fbq
Kotimaa
30.09.2022 10:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi
Uudella TIS-kaudella mukana tosi-tv-konkareita ja kilpaurheilijoita - yhdellä osallistujalla rikostaustaa
Kotimaa
30.09.2022 10:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

 Temptation Island Suomen 11. kauden sinkut paljastettiin viime viikon keskiviikkona (21.9.).

Nelonen tiedotti ohjelman paluusta sekä muutamista uudistuksista. Uusi kausi tulee olemaan pituudeltaan sama kuin viime kausi, mutta jaksoja näytetään aloitusviikon jälkeen vain kerran viikossa keskiviikkoisin.

Lue myös: Huomasitko? Uudella TIS-kaudella luvassa merkittäviä muutoksia

Tuotantokausi on pituudeltaan 22 jaksoa. Myös jaksojen rakennetta uudistetaan.

Seiska selvitti, millaisia tulevan kauden sinkut oikein ovat. Kursivoidut kohdat ovat peräisin Nelosen tiedotteesta.

Pauli, 27

Kokkolasta kotoisin olevalla Paulilla on urheilutaustaa. Hän on entinen kilpajuoksija. Esimerkiksi Worldathletics.com -sivustolla mainitaan, että hän on viimeksi kilpaillut vuonna 2018 Espoossa 3000 metrin juoksussa. Silloin hän sijoittui kilpailussa neljänneksi.

– En oo hirveen perso makeelle, mut piirakka maistuu aina!

Tämä herttainen ja herkkä prosessinhoitaja kiinnittää taatusti katseet vartalollaan. Paulissa on sen verran ujoutta, että alkuun hänestä näyttäytyy vain hiljaisempi tarkkailijapuoli. Paulista huokuu kiltteys, hyväntahtoisuus ja suloisuus. Temppareihin Pauli onkin tullut heittäytymään ja kohtaamaan arkea rohkeammin tuntemattomia sieluja.

Suomalaista miestä avaava menovesi on myös Paulille mieluisa rohkaisumenetelmä. Kekkulissa Paulista kuoriutuu varsinainen jutunheittäjä ja illan tapahtumien keittäjä.

Kotikonnuilla hän on tunnettu hiprakassa lauotuista tempauksistaan. Paulin pään saavat kääntymään näyttävät ja puheliaat naiset, jotka täydentävät Paulin tyyntä persoonaa.

Kristopher, 33

Helsinkiläinen Kristopher tituleeraa Instagram-kuvauksessaan itseään Vuosaaren prinssiksi sekä modernin ajan viikingiksi. Kristopher on myös erittäin aktiivinen Tiktokissa.

Tosi-tv-faneille mies saattaa olla tutun näköinen, sillä hän on ollut mukana myös Viisi miestä viikossa -ohjelmassa. 

”Rinnan alla sykkii sydämenmuotoinen pinssi, lempinimeltäni olen Vuosaaren prinssi!”

Onko tämä mies lintu vai kala? Se selviää vain harvalle, mutta leijonan tapaan Kristopher nauttii huomiosta. Kristopherin juuret ulottuvat Skotlantiin, ja mummonsa kasvattina hän tietää minkälaista kunnioitusta nainen tarvitsee. Onnea elämäänsä tositarkoituksella etsivä Kristopher hurmaa runoin ja arvoituksin.

Jos nainen tuntee itsensä seinäruusuksi, Kristopher lupaa saada hänet kukkimaan. Tätä suomenruotsalaista viikinkiä ei varatun naisen liehittely häiritse, sillä suhteen taustat saattavat olla mitä vain ja Kristopher saapuu mielellään paikalle tarjoamaan jotain parempaa. Työkseen hän on night host.

Joonas, 33, Savonlinna

Joonaksella ei poikkeuksellisesti vaikuta olevan Instagram-tiliä. TIS-somejulkaisuun ei myöskään ole merkittynä hänen tiliä. Urheilullinen Joonas on kilpauimari, jonka lisäksi hän on myös harrastanut voimannostoa sekä tanssia. 

”Täällä on houkutuksia. Mä olen yksi niistä.”

Tämä tangoa tanssiva kiinteistönhoitaja hurmaa keskustelutaidoillaan ja kohteliaisuudellaan. Small talk ja tanssilajit kännidiskosta vakiovetoihin sujuvat tältä savolaiselta. Joonaksen harrastusten taitopakettiin kuuluu mm. voimannosto ja uudelleen aktivoitu kilpaura uinnissa.

Joonas hurmaa sinnikkäällä ja aikuismaisella otteellaan. Taakse jäänyt 11-vuotinen parisuhde innoittaa ymmärtämään naisia paremmin ja hakemaan uudenlaista perspektiiviä elämään. Tempparikokemuksen Joonas odottaa olevan kokonaisvaltaisesti tiivis tutustumisprässi eikä aio jarrutella, jos kolahtaa.

