fbq
Uutiset
07.05.2020 12:13
Teksti: Pauli Poutanen, Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö
marasofi
Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?
Uutiset
07.05.2020 12:13
Teksti: Pauli Poutanen, Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö

Torstaina 7.5. mediapersoona Martina Aitolehden, 37, ja liikemies Stefan "Stefu" Thermanin kohuerosta paljastui jälleen uutta tietoa. Vapun jälkeen koettu draama sisälsi aggressiivisia piireitä ja poliisiakin tarvittiin. Eroon johtaneet tapahtumat alkoivat vyöryä jo pääsiäisenä, ja tapahtumaketjun seurauksena Stefua epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausainerikoksesta. 

Avoimesti yhdessä

Vapun jälkeen Stefan ja fitness-kaunotar Sofia Belórf, 30, ovat näyttäytyneet yhdessä pariskuntana useita kertoja. Seiskan paparazzi bongasi rakastavaiset Helsingin Kaivopuiston lähettyviltä kävelyltä ja kaupasta. Stefu ja Sofia majailevat Eiranrannassa sijaitsevassa luksushuoneistossa, mutta tilanteesta tekee hieman pulmallisen se, että kyseessä on virallisesti Martina Aitolehden kotiosoite!

sd
 

Martina onkin päivitellyt tilannetta sosiaalisessa mediassa, kohdistaen sivaltavat sanat Sofian suuntaan.

Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja missä empatia, Martina kirjoitti julkiseen päivitykseensä.

Sofialla ei tällä hetkellä ilmeisesti ole varsinaisesti omaa kämppää, sillä hänen ex-miehensä, vankilassa istuvan Niko Ranta-ahon perhe antoi hänelle lähtöpassit Helsingin Erottajan asunnosta.

Sofia on kiistänyt, että hän eläisi avoliitossa Stefun kanssa, vaikka aikaa he paljon saman katon alla viettävätkin.

Yllätysvierailu kämpille!

Martina Aitolehti yllätti seuraajansa Instagramissa torstaina 7.5. julkaisemalla paljonpuhuvan videoklipin Story-osiossa. Siinä Martina menee omilla avaimillaan Eiranrannan kämpille. Vastassa on Sofian suloinen Bambi-koira, joka tervehtii tulijaa iloisesti.

Ootsä muuttanut mun kotiin, Martina kysyy koiralta ja paijaa sitä.

Taustalta kuuluu miehen ääntä. Seiskan tietojen mukaan sisällä asunnossa Martinan yllätysvisiitin aikana olivat juurikin Sofia ja Stefu. Melkoinen yllätysvierailu takuulla! 

Kuva! Sofia ja suloinen Bambi-koira poistumasta bileistä (huhtikuu 2020).

Edit: Korjattu linkki kello 12:20.

sd
Tilaa Seiskan uutiskirje! »