Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho

Bumerangina ulos! Sofia Belórf pimputti Niko Ranta-ahon ovikelloa – kohukaunotar joutui pettymään!

Uutiset | 24.10.2020 06:32

Kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin ja fitness-kaunotar Sofia Belórfin ero oli viime viikolopun puhutuin seurapiiritapaus. Stefan paljasti asian lauantaina Instagramin Stories-osiossaan.

Seiska on nyt saanut selville, miksi Stefu yllättäen ilmoitti erosta juuri lauantaina puolenpäivän aikoihin, vaikka on yleensä ollut vaitonainen parisuhdeasioistaan: Stefu oli saanut tietää, että Sofia oli yrittänyt edellisyönä mennä ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon luokse!

– Stefu sai tietää, että Sofia oli ollut pimputtelemassa Nikon ovikelloa Helsingin Erottajalla. Stefu teki eropäivityksen voimakkaan tunnekuohun vallassa, Stefun lähipiiristä luonnehditaan.

Lue lisää: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui!

Drinksutteli baarissa

Sofian tunkemista Nikon asunnolle myöhään perjantaina edelsi se, että kohukaunotar oli ensin istunut tuntikausia hotelli Kämpin baarissa. Silminnäkijöiden mukaan Sofia nautti useita drinkkejä.

Kun baari sulkeutui koronarajoitusten vuoksi yhdeltätoista, niin Sofia lähti kävelemään lähellä sijaitsevalle Nikon asunnolle.

– Sofia sanoi seurassaan olleelle miehelle, että menee Nikon luokse. Sofia pääsi kerrostalon alaovesta sisälle, kun rapusta tuli muita asukkaita ulos, silminnäkijät selittävät Seiskalle.

Sofia pääsi sisälle Nikon rappukäytävään alkuyöstä, kun naapuri tuli sieltä ulos.
Sofia pääsi sisälle Nikon rappukäytävään alkuyöstä, kun naapuri tuli sieltä ulos.

Lue lisää: Sofia Belórf nautti useita drinkkejä! Kohukaunotar istui tuntikausia baarissa ennen Niko Ranta-ahon kotiin pyrkimistä – Stefan Therman juhli kahden blondin kanssa!

Bumerangina ulos

Sofian visiitti Nikon luokse jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi. Kohukaunottaren nähtiin hipsuttelevan rapusta ulos hyvin pian sinne menemisen jälkeen.

Seiskan saamien tietojen mukaan Niko ei ollut lainkaan halukas päästämään Sofiaa kotiinsa.

– Sofia pimputteli Nikon asunnon ovikelloa. Kun Niko avasi oven, hän ilmoitti kuuluvalla äänellä, ettei ”Sofialla ole mitään asiaa tänne”. Kaunotar kääntyi pettyneenä kannoillaan ja kopisteli matkoihinsa, naapurusto juoruaa.

Seiskan tavoittama Niko ei halunnut kommentoida asiaa.

Teksti:Panu Hörkkö, Anna Tenhu ja Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!