fbq
Uutiset
10.05.2020 13:42
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
sofi
Mitäpä sitä enää salailemaan! Ihanat yhteiskuvat someen - Sofia Belórf ja Stefan Therman onnensa kukkuloilla!
Uutiset
10.05.2020 13:42
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

30 vuotta vastikään täyttänyt Sofia Belórf kertoi ennen vappua jättäneensä vankilassa istuvan miesystävä Niko Ranta-ahon, koska "tässä iässä haluan perheen ja miehen, joka on läsnä". Sofia ei kuitenkaan jäänyt suremaan menetettyä suhdetta, vaan nappasi itselleen sinkkumarkkinoille pääsiäisenä rytinällä siirtyneen liikemies Stefan "Stefu" Thermanin, 32. 

Sofia ja Stefu ovat kuluneen kuukauden aikana ottaneet ilon irti ja bilettäneet ankarasti. Vappuna Stefan järjesti jopa iskelmätähti Tauskin laulamaan serenadin Sofialle. Välillä nuoripari on ottanut rauhallisemmin, heidät on esimerkiksi nähty iltapäiväkävelyllä Helsingin Kaivopuiston tuntumassa.

 

Uusi osoite

Ihmissuhdepyörityksen melskeissä Sofia on joutunut järjestelemään asumiskuvionsa uusiksi. Ex-kumppani Nikon perhe nimittäin antoi hänelle lähtöpassit Helsingin Erottajalla sijaitsevasta arvoasunnosta. Sofia ja Stefu majailivat jonkun aikaa Eiranrannassa, mutta asiassa oli yksi isohko pulma: asunto oli virallisesti Stefun exän, Martina Aitolehden, nimissä.

Tilanteesta seurasi ainakin yksi kitkerä somepäivitys sekä suorastaan yllättävä Instagram Storyssa julkaistu video, jossa näkyy, kuinka Sofian pieni Bambi-koira tervehtii visiitille Eiranrantaan saapuvaa Martinaa.
Myöhemmin Sofia kiisti, että hän olisi ollut paikalla Martinan käynnin aikana sekä kiisti etenkin sen, että hän asuisi Eiranrannassa Stefun kanssa. Sofia asuu nykyään Espoon äveriäällä Westendin alueella. 

Uudet kuvat

Sofiasta ja Stefusta on runsaasti paparazzikuvia, mutta sosiaalisessa mediassa julkaistuja yhteiskuvia pariskunnasta ei olla vielä nähty - ennen kuin nyt. Kuluneen viikonlopun aikana Sofian IG Storyyn ilmaantui ihastuttava otos jos toinenkin. Niistä käy ilmi, että pariskunta on viettänyt aikaa veneellä. Yhdessä kuvassa Sofia antaa rakkaalleen pusun, Stefu puolestaan näyttää kameralle kieltä. Tarkkasilmäiset Instagramin tiirailijat saattoivat havaita Sofian ranteessa komeilevan Rolex-merkkisen kellon. Kyseinen aikarauta ei kuitenkaan ole sama arvokello, jonka hankintatapaa on puitu Katiska-jutun käräjillä.

Mainitut yhteiskuvat ovat jo kadonneet Sofian Instagrami Storysta, mutta ehkäpä niitä tulee sinne pian lisää.