Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf

Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Uutiset | 18.07.2019 12:58

Seiska paljasti tänään torstaina, että fitness-kaunotar Sofia Belórfia epäillään törkeästä rahanpesusta. Hänet on pidätetty avomiehensä Niko Ranta-ahon kanssa. Nikoa poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. 

Pariskunta asuu Espanjan Marbellassa luksuskodissa, joka on Nikon omistuksessa. Seiskan tietojen mukaan asuntoon on tehty kotietsintä.

Lue lisää: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Nikon 700 neliön huvilassa on muun muassa elokuvateatteri, kuntosali ja uima-allas. Rauhallisella alueela sijaitsevan luksustalon arvo on arviolta noin kaksi miljoonaa euroa

– Välillä tuntuu, että huvila on vähän liian iso meille kahdelle ja kilon painoiselle koirallemme, Sofia kertoi Seiskalle Ruisrockissa vajaat kaksi viikkoa sitten.

Lue lisää: Ökytalossa luksuselämää viettävä Sofia Belórf: ”Välillä tuntuu, että 700-neliöinen huvila on vähän liian iso!”

Nikon talo
Sofian ja Nikon kotitalo Marbellassa sijaitsee arvostetulla ja rauhallisella asuinalueella.
Talo on kadulta nähtynä varsin massiivinen, eikä se ole halpakaan.
Talo on kadulta nähtynä varsin massiivinen, eikä se ole halpakaan.
Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!