fbq
HaastatteluTangokuningatar Pirita Niemenmaa Temptation Island -osallistumisestaan: Pahimmassa tapauksessa minut kivitetään
Tangokuningatar Pirita Niemenmaa Temptation Island -osallistumisestaan: Pahimmassa tapauksessa minut kivitetään

Tangokuningatar Pirita Niemenmaa, 37, luki tangofinaalin jälkeen lehdestä tavanneensa elämänsä miehen, vaikka Tinderissä tavattu Mika Poikola, 34 oli seuraamassa finaalia vain "kaverina".

Aktiivinen elämä esiintymislavoilla ja arkitöissä saa vastarakastuneiden suhteen toisinaan koetukselle.

Lue myös: Jättiyllätys: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa ja Mika-rakas testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa!

Uuden edessä

Romantiikka näkyy suhteessa pienin arkiteoin ja karkkiostoksin, mutta yhteistä aikaa on vaikea toteuttaa.

Elämää syvällisesti pohtiva Pirita rakastaisi keskusteluja saunanlauteilla, mutta Mika rentoutuisi mieluiten hiljaa nautiskellen. Suhdetta varjostaa myös kolmas osapuoli, puhelin, joka tekee yhteisestä ajasta entistäkin haasteellisempaa.

Pari lähtee Temppareihin syventämään suhdettaan. Aikaa on vietetty erossa ennenkin, mutta tulevaisuudessa he toivoisivat koskettavampaakin kommunikointia kuin sydämet ja hymiöt.

Lue myös: Kihlautunut tangokuningatar Pirita Niemenmaa Mika-rakkaansa kosinnasta: Serenadi sai kyyneliin

Ei mustasukkaisuutta

Seiskan rakkaushaastattelussa vuonna 2020 pari kertoi nauttivansa yhteiselosta. Tuolloin riitaa tuli vain autoilusta ja siitäkin maltillisesti.

– Meillä on aina kaksi kuskia, Pirita on kova neuvomaan liikenteessä, Mika nauroi tuolloin.

Temptation Island Suomessa mustasukkaisuutta testataan. Vielä vuonna 2020 mustasukkaisuus ei kuitenkaan ollut parin riesana.

Pirita kertoi Seiskalle arvostavansa parisuhteessa sitä, että toinen ei ole liian mustasukkainen. Laulajan työssä tämä on erityisen tärkeää, sillä sosiaaliset tilanteet kuuluvat työhön.

– Mika ei rajaa tekemisiäni. Jos haluan mennä tanssimaan, voin mennä. Minulla on hirveän vapaa olo, vaikka olenkin suhteessa, Pirita summasi tuolloin.

Pirita ja Mika muuttivat yhteen vuonna 2020. Tuolloin rakastavaiset kertoivat Seiskalle, että riitoja tuli vain ajamisesta.
Pirita ja Mika muuttivat yhteen vuonna 2020. Tuolloin rakastavaiset kertoivat Seiskalle, että riitoja tuli vain ajamisesta.

Lue myös: Samppanjaa, ilotulitus ja kosinta: Pirita Niemenmaa ja kirvesmies-Mika kihloihin

Hääsuunnitelmat kesken

Kihloihin pari meni tammikuussa 2021, mutta vielä hääkellot eivät ole soineet. Vuosi sitten pari kommentoi Seiskalle, ettei häillä ole mikään hoppu.

Pirita avaa päätöstään lähteä Temptation Islandiin. Hän on varautunut siihen, että tulee saamaan myös negatiivista palautetta.

– Tiedän, mitä tämä voi tuoda. Pahimmassa tapauksessa minut kivitetään, hän vitsailee.

– Mutta toisaalta meillä kaikilla on yksi elämä. Ja kaikki saavat elää kuten haluavat. Jos ihmisten mielipide minusta muuttuu sarjan myötä, niin ei sillä ole mitään väliä. Olen aiemminkin ollut aina oma itseni, mutta tässä ohjelmassa uskon, että minusta saattaa paljastua yllättäviä, Pirita lupaa.

07.10.2022 08:00 | Teksti: Monica Ollas | Kuvat: Heidi Heikkilä ja Lars Johnson/Nelonen

Seuraa meitä somessa