fbq
Uutiset
25.06.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman, Sofia Belorf ja Niko Ranta-aho
Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!
Uutiset
25.06.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Suomea kuohuttaneessa Katiska-vyyhdissä koettiin viime torstaina mielenkiintoinen käänne, kun tiukassa eristyksessä ollut, törkeistä huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho, 33, pääsi vapaalle. Lähes vuoden tutkintavankeudessa istunut, Katiska-jutun päätekijäksi epäilty Ranta-aho pääsi vastaamaan syytteisiin vapaalta, koska hänen osaltaan ei enää epäillä sotkemis- tai karttamisvaaraa.

Lue myös: Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!

Vapautuspäätös järkytti pahasti Monacossa lemmenlomalla ollutta liikemiestä Stefan Thermania, 32, ja kohukaunotar Sofia Belórfia, 30. Stefu oli aiemmin Nikon hyvä ystävä, mutta ei enää sen jälkeen, kun iski Sofian sillä välin, kun Niko oli lukemassa tiilenpäitä.

– Niko on syystäkin käärmeissään aiheesta, Seiskalle kerrotaan julkkiskolmiodraaman lähipiiristä.

Lue myös: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

 

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun ja Sofian lemmenloma Monacossa muuttui pahasti mollivoittoiseksi heti Nikon vapauduttua. Lähipiirin mukaan Stefu oli hermostunut saatuaan tietää Sofian yrittäneen ottaa Nikoon yhteyttä.

– Sofia oli lähetellyt Nikolle salaa viestejä. Tajuttuaan asian Stefu raivostui ja jätti Sofian lemmenloman päätteeksi, bileparin lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!

 

Lue lisää Sofian ja Stefanin riidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!