Temptation island suomi

Roope, 21

Hämeenlinnasta kotoisin oleva Roope on ahkera yrittäjä. Hänellä on kaksi firmaa, joista yksi on kebab-ruokakioski. Toinen yritys tarjoaa henkilökohtaisia palveluita, tarkemmin piha-alueiden kunnossapitoa sekä autojen pesuja.

– Mä oon sukeltaja. Ja kaikkihan tietää, et sukeltajat pääsee muita syvemmälle!

Roope on tunnelmannostattajatyyppiä, vaikka saattaakin välillä olla hieman töksäyttelevä. Nuori ja vekkuli Roope repäisee helposti sekä lähtee spontaanisti mukaan seikkailuun. Hän toimii ensin ja miettii vasta myöhemmin. Ikä saattaa hämätä hänen elämänkokemustaan, sillä spontaani mieli ja yrittäjäsielu ovat ohjanneet häntä kokemaan paljon elämässä.

Kahden yrityksen pyörittäminen on kasvattanut Roopesta ihmisen, johon voi myös henkisesti tukeutua. Tärkeää on saada nainen nauramaan, jotta lähestyminen onnistuu muutenkin.

Keskustelutaidot Roope taitaa olemalla läsnä ja ammentaa näkemyksiään omasta touhukkaasta elämästään. Hän onkin miettinyt lapsesta saakka syntyjä syviä, kuten kumpaan jalkaan tulee kumpi sukka.

Hannes, 22

Myöskin Turussa asusteleva Hannes on yrittäjä. Firman toimiala on muut palvelut liike-elämälle, joka on erittäin laaja käsite. Se voi tarkoittaa esimerkiksi yleisiä pikakirjoituspalveluita tai pysäköintimittareiden tyhjennyspalveluita.

Miehen Instagram-tilin perusteella hän rakastaa livemusiikkia, sillä hän onkin käynyt aktiivisesti keikoilla tänä kesänä.

– Mie oon yhtä hias tulemaan ku VR:n juna, ja mul on valtava… karisma!

Tämän näyttävän miehen juuret löytyvät lämpimästä Sri Lankasta, mutta murre ja identiteetti on peräisin tuulisesta Torniosta. Hannes on määrätietoinen ja kunnianhimoinen vakuutusmyyjä, jonka haaveena on yliopistokoulutus yhteiskuntatieteiden tai politiikan saralta. Tulevaisuudessa hän voisi nähdä itsensä ulkoministeriössä tai jalkapallovalmentajana.

Hannes viihtyy salilla, lenkillä ja futiskentillä. Myös kirjat ja musiikki rentouttavat, kun aikaa on itselle.

Maailman tilanteesta kiinnostunut Hannes on myös naisten parissa kiinnostava keskustelija. Hän tietää elämästä pidemmässä suhteessa, millaista on tulla petetyksi ja mitkä ovat kaukosuhteen haasteet. Vierelleen Hannes kaihoaa hyväkuntoista naista sopivilla arvoilla ja elämäntyylillä.

Nero, 27

Turkulainen Nero on kenties kauden mystisin sinkku, sillä hän on pistänyt Instagram-tilinsä yksityisesti. Lisäksi hänen Facebook-tilillään ei näy yhtään julkisia tietoja, ei edes profiilikuvaa.

– Moi oon Nero, olis tosi harmillista, jos sulle tulis täällä ero!

Rehellisen suorasanainen ja valloittava persoona Nero tuo positiivista tunnelmaa läsnäolollaan.

Fiiliksen luojana Nero saa huomaamatta ihmiset niin keskustelemaan syvällisiä kuin juhlimaan.

Neron suvun juuret ovat Irakissa ja perhe on tärkeässä roolissa hänen elämässään. Nero painaa pitkää päivää ravintola-alalla, mutta haaveilee vielä mikrobiologian opinnoista.

Fitnessiä harrastava Nero pitää huolta kropastaan ja läheisistään. Hän viihtyy ystävien ympäröimänä ja hienoja vaatteita ostellen. Hän ei itse usko olevansa kenenkään houkutus, mutta aiemmasta suhteesta painetut tatuoinnit ja jäljet sydämessä antaisivat tilaa miehelle jo rakastua uudelleen.

Temptation island suomi Nero TIS-Nero

Eemi, 24, Kotka

Herttainen Eemi harrastaa Instagram-tilinsä perusteella vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Somekuvissa hän istuu vesijettien kyydissä tai viihtyy veneilemässä.

– Oon Eemi, ja joillakin meistä vois kehkeytyä täällä hauska rakkausmeemi.

Eemi hurmaa tiiviillä katsekontaktillaan, jolla ottaa tilanteen haltuun ujostelematta. Tämä paperitehdasduunari on rento, kaveriporukan ”kaunis poika”, jonka silmät ovat monen naisen ihastuksen salaisuus.

Suomiräpin lyriikoista ammentava Eemi on kuitenkin flirtti vain kiinnostuessaan, jolloin häneltä saa loputtomasti huomiota.

