fbq
Uutiset
23.06.2020 10:01
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen|Kuvat: Anna Tenhu & Panu Hörkkö
Sofia ja Niko
Sofia Belórfin erikoinen käytös aiheutti välikohtauksen oikeussalissa - tuomari joutui puuttumaan: "Emme käytä kännykkää täällä!"
Uutiset
23.06.2020 10:01
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen|Kuvat: Anna Tenhu & Panu Hörkkö

Sofia Belórfin kahta rahaspesusyytettä käsittelevä Helsingin käräjäoikeuden istunto on käynnissä parhaillaan.

Belórf saapui käräjäoikeuteen tiistaina klo 8.40 ja todistajaksi pyydetty Belórfin ex-avopuoliso Niko Ranta-aho saapui oikeuteen noin 10 minuuttia myöhemmin.

Lue lisää: Sofia Belórf saapui oikeuteen turvamiehen kanssa: kohtaa käräjillä Niko Ranta-ahon - kuvat!

Katso video Nikosta ja Sofiasta tänään oikeudessa!

 

"Emme käytä kännykkää täällä"

Istunnon aluksi Sofia loi pitkiä ja flirttailevia katseita toisella puolella oikeussalia istuvaa Nikoa kohti, mutta Niko ei reagoinut flirttiin mitenkään eikä hän edes katsonut Sofiaa kohti. Sofia yritti silti pitkään hymyillä Nikolle.

Kun istunto saatiin käyntiin, Sofia hieman vakavoitui ja alkoi räplätä puhelintaan todella intensiivisesti. Hetken Sofian puhelinräpläystä seurattuaan tuomari puuttui asiaan ja kielsi Sofialta puhelimensa käytön.

Lue lisää: Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!

- Me emme yleensä käytä kännykkää täällä, tuomari totesi.

Sofia siirsikin nöyrästi puhelimensa pois käsistään ja alkoi seurata istuntoa itsekin.

Sofia Belorf
Sofia Belórf kuvattuna Helsingin käräjoikeudessa tiistaina.

Lemmenviestit herkistivät itkuun

Pian tämän jälkeen syyttäjä alkoi lukea Sofian ja Nikon välisiä rakkausviestejä, mikä sai Sofian liikuttumaan syvästi. Sofia katsoi Nikoa samalla, kun viestejä luettiin, mutta kun Niko ei katsonut häntä kohti, Sofia painoi päänsä surullisena alas.

Sofia alkoi silminnähden itkeä. Hän pyyhki kyyneliään ja niiskutti. Tämän jälkeen hän korjasi meikkiään.

Niko Ranta-aho
Niko Ranta-aho saapui oikeuteen hieman Sofian jälkeen.

BELÓRFIN SYYTTEET

Tiistaina käsiteltävän Belórfin ensimmäisen rahanpesusyytteen mukaan Belórf piilotti matkalaukkuunsa noin 8000-10000 euroa käteistä rahaa matkustaessaan Suomesta Espanjaan. Syyttäjän mukaan Belórf oli tietoinen rahojen rikollisesta alkuperästä, eli että ne olivat peräisin Ranta-ahon rikollisista huumausainebisneksistä.

Toisen syytteen mukaan Belórf on ottanut Ranta-aholta 12 700 euron arvoisen Rolex-kellon ja ollut tietoinen, että kello on hankittu rikollisesta toiminnasta peräisin olevalla rahalla.

Belórf on julkisesti kiistänyt molemmat syytteet.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »