fbq
Kotimaa
24.04.2022 17:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Joannan albumi
TIS-Joanna ja Leo
Huipputyylikäs pari! TIS-Joanna ja räppärirakas Leo Luthando yhteiskuvassa
Kotimaa
24.04.2022 17:01
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Joannan albumi

Seiska uutisoi taannoin siitä, että Temptation Island Suomesta, eli tuttavallisemmin Temppareista tuttu Joanna Lehto seurustelee Idolsissa nähdyn Leo Luthandon (oik. Leo Pakarinen) kanssa.


-  Tavattiin viime vuonna festareilla. Aloimme virallisesti seurustelemaan tammikuussa, Joanna kertoi Seiskalle maaliskuussa.


Nyt Leo on päivittänyt Instagramiinsa kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa nuoripari edustaa tyylikkäinä. Päivityksen kuvat ovat tapahtumasta, jossa myös Leo esiintyi.

Joanna on käynyt kommentoimassa Leon päivitystä sydänemojilla.

Leon videotarinoista selviää myös se, että pariskunta oli eilen lauantaina (23.4) kohuräppäri Williamin keikalla. Leon videotarinoita katsoessa huomaa, että pari on ollut iloisissa tunnelmissa.


Tosi-tv-tähdet


Leo nähtiin Idolsissa vuonna 2018. Joanna taas muistetaan Temppareiden yhdeksänneltä tuotantokaudelta, johon hän osallistui sinkkuna. Tuolloin hän lähentyi kuvauksissa varatun Henkan kanssa, ja kaksikko päätyikin harrastamaan seksiä useaan otteeseen tv-kameroiden edessä.

Lue myös: Ensimmäinen yhteiskuva julki! TIS-Joanna avoimena suhteestaan räppäri Leo Luthandoon: "Olemme todella hyviä kommunikoimaan"

TIS-Joanna ja Leo
Joanna ja Leo ovat kumpikin tuttuja televisiosta.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »