fbq
Kotimaa
30.09.2022 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi
Seiska selvitti Temptation Islandin uusien naissinkkujen taustat - tällaisia viettelijättäret oikeasti ovat
Kotimaa
30.09.2022 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

 Temptation Island Suomen 11. kauden sinkut paljastettiin viime viikon keskiviikkona (21.9.).

Katso tuoreimmat Seiskan Viihdeuutiset: 

Nelonen tiedotti ohjelman paluusta sekä muutamista uudistuksista. Uusi kausi tulee olemaan pituudeltaan sama kuin viime kausi, mutta jaksoja näytetään aloitusviikon jälkeen vain kerran viikossa keskiviikkoisin.

Lue myös: Huomasitko? Uudella TIS-kaudella luvassa merkittäviä muutoksia

Tuotantokausi on pituudeltaan 22 jaksoa. Myös jaksojen rakennetta uudistetaan.

Seiska selvitti, millaisia tulevan kauden sinkut oikein ovat.

Kursivoidut kohdat ovat peräisin Nelosen tiedotteesta.

Disa, 39, Helsinki

Disa on helsinkiläinen Onlyfans-sisällöntuottaja. Seiskan selvityksen mukaan hän julkaisee pääosin sisältöä yläosattomissa. Joissain julkaisuissa hän esiintyy toisen naisen kanssa.

Naisen Instagram-tilin perusteella hän rakastaa matkustamista ja festareita. Hän kertoo kuvauksessaan omaavansa suomalaiset sekä intialaiset sukujuuret.

– Yleensä mä hieron ihmisiltä jäykkyydet pois, mutta tänne mä tulin hieromaan teidät jäykäksi.

Levottomalle Disalle ei tavallinen elämä riitä. Tältä kassaneidiltä luonnistuu niin kuivakuppaus kuin OnlyFans yläosattomissakin. Rankkoja elämänkokemuksia ja useampia suhteita taakseen jättänyt Disa on löytänyt itsestään parhaimmat puolet nyt sinkkuna.

Miehet avautuvat mielellään hänelle ja Disa puolestaan pystyy puhumaan henkilökohtaisia asioita tuntemattomalle. Kokemusten jakaminen on Disasta tärkeää ja se rikastuttaa omaa näkemystä elämästä ja itsestä. Aiemmin Disa tapaili vain vaaleaveriköitä, nyt kiinnostusta herättävät myös tummat ja tuliset etnisemmät miehet.

 

Liisa, 23

Liisa on Kotkasta kirjoittaa Instagram-tilillään olevansa suomalais-venäläinen. Tatuoitu punatukkainen Liisa työskentelee taksikuskina.

Myöskin Liisa luo uraa Onlyfans-sisällöntuottajana. Hän julkaisee erittäin uskaliasta materiaalia Onlyfans-tilillään.

Lue myös: Tässä ovat Miss Jyväskylä 2022 -finalistit - mukana Temptation Islandista tuttu kaunotar

– Mä oon taksitäti Liisa, ja kun sä tutustut muhun, niin kyllä kyytiä piisaa!

Liisa on 100-prosenttinen leijona, joka ”elää Temppareita”, eikä suostu jäämään seinäruusuksi. Liisa viihtyy tapahtumien ytimessä ja tulee helpommin toimeen miesten kanssa, sillä naiset draamailevat turhia.

Liisa odottaa alkuun sievästi toisen lähestymistä, mutta kyllästyy pian ja ryhtyy toimeen itse. Irtosuhteet ja pelaaminen pitävät Liisan mielenkiinnon yllä ja hän mieltyy kusipäihin. Ammattikoulun autopuolen käyneenä Liisa näkee autonrassaamisen seksikkäänä. Taiteellisena ihmisenä maalaaminen ja keramiikka ovat Liisan mielenkiinnon kohteita.

 

Sara, 25, Espoo

Sara on matkustanut ympäri maailmaa. Tämä sinkkunainen rakastaa Suomen saaristoa, ja kertoo lempipaikkansa Suomessa olevan Kasnäsissa.

Wanderlust-teemainen (suomeksi intohimo matkustamista kohtaan) sometili on täynnä matkustuskuvia. Lisäksi eräästä somekuvasta selviää hänen työskennelleen tatuointiartistina.

– Mä oon reissannut paljon ulkomailla, aina hyvillä viboilla, mut tänne mä tulin levittään pelkkää lovee.”

Itsevarma myymäläpäällikkö ja oman tiensä kulkija Sara lähti 19-vuotiaana Australiaan ja on ennättänyt asua jo useammassa maassa. Impulsiiviselta Saralta taittuu myös espanjan kieli. Täysillä elävä Sara tulee huppelissa flirtiksi ja häneen on helppo rakastua.

Positiivista energiaa ympärilleen levittävä Sara pitää henkistä ja fyysistä hyvinvointia tärkeänä. Häntä viehättää etniset, urheilulliset ja tatuoidut miehet. Piirtämisen ja maalaamisen ohella Sara voi myös tatuoida miehensä itse. Sara ei jaksa itsekeskeisiä ihmisiä, mutta määrätietoinen ja intohimoinen mies saisi olla.

 

Alma, 26, Tampere

26-vuotias Alma Tampereelta työskentelee järjestyksenvalvojana. Instagram-tilinsä perusteella hän harrastaa selfieiden ottamista ja juhlimista.

Lue myös: Alusvaatteissa poseeraava TIS-Vilma avoimena painostaan: "En oo ikinä ollut näin onnellinen tai painava"

– Mä oon ammatiltani järkkäri ja tulin tänne pistään teidät äijät ruotuun!

Alma on omien sanojensa mukaan pöydillä tanssiva yllytyshullu, joka samaan aikaan osaa jännittää treffejä ja pojille puhumista. Tämä koulukiusattu naapurintyttö ärsyyntyy negatiivisuudesta ja pelkää suhteessa olevansa takertuvaa sorttia.

Kaunis, herkkä ja piskuinen Alma viehättää iloisuudellaan ja pystyy olemaan läsnä ihmisille. Hän osaa kannustaa ja nauttii keskusteluista reflektoiden omasta elämästään.

 

Henna, 24, Vantaa

24-vuotias Henna Vantaalta on hyvin aktiivinen Instagram-tilinsä lisäksi myös Tiktok-tilillään.

– Mä tulen luultavasti puhumaan teidät pyörryksiin, mutta onneksi mä oon myös hoitaja, joten osaan hoitaa teidät kuntoon!

Henna on kiltti ja huolehtivainen vaaleaverikkö. Hän inhoaa hiljaisia hetkiä, mutta turhaan, sillä Hennan seurassa hiljaisuus on tuskin edes mahdollista. Ei löydy sellaista aihetta, josta Henna ei pystyisi keskustelemaan. Eikä sellaista paikkaa, minne Hennan ääni ei kantaisi. Hän arvostaa verbaalisuutta myös miehessä.

Seurustelijatyypiksi tunnustautuva Henna haaveilee pitkästä herrasmiehestä, jonka seurassa saisi tuntea itsensä prinsessaksi. Impulsiivinen Henna on rennon letkeää seuraa ja lupaa viedä varattujen miesten ajatuksia muualle. Häntä kiinnostaa ihmisten syyt tekojen takana, ja hän rakastaa keskusteluja tunteista ja ajatuksista.

Erika, 31, Vantaa

Vantaalainen Erika on Tempparifaneille tuttu sarjan kolmannelta tuotantokaudelta. Lisäksi hän on ollut mukana Ex on the Beach Suomessa.

EOTB:ssä Erikasta paljastui uusia puolia. Hän aiheutti paljon draamaa ja juonitteli useasti.

Lue myös: Kääk, Erika menee kännipäissään leuhkimaan Roopelle seksisessiostaan Jaakon kanssa Ex on the Beach Suomessa - mies raivostuu: "Minkä ikäinen ihminen tekee noin?!"

– Mä oon Erika, ja mun paras ulkonäöllinen piirre on pienet korvat!

Erika syttyy tilannehuumorista ja kossubatterysta. Hänen intohimonsa on piirtäminen ja kännihoilottelu. Myyjänä toimiva Erika kokee itsensä itseironiseksi. Perhe kuvailisi häntä hulttioksi ja ystävät ADHD:ksi.

Erikan suhteet tyssähtävät muutamaan kuukauteen tai pidempiin on/off-suhteisiin. Hänen huomionsa miehessä kiinnittyy ulkonäköön ja huumorintajuun. ”Liideri”-miehet ja kiltit silmät pysäyttävät. Miehen ei pidä olla ylimielinen, mutta heittäytyä tarvitsee kyllä. Temppareissa jo kerran aikaisemminkin sinkkuna olleelle Erikalle tärkein asia on oikeudenmukaisuus.

Lue myös: Kaljuksi päänsä ajellut TIS-Eveliina räväyttää jälleen - poseeraa aistikkaana alusvaatekuvissa

 

Meri, 23, Oulu

Meri kertoo Instagram-tilillään olevansa kasvatustieteiden kandidaatti. Pirtsakka kaunotar rakastaa festareita ja kesää.

– Mä oon Meri, ja nyt kannattaa laittaa pelastusliivit päälle, sillä muhun on ennenkin varatut miehet uponneet.

Hyväkäytöksinen ja iloinen höpöttelijä Meri tuo omat vahvatkin mielipiteensä korrektisti esiin. Ystävät kuvailevat luokanopettajaopiskelija Meriä kiltiksi, mutta itse hän tunnustaa olevansa bad girl, joka salaisesti nauttii villistä ja irstaasta menosta.

Menneisyys narsistimiehen kanssa on saanut Merin kiinnostumaan kilteistä miehistä. Meri nauttii käydä keskusteluja tunteista ja elämäntilanteista. Merin löytää usein tankotanssimasta, karaokebaarista tai baaribingosta.

 

Annica, 25, Helsinki

Helsinkiläinen Annica, 25, istuu Feministisen puolueen puoluehallituksessa. Hän on ollut ehdolla vuoden 2021 kunnallisvaaleissa. Hän sai yhteensä 126 ääntä. 

Annica on valmistunut psykologian kandidaatiksi ja työskentelee varhaiskasvatuksen opettajana.

– Mä oon keppijumpan maailmanmestari. Miettikääpä, mitä kaikkea mä osaan kepillä tehdä!

Annica on rauhallinen persoona, joka tykkää laittautua juhliin ja pian hänet löytääkin jo tanssilattialta. Hän on luonteeltaan sinnikäs, sarkasmin ystävä ja suoraanpuhuja.

Monitaiteellinen ja tasa-arvoa painottava Annica tekee varhaiskasvatustyön ohella myös vapaaehtois- ja luottamustyötä. Hän tykkää puuttua asioihin, joissa on korjaamista. Hän rakastaa taidetta, kulttuuria ja harrastaa viinejä. Miehessä Annica katsoo kiinnostavaa läsnä olevaa ja avointa persoonaa.

 

Mari, 28, Kouvola

Kouvolasta kotoisin oleva Mari on katsojille tuttu sarjan kuudennelta tuotantokaudelta. Hänet lähetettin silloin kotiin sarjasta neljäntenä.

Hän on aiemmin harrastanut cheerleadingia Kookoon riveissä. Nyt Mari työskentelee myyjänä. 

– Mä oon Mari ja kun mä oon täällä, niin varokaa ettei hajoo kaikki parit.

Myyjänä toimiva vahinkoflirtti Mari lähtee Temppareihin ihmismielen materiaalihankintamatkalle. 6. kauden sinkkuna muistettu Mari on hurahtanut kiintymyssuhdemalleihin, jotka pohjautuvat ihmisen lapsuuden kokemuksiin. Keittiöpsykologi Mari haluaisi itse eroon mustasukkaisuudestaan ja mielen saloihin perehtymällä on oppinut kehittymään.

Temppareihin Mari lähtee ensitöikseen pitämään hauskaa, mutta aikoo tuoda myös omaa ”heijastavaa peiliä” keskusteluihin. Mari on ymmärtänyt, että miehen käytökselle on aina syy. Jos omalta puolisolta ei saa keskustelutukea, sinkkunaisen huomio voi herättää kiinnostusta.