Eemille ominaista on lukea tilanteita ja ihmisiä. Hän nauttii tutustumisesta ja näkee ihmiset ihmisinä. Hänelle on helppo uskoutua, sillä kuunteleminen ja ongelman ratkominen sujuvat luonnostaan. Eemi on reilu vuosi sitten vapautunut sinkkumarkkinoille pitkästä suhteestaan ja ymmärtää nyt paremmin omaa vapaata sieluaan. Hän on valmis heittäytymään niin extreme-urheiluun kuin naisiinkin.

Tuomas, 36, Vaasa

Tuomas on hyvin aktiivinen Instagram-tilillään. Juhlimista rakastava mies arvostaa myös rauhallista sali-arkea, ja hän on julkaissut paljon kuvia läheisistään.

– Vararakas tulee, kun on itkujen yö, kun jätkät muijia laiminlyö!

Tuomas on öinen sielu, jonka löytää radalta joka tapauksessa yksin tai seurueessa. Hän nauttii hetkessä elämisestä ja uudet, kaavoista poikkeavat tilanteet koukuttavat. Oman kaveriporukan lisäksi elämän suolan Tuomas löytää tuntemattomista ihmisistä. Sali, uinti ja salibandy pitävät miehen vireessä vapaa-ajalla.

Naisten suhteen Tuomaksen huomio kiinnittyy helposti tummiin piirteisiin ja ponihäntiin. Luonnettakin saa mielellään olla. Naiselta tulee löytyä omaa tahtoa ja tarvittaessa ”ei” on kuuluttava myös sanavarastoon.

Parisuhteen kultaista keskitietä Tuomas ei ole vielä saavuttanut, vaikka yhteisiä kotejakin on perustettu. Tämä pintakäsittelijä lähtee Temppareihin tarkistamaan minkälainen ryhmädynamiikka ja soppa syntyy tällä kaudella.

Jani, 24, Lahti

Taksikuskina työskentelevä Jani on tuttu näky Lahden yössä. Janin lähipiiriin kuuluu myös tuttuja naamoja muista tosi-tv-sarjoista. 

Hän vaikuttaa kaverikuvien perusteella olevan mies, joka arvostaa bromancea.

– Moi mä oon Jani, mä panen ku kani. Joku teistä saattaa olla mun hani!

Jani on ystävällinen ja keskustelevainen mies. Sellainen porukan parisuhdeneuvoja, jota on helppo lähestyä ja hänelle on helppo avautua. Janin mielestä negatiiviset elämänkokemukset on käytävä läpi, jotta voi keskittyä taas positiivisuuteen. Hänelle on tärkeää pitää kaveriporukka kasassa hyvällä meiningillä ja pikkumaisista asioista turhaan nillittävät voivat latistaa tunnelmaa jossain muualla.

Jani viehättyy pienikokoisista ja isosilmäisistä naisista, jotka eivät ota elämää liian vakavasti. Aitous valloittaa. Tämä taksiyrittäjä olisi jo valmis asettumaan aloilleen, mutta aiemmat huonot kokemukset varjostavat vielä miehen täyttä heittäytymistä uuteen. Alkoholi, bileet ja ääripositiivinen asenne vie usein miehen naisseikkailut hetkittäisiin kauniisiin iltoihin.

Meido, 32, Vantaa

Temppareiden kahdeksannelta kaudelta tuttu Meido on rehellinen tosi-tv-konkari. Hän on ollut mukana myös muissa sarjoissa, kuten Sinkut paljaana ja Singletown.

Seiska on aiemmin kertonut Meidolla olleen sutinoita Temppareista tutun Vilma Karjalaisen kanssa.

– On meillä ollut säpinää joskus aikoinaan, mutta ei me seurusteltu, Meido totesi Seiskalle vuonna 2020.

Seiska on myös kertonut Meidon rikostaustasta aiemmin.

Lue myös: Rötöstausta paljastui: Temptation Islandin sinkkukomistus Meidolla, 30, tuomio ampuma-aserikoksesta ja nyrkkiraudan maahantuomisesta!

– Mä en oo Mikkelistä, mutta tuutte kyl tykkää mun…. Hyvästä seurasta!

Veistoksellinen satamatyöntekijä Meido ei turhaan lausu lupauksia hyvästä seurasta. Hänen rauhallisuutensa ja kyky kiinnostua toisen elämästä on mieleistä seurattavaa. Meido kuvailee itseään rennoksi ja kaveripiiri taas hömelöksi filosofiksi, joka on lievästi introvertti. Hän saakin ajatuksillaan jokaisen naisen pohtimaan elämäänsä syvemmin. Meidossa on hieman myös romantikon vikaa, sillä jokainen ansaitsee pieniä yllättymisiä arkeen.

Naiselta Meido toivoo sen verran räväkkyyttä, että jopa hänet saa temmattua mukaansa. Erityistä kunnianhimoa Meidolta ei löydy, mutta kunnioitusta muita ihmisiä kohtaan kyllä. Tämä Tempparit jo kerran aiemminkin sinkkuna kokenut realityseikkailija etsii uutta energiaa elämäänsä, epämukavuusalueella käyntiä ja erityisiä kokemuksia.