fbq
Uutiset
23.06.2020 09:26
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen & Panu Hörkkö|Kuvat: Anna Tenhu & Panu Hörkkö
Niko ja Sofia
Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!
Uutiset
23.06.2020 09:26
Teksti: Anna Tenhu & Mika Seppänen & Panu Hörkkö|Kuvat: Anna Tenhu & Panu Hörkkö

Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään tiistaina julkkiskaunotar Sofia Belórfin kahta rahanpesusta saamaa syytettä Katiska-rikosvyyhtiin liittyen.

Hän kohtaa oikeudessa ex-avopuolisonsa, liikemies Niko Ranta-aho, joka mahdollisesti tulee todistamaan oikeudessa  Belórfin puolesta.

Belórf saapui oikeuteen tiistaina klo 8.40 turvamiehen kanssa.

Lue lisää: Sofia Belórf saapui oikeuteen turvamiehen kanssa: kohtaa käräjillä Niko Ranta-ahon - kuvat!

Katso alta video Nikosta ja Sofiasta oikeudessa!

"Vapaus tuntuu hyvältä"

Ranta-aho puolestaan asteli Helsingin käräjäoikeuteen klo 8.50. Hän odotteli ensin sisäänpääsyä yhdessä Katiska-sarjan tuottajan Joni Soilan kanssa käräjäoikeuden pihalla, mutta hän asteli sisään klo 8.55.

Joni Soila ja Niko Ranta-aho
Niko Ranta-aho ja Joni Soila seisoskelivat käräjäoikeuden ulkopuolella ennen sisään astumista.

Ranta-aho kommentoi medialle, ettei ole vielä varma, aikooko todistaa oikeudessa. 

- Jos Perovuo (Belórfin asianajaja) vaatii, niin kai voin muutaman lauseen sanoa, Ranta-aho sanoi medialle.

Niko saapui oikeuteen

Rennosti valkoiseen t-paitaan pukeutunut, viime viikolla tutkintavankeudesta vapautunut Ranta-aho sanoi viettäneensä vapaa-aikaa perheensä parissa.

- Vapaus tuntuu hyvältä, hän sanoi.

Media piiritti Ranta-ahon, kun hän asteli käräjäoikeuteen sisään.
Media piiritti Ranta-ahon, kun hän asteli käräjäoikeuteen sisään.

 

Oikeussalissa Niko ja Sofia kohtasivat viimein ensi kertaa sen jälkeen kun pari erosi Ranta-ahon vielä ollessa tutkintavankeudessa. Pian eron jälkeen julkisuuteen paljastui, että Belórf on alkanut seurustella Ranta-ahon vanhan ystävän, liikemies Stefan Thermanin kanssa, joka puolestaan erosi samoihin aikoihin kihlatustaan Martina Aitolehdestä.

Lue lisää: Oma ystävä vei naisen! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla - vaatii Stefua selittämään tekoaan: "Ei noita asioita unohdeta!"

Oikeussalissa aurinkolasissa riisunut Sofia loi pitkiä, flirttailevia katseita eri puolella salia istuvaa Nikoa kohti, heilautteli tukkaansa ja hymyili jatkuvasti ex-avopuolisolleen, mutta Niko ei edes katsonut Sofiaa kohti.

Niko pysyi oikeussalissa täysin viilipyttynä ja reaktio olikin jäätävä Sofian samanaikaisiin viekoitteleviin katseisiin.  

Myöhemmin Sofia alkoi keskittyä oikeussalissa puhelimeensa ja aika ajoin hän edelleen tuijotti Nikoa. Vastakaikua hän ei kuitenkaan saanut katseilleen, Seiskan paikalla oleva toimittaja raportoi.

Lue myös: Stefan Therman ja Sofia Belórf juhlivat kosteasti Hangossa - kiilasivat baaritiskille jonon ohi, Sofian puhelinräpläys aiheutti paljonpuhuvan reaktion Stefulta - katso video!

Sofia

BELÓRFIN SYYTTEET

Tiistaina käsiteltävän Belórfin ensimmäisen rahanpesusyytteen mukaan Belórf piilotti matkalaukkuunsa noin 8000-10000 euroa käteistä rahaa matkustaessaan Suomesta Espanjaan. Syyttäjän mukaan Belórf oli tietoinen rahojen rikollisesta alkuperästä, eli että ne olivat peräisin Ranta-ahon rikollisista huumausainebisneksistä.

Toisen syytteen mukaan Belórf on ottanut Ranta-aholta 12 700 euron arvoisen Rolex-kellon ja ollut tietoinen, että kello on hankittu rikollisesta toiminnasta peräisin olevalla rahalla.

Belórf on julkisesti kiistänyt molemmat syytteet.

Lue lisää: Sofia Belórfin erikoinen käytös aiheutti välikohtauksen oikeussalissa - tuomari joutui puuttumaan: "Emme käytä kännykkää täällä!"