fbq
Uutiset
22.06.2020 13:34
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan lukija
Stefan Therman ja Sofia Belórf
Stefan Therman ja Sofia Belórf juhlivat kosteasti Hangossa - kiilasivat baaritiskille jonon ohi, Sofian puhelinräpläys aiheutti paljonpuhuvan reaktion Stefulta - katso video!
Uutiset
22.06.2020 13:34
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan lukija

Kohupariskunta Sofia Belórf ja Stefan Therman juhlivat viikonloppuna juhannusta Hangossa upouudessa terassikompleksissa. 

Sofia ja Stefan herättivät Hangossa runsaasti huomiota ja Seiskalle sateli vinkkejä pariskunnan juhlinnasta juhannuspäivänä.

Lue lisää: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Sofia Belorf

Juhannustunnelmaan kiilaten

Seiskan lukija huomasi pariskunnan saapuneen paikalle tuntia ennen juomatarjoilun päättämistä ja he kiilasivat heti pitkän jonon ohi tiskille. 

- Jonossa Sofia halusi heti parit salmarit, että pääsee tunnelmaan. Pikaisestihan hän ne siinä tiskiillä joikin, Seiskalle kerrotaan.

Lue lisää: Niko Ranta-aho palasi jytinällä Instagramiin - keräsi tuhansia seuraajia hetkessä: Olen vapaa!

Tunnelmaan Sofia pääsi sen verran hyvin, että onnistui tanssiessaan pudottamaan laukkunsa. Kuultuaan ympärillä olevilta ihmisiltä, minne kalliin näköinen käsilaukku oli lentänyt, hän kiitteli kovasti avusta. 

Katso alta video Sofian ja Stefanin juhannusbiletyksestä! 

 

Huomiokyky herpaantui

Silminnäkijöiden mukaan Sofia keskittyi terassibaarissa lähinnä puhelimeensa ja seuralaisena baarissa ollut Stefan jäi puhelimelle usein kakkoseksi.

Stefanin kyseenalaistavat katseet Sofiaa kohti onneksi tarttuivat lukijan videolle. 

Lue lisää: Sofia Belórf häädettiin tylysti luksusasunnosta – Niko Ranta-ahon siskot veivät merkkilaukut! 

Keskittymisvaikeuksia kaunottarelle saattoi tulla suuresta juomamäärästä, koska Stefan antoi rosekuohuviinin virrata pöytään lopun anniskeluajan. Juotavaa oli sen verran, ettei kohupariskunnan tarvinnut poistua baarista tarjoiluajan sulkeuduttua. 

- Juomaa heillä oli pöydässä sen verran, että jäivät istumaan kympin jälkeen. 

Stefu ja Sofia