Katso kuvat!

Niko Ranta-aho laittoi hulppean luksuskotinsa myyntiin - kuvat! Tällainen on vankilaan joutuvan Nikon lukaali – Stefu Thermanilta paljonpuhuva reaktio myynti-ilmoitukseen

Uutiset | 18.12.2020 09:35

Viime aikoina Espanjan-kodissaan viihtynyt, vankilatuomiotaan odottava liikemies Niko Ranta-aho, 33, on laittanut Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan ökyasuntonsa myyntiin. Katiska-vyyhdin päätekijä ilmoitti myynnistä somessa, muun muassa Instagram-tilillään.

Lue myös: Niko Ranta-ahoon yhdistetyillä misseillä hurjat tuloerot – Katrie Daler tienasi alle 300 euroa kuukaudessa!

Nikon mukaan asunnon myymiselle syynä on se, että häntä odottaa vankila: Katiska-vyyhdin tuomioiden odotetaan tulevan alkuvuonna. Syyttäjä hakee Nikolle maksimirangaistusta eli 13 vuotta ehdotonta vankeutta. Niko itse on kertonut odottavansa noin kymmenen vuoden tuomiota, josta hän istuisi ensikertalaisena puolet.

Lue myös: Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!

Ranta-aho tunnusti maaliskuussa valtaosan huume- ja dopingrikossyytteistä. Hänet vapautettiin kesäkuussa lähes vuoden kestäneestä tutkintavankeudesta ja tiukasta eristyksestä. 

– Valtion tarjoaman pitkäaikaismajoituksen takia tarpeettomana myyntiin tulee ensiviikolla 119m2 asunto, Niko päivitti sosiaaliseen mediaan perjantain vastaisena yönä.

Kuvat asunnosta!

Hulppea ökykoti

Niko osti 119-neliöisen asunnon syksyllä 2018 hänen ja silloisen tyttöystävänsä Sofia Belórfin yhteiseksi kodiksi. Vuonna 1909 valmistuneessa arvotalossa sijaitsevassa lukaalissa on neljä huonetta, kaksi wc:tä ja kylpyhuone. Se on remontoitu viimeisen päälle ja sisustettu arvokkaan tyylikkäästi.

Asunnossa on myös moderni sauna. Avokeittiö on valkoinen ja kiiltävä, olohuone kalliilla maulla sisustettu. Olohuoneen katseenvangitsijana on led-valoilla koristettu hyllykkö, johon on upotettu taulu-tv.

Vuonna 2018 asuntoa kaupattiin 698 000 eurolla. Koska asunto ei vielä ole julkisessa myynnissä, ei ole tiedossa, paljonko Niko Ranta-aho siitä pyytää, mutta alustavien tietojen mukaan hinta on asettumasssa yli miljoonaan euroon. 

Bisnesmiehelle on siis luvassa kelpo voitto.

Lue myös: Tällainen liikemies on törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho: Sofian avomiehellä on miljoonaomaisuus - tuttu pintaliitopiireistä

Sofian toinen exä, kohuliikemies Stefan Therman, reagoi Nikon myynti-ilmoitukseen Facebookissa. Stefu kommentoi julkaisua paljonpuhuvasti kolmella itkunauruhymiöllä. 

Myös Stefu on äskettäin laittanut entisen lemmenpesänsä myyntiin erottuaan Sofiasta. 

Lue myös: Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video!

Artikkelia päivitetty klo 11.20: Päivitetty ja täsmennetty asunnon hintatietoja.

Teksti:Jari Peltomäki & Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!