fbq
Kotimaa
13.10.2022 11:42
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram
Temptation Island Suomi
Paljastuiko yksi tämän TIS-kauden merkittävimmistä käänteistä jo nyt? Entinen kohuviettelijätär vilahtaa trailerissa!
Kotimaa
13.10.2022 11:42
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomen 11. kausi alkaa ensi viikon keskiviikkona, 19. päivä lokakuuta.

Ennen sarjan alkua on jo spekuloitu kauden käänteistä. Seiskan tietojen mukaan yhdeksänneltä kaudelta tuttu viettelijätär Joanna olisi osallistumassa ohjelmaan yhdessä räppärirakkaansa Leo Luthandon kanssa. 

Lue myös: Huipputyylikäs pari! TIS-Joanna ja räppärirakas Leo Luthando yhteiskuvassa

Joanna on kesän aikana kieltäytynyt kommentoimasta parisuhdestatustaan Seiskalle. Hänellä on edelleen Instagram-tilillään yhteiskuvia Leo-rakkaansa kanssa.

Seiskalle on kesän aikana muutamaan otteeseen kerrottu Leon viihtyneen yökerhoissa läheisissä tunnelmissa tuntemattomien naisten kanssa.

Joanna kohautti ysikaudella sinkkuna, kun hän vietteli varatun Henkan. He harrastivat seksiä useampaan otteeseen ohjelmassa.

Lue myös: Ehkäisykohu! Varatun TIS-Henkan ja sinkku-Joannan seksikohtaus raivostutti somekansan - nyt puhuu viettelijätär: "Kerron nyt, mitä fiiliksiä tunsin siinä tilanteessa"

Temptation Islandin tulevat jaksot ovat jo ilmestyneet Ruutu-suoratoistopalveluun, mutta jaksot eivät ole vielä katsottavissa. Sen sijaan jakson kuvaustekstit on luettavissa, ja ohjelman seitsemännessä jaksossa mainitaan Joanna.

Kausi 11. Jakso 7/22. Jumalallista menoa. Miten Joannan ja Julian iltanuotiovideot vaikuttavat toogabileiden tunnelmaan? Kuka jättää miesten villan? Taivaallisilla treffeillä noustaan korkeuksiin, voimaannutaan luonnossa ja päästään luomistyöhönkin. Naisten villalle liihottelee odottamaton enkeli, mutta käveleekä 'Jesse Kristian Naantalilainen' vettenpäällä ja keiden kämmenet kohtaavat aamuyön pikkutunneilla? Kotimainen realitysarja. (42'), kuvauksessa mainitaan.

Lue myös: Maajussille morsian -pari mukana Temptation Islandissa – kyseessä sarjan historian vanhin osallistuja

Tarkkasilmäiset tosi-tv-fanit ovat varmasti myös huomanneet, että Jonna vilahtaa myös ohjelman trailerilla.

Hänet nähdään muutamissa kohtauksissa, esimerkiksi ryhmähalauksen yhteydessä sekä biletysklipissä.

Temptation island suomi
Joanna näkyy keskellä ryhmähalausta. Kuvakaappaus Ruutu -suoratoistopalvelusta.
Temptation island suomi
Joanna vilahtaa vasemmassa nurkassa videolla. Kuvakaappaus Ruutu -suoratoistopalvelusta.

Kuka varatuista luovuttaa?

Joannan saapumisesta ohjelmaan ei vielä ole kerrottu julkisuuteen.

Tämän kauden varatut ovat tangokuningatar 2019 Pirita Niemenmaa, 37, ja hänen kihlattunsa Mika, 34, Julia, 25, ja Semi, 23, Maajussille morsian -ohjelman yhteydessä tavanneet Nina, 33, ja Johan, 44, sekä  Arttu, 28, ja Leenu, 26.

Lue myös: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa Temptation Island -osallistumisestaan: Pahimmassa tapauksessa minut kivitetään

Joannan ja hänen kumppaninsa osallistuminen ohjelmaan selittäisi sen, että joku vakiovaratuista lähtee Viettelysten saarelta kotiin kesken kauden.

Näin on tapahtunut aiemminkin, esimerkiksi Kalle ja Pinja lähtivät sarjasta kotiin seitsemännellä kaudella. Heidän tilalle saapuivat Karim ja Josku, jotka myös luovuttivat heti ensimmäisen iltanuotiovideon jälkeen.

Lue myös: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Koska Joannan iltanuotiovideo mainitaan jo 11. kauden seitsemännen jakson yhteydessä on siis hyvin todennäköistä, että joku pareista lähtee kotiin heti sarjan alkumetreillä.

Lue myös: Seiska selvitti Temptation Islandin uusien naissinkkujen taustat - tällaisia viettelijättäret oikeasti ovat 

 Lue myös: Uudella TIS-kaudella mukana tosi-tv-konkareita ja kilpaurheilijoita - yhdellä osallistujalla rikostaustaa