Katso kuvat!

Sisko välittää Niko Ranta-ahon miljoonalukaalia! Luksusasunto muuttui lemmenpesästä bilekämpäksi: kaikki Sofia Belórfista muistuttava tyhjennettiin - takana hurjia kohuja!

Uutiset | 18.12.2020 12:22

Kuten Seiska perjantaina aamulla uutisoi, vakavista huumerikoksista tuomiota odottava liikemies Niko Ranta-aho on laittanut Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan luksusasuntonsa myyntiin. Katiska-vyyhdin päätekijä ilmoitti asunnon myynnistä somessa, muun muassa Instagram-tilillään.

Upealla paikalla puistomaisemissa sijaitsevaa huoneistoa myy nyt kiinteistönvälittäjänä toimiva Nikon sisko. Myynti-ilmoitusta ei ole julkaistu, mutta sen hinta tulee asettumaan selvästi yli miljoonaan euroon. 

Lue lisää: Niko Ranta-aho laittoi hulppean luksuskotinsa myyntiin - kuvat! Tällainen on vankilaan joutuvan Nikon lukaali – Stefu Thermanilta paljonpuhuva reaktio myynti-ilmoitukseen

Katso alta kuvia Nikon asunnosta! Voit selata kuvia päivityksen reunassa olevasta nuolinäppäimestä.

Niko kertoi somessa, että asunnon myymiselle syynä on se, että häntä odottaa vankila: Katiska-vyyhdin tuomioiden odotetaan tulevan alkuvuonna. Syyttäjä hakee Nikolle maksimirangaistusta eli 13 vuotta ehdotonta vankeutta. Niko itse on kertonut odottavansa noin kymmenen vuoden tuomiota, josta hän istuisi ensikertalaisena puolet.

Ensimmäinen yhteinen koti Sofian kanssa

Niko vietti Helsingin keskustassa sijaitsevassa lukaalissa ensihetket vapauduttuaan pitkästä tutkintavankeudesta kesäkuussa 2020. Nikolle yli 100 neliön huoneistosta kuitenkin puuttui jotain erittäin oleellista, mikä lienee kummittelevan myös nyt tehdyn myyntipäätöksen taustalla.

Asunto nimittäin hankittiin vuonna 2019 Nikon ja hänen silloisen puolisonsa Sofia Belórfin ensimmäiseksi yhteiseksi kodiksi Suomessa. Niko käynnisti valtavan remontin huoneistoon keväällä 2019. Seiniä purettiin asunnon muuttamisessa nuoren parin lemmenpesäksi, mutta toisin kävi.

Remontti oli vielä kesken ja Niko majaili Sofian kanssa tilapäisasunnossa kulman takana, kun poliisi iski ja kärräsi kummatkin poliisiasemalle kesäkuussa 2019.

Lue lisää: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Huonekalut Espanjasta

Nikon vankilareissu venähti lähes vuoteen, mutta tuottamuksellisesta rahanpesusta ja huumausainerikoksesta syytteet myöhemmin saanut Sofia vapautui kymmenen päivän lusimisen jälkeen.

Remontti valmistui syksyllä 2019 ja Sofia pääsi muuttamaan luksusta hohkanneeseen kotiin. Sitä ennen hän majaili Nikon lähisukulaisen kodissa Helsingin Töölössä. Niko oli vankilassa, mutta yhteisiä muistoja kotiin toi Espanjan Marbellassa sijainneesta miljoonahuvilasta tuodut huonekalut.

Sofia asui Nikolta syntymäpäivälahjaksi saamansa Bambi-koiran kanssa luksuskämpässä aina kevääseen 2020 asti, kunnes hän kärähti vankilassa lusineelle Nikolle salasuhteesta liikemies Stefan ”Stefu” Thermanin kanssa. Niko antoi Sofialle kaksi päivää aikaa kerätä lähinnä vaatteista muodostuneen omaisuutensa ja poistua Ranta-ahojen perheen omistamasta huoneistosta.

Lue lisää: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Siskot pelastivat luksuslaukut

Stefu teki juuri tuolloin eroa puolisostaan Martina Aitolehdestä. Soppa sakeni, kun asunnottomaksi jäänyt Sofia muutti Martinan ja Stefun kotiin Helsingin Eiranrantaan.

Nikon siskot kävivät tuoreeltaan tutkimassa veljensä asunnon ja siirsivät sieltä turvaan Nikon Sofialle ostamia luksuslaukkuja.

Lue lisää: Sofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut!

Seiskan saamien tietojen mukaan Sofian ja Nikon siskojen välit kuumenivat tulipunaisiksi, sillä Sofia loukkaantui verisesti menetettyään osaksi identiteettiään kuuluneet käsilaukut, jotka hänen oli tarkoitus hakea asunnosta myöhemmin.

Huoneistosta poistettiin myös kaikki muut Sofiasta muistuttaneet elementit, jotta Niko jonain päivänä voisi muuttaa remontoimaansa kotiin ilman muistoja ex-rakkaastaan.

Lue lisää: Kuvat! Tällaiset ökykalliit merkkilaukkunsa Sofia Belórf menetti Niko Ranta-ahon siskoille!

Ambulanssia ja poliiseja tarvittiin

Kun Niko vapautui tutkintavankeudesta kesäkuussa 2020 lemmenpesä sai aivan uuden käyttötarkoituksen.

Käräjäoikeuden yllättäen vapauttama Niko nautti ensimmäiset pari tuntia vapaudestaan luksushotelli Kämpin terassilla lohikeittoa ryystäen ja vasta sitten hän tutustui uuteen kotiinsa, jonka remontin hän oli juuri ja juuri saanut käynnistettyä ennen pidätystään.

Sitten alkoikin tapahtua. Nikon lukaalista tuli loppukesän ja syksyn aikana suosittu bilemesta, eikä tilannetta parantanut se, että ravintoloiden aikaisen sulkemisen takia jatkopaikoille oli kova kysyntä.

Kovaäänisen musiikin takia naapurit hälyttivät paikalla ainakin kerran myös poliisit. Eräiden bileiden aikana paikalle hälytettiin myös ambulanssi, mutta ilmeisimmin mitään vakavampaa ei kuitenkaan tapahtunut.

Lue lisää: Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

Lokakuussa Seiska paljasti myös Sofian yrittäneen sisäänpääsyä eräille jatkoille ex-kotiinsa, mutta bileet tyssäsivät Nikon vetäistyä oven kiinni ex-rakkaansa nenän edestä.

Marraskuussa huoneisto hiljeni ja Niko on siitä lähtien viettänyt aikaansa Espanjan kodissaan.

Lue lisää: Pitkää vankilatuomiota odottava Niko Ranta-aho lensi Espanjaan vanhoille kotikulmilleen - Marbellan-reissulle on selkeä syy!

Teksti:Ahti Kettunen & Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!