Uutiset
Katso kuvat!

Pitkää vankilatuomiota odottava Niko Ranta-aho lensi Espanjaan vanhoille kotikulmilleen - Marbellan-reissulle on selkeä syy!

07.07.2020 21:31

Massiivisessa Katiska-rikosvyyhdissä pääepäiltynä oleva liikemies Niko Ranta-aho pääsi juuri ennen juhannusta vapaaksi tutkintavankeudesta, jossa hän istui liki vuoden päivät.

Vapautumisensa jälkeen Niko on päässyt viettämään ensimmäistä kertaa aikoihin hieman vapaampaa elämää ja hän onkin aktivoitunut muun muassa ihmissuhde-elämässään. Tutkintavankeutensa aikana fitnesskaunotar Sofia Belórfista eronnut Niko on alkanut nimittäin tapailla entistä Miss Helsinkiä Katrie Daleria.

Tämän lisäksi Niko on sosiaalisen median ja antamiensa haastattelujen perusteella päässyt nauttimaan ystäviensä ja perheensä seurasta sekä osallistunut syksyllä Nelosella esitettävän Katiska-dokumenttisarjan kuvauksiin.

 

Videot yllättivät

Maanantaina Nikon somepäivitykset saattoivat yllättää monet, kun hän julkaisi Instagram-videotarinaansa kuvamateriaalia ensin Helsinki-Vantaan lentokentältä ja hieman myöhemmin hän julkaisi jo videoita Marbellasta, Espanjasta - vanhoilta kotiseuduiltaan. Niko on asunut Marbellassa vuosikausia ja harjoittanut yritystoimintaa muun muassa hotelli- ja ravintola-alalla.

Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta maanantailta.

Seiskan tietojen mukaan Niko matkusti Espanjaan yhdessä Katiska-sarjan kuvaus- ja tuotantoryhmän kanssa ja Marbellassa onkin tarkoitus kuvata materiaalia dokumenttia varten.

Nikon matkustamisessa Espanjaan ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, sillä vaikka häntä odottaakin mitä todennäköisimmin erittäin pitkä, mahdollisesti jopa yli 10 vuoden vankeustuomio huumausainerikoksista, ei häntä asetettu matkustuskieltoon, kun hän vapautui kesäkuussa tutkintavankeudesta. Näin ollen Niko pääsee matkustamaan varsin vapaasti Euroopassa, kunhan noudattaa koronarajoituksia.

Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta maanantailta.

Tiistaina Niko julkaisi lisää videomateriaalia Espanjasta. Videosta paljastui, että Niko valmistautui kuvauksiin näyttävissä merellisissä maisemissa.

Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-videotarinasta tiistailta.

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto & Niko Ranta-ahon Instagram-tili
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!