fbq
Uutiset
25.06.2020 12:22
Teksti: Petri Voutilainen, Mika Seppänen & Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Belórf ja Stefan Therman
Stefan Therman jätti Sofia Belórfin dramaattisesti: suhdekriisin merkit tulivat esiin viikonloppuna somessa - uusi merkittävä käänne paljastui myöhemmin!
Uutiset
25.06.2020 12:22
Teksti: Petri Voutilainen, Mika Seppänen & Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska torstain lehdessään uutisoi, liikemies Stefan Thermanin ja fitnesskaunotar Sofia Belórfin suhde ajautui viime viikolla pahaan kriisiin kesken pariskunnan Monacon-loman.

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun ja Sofian lemmenloma muuttui pahasti mollivoittoiseksi heti, kun Sofian ex-avopuoliso Niko Ranta-aho oli vapautunut tutkintavankeudesta juuri ennen juhannusta.

Lue lisää: Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

Lähipiirin mukaan Stefu oli hermostunut saatuaan tietää, että Sofian oli yrittänyt ottaa Nikoon yhteyttä.

– Sofia oli lähetellyt Nikolle salaa viestejä. Tajuttuaan asian Stefu raivostui ja jätti Sofian lemmenloman päätteeksi, bileparin lähipiiristä kerrotaan.

Kuten Seiska uutisoi aiemmin tällä viikolla Stefan ja Sofia viettivät juhannuspäivän yhdessä Hangossa, missä he juhlivat erittäin kosteissa merkeissä.

Lue lisää: Stefan Therman ja Sofia Belórf juhlivat kosteasti Hangossa - kiilasivat baaritiskille jonon ohi, Sofian puhelinräpläys aiheutti paljonpuhuvan reaktion Stefulta - katso video!

Sofia ja Stefan julkaisivat Hangon juhannusbileistä useita videoita ja kuvia Instagram-tileillään, ja jo aiemminkin kevään aikana pariskunta on erittäin aktiivisesti, liki päivittäin julkaissut kuvamateriaalia toisistaan somessa.

Katso video Sofian ja Stefun villeistä juhannusbileistä Hangossa!

 

 

 

Dramatiikkaa

Mutta viime viikonlopun aikana suhteessa tapahtui jokin dramaattinen käänne uudestaan, mikä kiinnitti sekä Sofian että Stefun someseuraajien huomion.

Yhtäkkiä Sofian Instagram-videotarinoissa ei näkynytkään enää Stefania ja Stefukin päivitti Instagramiaan vain arkisiin asioihin ja omaan itseensä liittyen. Aiemmin päivittäiset rakkaudenosoitukset olivat tipotiessään. Suhdekriisi alkoi näkyä siten myös tarkkaavaisimmille someseuraajille.

Tiistaina Sofia oli Helsingin käräjäoikeudessa, missä käsiteltiin hänen kahta rahanpesusta saamaa syytettä Katiska-rikosvyyhtiin liittyen. Tuolloin hän kohtasi ensi kertaa pitkään aikaan myös ex-avopuolisonsa Nikon.

Sofia yritti oikeussalissa kiinnittää Nikon huomion hymyilemällä ja flirttailemalla tälle, mutta Niko suhtautui kontaktiyrityksiin viileästi ja vähät välittäen.

Lue lisää: Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!

Tiistainkaan aikana Stefua ei Sofian Instagram-videotarinoissa näkynyt ja Stefan päivitti someen videoita vain työasioista.

Katso alta video Nikosta ja Sofiasta tiistaina oikeudessa!

 

 

Uusi käänne 

Keskiviikkona kuitenkin tapahtui jälleen uusi käänne. Sofia julkaisi iltapäivällä videotarinoita, jotka paljastivat hänen olevan Löylyssä nauttimassa myöhäisestä lounaasta Amin-veljensä kanssa. 

Stefua ei edelleenkään Sofian videoissa näkynyt, mutta Amin-veljen Instagram-videotarina paljasti, että Stefan oli heidän mukanaan Löylyssä.

Lue myös: Sofia Belórfin erikoinen käytös aiheutti välikohtauksen oikeussalissa - tuomari joutui puuttumaan: "Emme käytä kännykkää täällä!"

Myöhään keskiviikkoiltana Sofian ja Stefun välien lämpeneminen vahvistui, kun Stefu julkaisi Instagarm-videotarinassaan kuvan Sofiasta lapsi sylissään.

Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.
Kuvakaappaus Stefan Thermanin keskiviikkoisesta Instagram-videotarinasta.

Eli ehkä Sofian ja Stefanin suhdekriisi on selviämään päin? Nähtäväksi jää.

Lue myös: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »