Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Uutiset | 18.06.2020 13:41

Radio Rockin Korporaatio-ohjelman juontajat Harri Moisio ja Kim Sainio saivat juuri vapautuneen Niko Ranta-ahon puhelimen päähän torstaina, vain alle vuorokausi vankilasta pääsyn jälkeen.

Niko antoi haastattelun juontajille aamupalansa aikana ja kiitteli Pasilan keittotätejä hyvistä ruuista vankeutensa aikana. 

Lue lisää: Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!

Tv:stä tuli ystävä

Keskustelussa juontajat kävivät läpi Nikon vankeusaikoja ja sen haasteita. Hän kuitenkin selvitti eristäytymisen tuomat vaikeudet sanojensa mukaan henkisellä vahvuudellaan. Helpotusta hänelle kuitenkin oli tullut vankeudessa, kun hän sai käräjäoikeudelta television selliinsä.

- Kun sen tv:n sai, niin sulla oli periaatteessa ystävä, Niko naurahtaa.

Hänestä on hyvin hämmentävää, kuinka sai voimaa jaksamiseensa tuntemattomista tv-persoonista. 

- Mulla oli tuossa huhtikuussa epävarmuus omasta parisuhdetilanteesta. Olin siitä kuullut tammi-helmikuussa huhuja. En pystynyt niitä kaikkia huhuja ottamaan todeksi, mutta sitten, kun sain faktat tai puolifaktat pöytään. Sain silloin minulle tuntemattomasta ihmisestä sen voiman siihen viikkoon, mikä mulla oli vaikeaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i am free 🙏

A post shared by Niko Ranta-aho (@rawrane) on

Rakkaus ja tuki

Niko harmitteli haastattelun aikana, kuinka paljon kärsimystä hän on perheelleen aiheuttanut. Kovasti hän kiitteli heiltä saamastaan tuesta. 

- Mun siskot tulee katsomaan minua sinne oikeuteen ja tuo minulle eväitä. Onhan tuo mun perhe ihan siis… Mä en ole mistään niin kiitollinen kuin läheisteni rakkaudesta. 

Samankaltaista huolenpitoa ja rakkautta Niko ei kuitenkaan saanut entiseltä mielitietyltään Sofia Belórfilta. Pääsiäisen aikaisesta kolmiodraamakohusta Sofian, Stefan Thermanin ja Martina Aitolehden välillä Niko kuuli totuuden Martinalta. 

Lue lisää: Sofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut! 

- Itseasiassa mä sain jopa puhua Martinan kanssa. Martina kertoi mulle avoimesti, miten asiat on mennyt. Sain siihen vahvistuksen, että olin vain kuullut huhuja. Niiden perusteella mä olen niitä asioita tuolla sellissä miettinyt. Vahvistuksen jälkeen päätös oli erittäin yksinkertainen, että se suhde loppui siihen. Kaikki tuki kotipuolelta sitten myös poistuu. Ei siihen jääny mitää mietittävää siinä kohtaa. 

 

Sofia ja Stefu

Katkeruutta hän ei tunne entistä heilaansa kohtaan. 

- Toivon pelkkää hyvää hänelle. Hänellä on ollut myös vaikeita hetkiä olla täällä ja mediahommat sekä kaikki niskassa. Hän on tehnyt tällaisen ratkaisun ja en mä siihen mitään kommentoi. Ehkä voisin puhua enemmän tuosta entisestä ystävästäni. Häntä kohtaan on jonkunlaisia erilaisia tunteita. 

Entisellä ystävällään Niko viittaa Stefaniin, joka viettää Sofian kanssa nyt villin oloista bile-elämää. Pariskunta lomailee parhaillaan Monte Carlossa.

Niko aikoo vielä selvittää välinsä Stefanin kanssa myös. 

- Kyllähän keskustelu tullaan jossain kohtaa käymään. Eihän sitä pysty välttelemään missään tilanteessa. On asioita mistä pitää keskustella ja ne keskustellaan. Sama asia kaikkien niiden henkilöiden kanssa, jotka on minut pöytäkirjaan nimenneet. Pöytään on istuttava ja asiat on käytävä läpi, eihän noita asioita haudata ja unohdeta. Kyllähän asiat pitää keskustella ja käydä läpi. Ollaan kummatkin aikuisia ihmisiä ja ratkaisuja on tehty ja niiden ratkaisujen takana pitää pystyä seisomaan. 

Stefu ja Sofia
Stefu tervehti paparazzeja käsimerkein, kun juhlivat Sofian kanssa jahdilla. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!