fbqSofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut! | Seiska
Sofia Belorf

Sofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut!

Uutiset | 07.05.2020 06:32

Fitnessneito Sofia Belórf järjesti vuosisadan suhdedraaman, kun hän alkoi tapailla julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-miestä Stefan ”Stefu” Thermania. Sofian ja Stefun teerenpeli kantautui myös vankilassa istuvan Katiska-vyyhdin päätekijän Niko Ranta-ahon korviin, joka ei aiheesta ilahtunut.

Lue myös: Raju bileputki pääsiäisenä! Sofia Belórf ja Stefan Therman huristelivat Mersu-limusiinilla juhlista toisiin – paparazzikuvat!

Seiskan tietojen mukaan Nikolla oli aluksi suuria vaikeuksia uskoa Sofian olevan uskoton, mutta hän ymmärsi asian todellisen laidan pääsiäisen alla. Kun Niko päätti jättää Sofian, niin päättyivät samalla Sofian saamat taloudelliset etuudet Ranta-ahon varakkaalta perheeltä.

Sofia sai aikaa kaksi päivää kerätä vähäiset tavaransa Nikon Esa-isän omistamasta Erottajan asunnosta.
Sofia sai aikaa kaksi päivää kerätä vähäiset tavaransa Nikon isän omistamasta Erottajan asunnosta.

 

Lue myös: Uudet salakuvat! Stefan Therman ja Sofia Belórf pakenevat kohua yhdessä - Sofia tarjoili miljonäärilleen päiväkahvit!

– Nikon isä ilmoitti Sofialle, että tämä joutuu muuttamaan välittömästi pois isän omistamasta luksusasunnosta Helsingin Erottajalta. Isä antoi Sofialle armonaikaa muutaman päivän, Sofian lähipiiristä kerrotaan.

– Isä lähetti Nikon siskot hakemaan Sofian luota Nikon maksamia tavaroita. Siskojen matkaan Sofialta lähti muun muassa merkkivaatteita, laukkuja ja tyyris kännykkä.

 

Lue lisää Sofian häädöstä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!