakkaalta perheeltä.

– Nikon isä ilmoitti Sofialle, että tämä joutuu muuttamaan välittömästi pois isän omistamasta luksusasunnosta Helsingin Erottajalta. Isä antoi Sofialle armonaikaa muutaman päivän, Sofian lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Sofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut!

Asunnossa ilmaiseksi asuneella Sofialla ei ollut vuokrasopimusta, joten Ranta-ahot pystyivät heittämään hänet nopeasti pihalle.

– Isä lähetti Nikon siskot hakemaan Sofian luota Nikon maksamia tavaroita. Siskojen matkaan Sofialta lähti muun muassa merkkivaatteita, laukkuja ja tyyris kännykkä. Sofiaa kiellettiin viemästä asunnosta huonekaluja.

Lue myös: Sofia Belórfin kohuhäädön taustat paljastuivat: majaili luksusasunnossa ilmaiseksi ilman vuokrasopimusta!

Sofia kantoi arvokkaan, n. 3 000 euron, Chanel-laukkunsa jopa hiekkarannalle tammikuussa 2020, jolloin hän lomaili Ranta-ahon perheen piikkiin Dubaissa.
Sofia kantoi arvokkaan, n. 3 000 euron, Chanel-laukkunsa jopa hiekkarannalle tammikuussa 2020, jolloin hän lomaili Ranta-ahon perheen piikkiin Dubaissa.

 

Nikolla on kaksi siskoa. Sofia on esitellyt näyttäviä ja kalliita, tuhansien eurojen arvoisia laukkujaan julkisuudessa: hän on poseerannut esimerkiksi Chanelin ja Louis Vuittonin laukkujen kanssa.

– Nikon ostaman Bambi-koiran he päätivät antaa Sofian säälistä pitää, sillä se on ennättänyt kiintyä emäntäänsä.

DIOR 750 €
Sofia on nähty Helsingin katukuvassa muun muassa Balenciagan laukun kanssa.

 

Lue myös: Ala-arvoista käytöstä! Sofia Belórf otti pikahäädön raskaasti – kohukaunotar haistatteli Niko Ranta-ahon isälle!

FENDI 1 740 €
FENDI 1 740 €
DIOR 2 300 €
DIOR 2 300 €
LOUIS VUITTON 775 €
LOUIS VUITTON 775 €
 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!