Uutiset

Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

25.06.2020 06:01

Suomea kuohuttaneessa Katiska-vyyhdissä koettiin viime torstaina mielenkiintoinen käänne, kun tiukassa eristyksessä ollut, törkeistä huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho, 33, pääsi vapaalle. Lähes vuoden tutkintavankeudessa istunut, Katiska-jutun päätekijäksi epäilty Ranta-aho pääsi vastaamaan syytteisiin vapaalta, koska hänen osaltaan ei enää epäillä sotkemis- tai karttamisvaaraa.

Vapautuspäätös järkytti pahasti Monacossa lemmenlomalla ollutta liikemiestä Stefan Thermania, 32, ja kohukaunotar Sofia Belórfia, 30. Stefu oli aiemmin Nikon hyvä ystävä, mutta ei enää sen jälkeen, kun iski Sofian sillä välin, kun Niko oli lukemassa tiilenpäitä.

– Niko on syystäkin käärmeissään aiheesta, Seiskalle kerrotaan julkkiskolmiodraaman lähipiiristä.

 

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun ja Sofian lemmenloma Monacossa muuttui pahasti mollivoittoiseksi heti Nikon vapauduttua. Lähipiirin mukaan Stefu oli hermostunut saatuaan tietää Sofian yrittäneen ottaa Nikoon yhteyttä.

– Sofia oli lähetellyt Nikolle salaa viestejä. Tajuttuaan asian Stefu raivostui ja jätti Sofian lemmenloman päätteeksi, bileparin lähipiiristä kerrotaan.

 

Lue lisää Sofian ja Stefanin riidasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!