fbq
Telkkari
01.04.2020 22:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen
karim ja josku
Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"
Telkkari
01.04.2020 22:02
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Lars Johnson photography/Nelonen

Viettelysten saarelle innokaina palannut pariskunta Josku ja Karim tapasivat toisensa samaisen ohjelman viime kaudella. Tuolloin Karim oli saarella sinkkuna ja Josku varattuna. 

Viimeinen iltanuotio teki selvää Joskun suhteesta. Välit Karimiin lämpenivät kunnolla kotimaassa, joten mikäpä on nyt rajoja ja suhteen kestävyyttä koetellessa. 

- Rajat on sitä mitä ei itse tekisi Suomessa. Ei nukuta toisen vieressä, ei osallistuta semmoisiin intiimileikkeihin. Suht tiukat mutta suht lepsut samaan aikaan, Karim kertaa torstaina 2.4. nähtävässä jaksossa.

Josku puolestaan pillahtaa itkuun.

- Mul meni pitkään, että mä pystyin luottaa Karimiin.

Joskun vahva luottamus Karimiin kariutuu hyvin nopeasti, kun hän näkee poikaystävänsä tutustumassa viettelijätär Inkkuun. Sama toisaalta käy myös toisinpäin, sillä Sanel häärää Joskun ympärillä, eikä meno näytä pelkästään toverilliselta. 

karim
Karim iltanuotiolla katsomassa Joskun videota. Vieressä istuu tis-Wallu.

- Siinä kävi aika suoraa ilmi, että Sanel oli iskenyt silmänsä kiinni siihe. Josku tunnetusti tykkää tommoisesta tummasta ja tulisesta. Rupesi mietityttää, että miten homma etenee tuosta, koska se äijä oli aika itsevarmoilla fiiliksillä siinä, Karim manaa.

Karimia ärsyttää eniten videossa kuulemansa Joskun haastattelu, jossa hänen tyttöystävänsä antaa epävarman vastauksen yhteen kysymykseen. 

- Jos se vastaus ei tule siltä ihan suoraan, että mä en aio tehä samalla lailla kuin viimeksi. Niin mulla tulee kova pelko siitä, että siellä tulee käymää samalla lailla kuin viimeksi. Mun pitää ruveta nyt kattelee vähä mun meininkiä, että tämä ei tuu menee yksipuolisesti. En äidin pikkupoikana kiltisti kattele, kun mun elämän nainen satuttaa mua. Kyllä mulla laski luotto nyt tosi paljo Joskuun, että mä luotin tunti siihen 100 prosenttisesti. Nyt mä luotan siihen ehkä 50 prosenttisesti.

Epäluottamus yltyy

Josku joutuu poistumaan iltanuotiolta kesken kaiken miettimään asioita. Ajatuksensa hän paljastaa ohjelman juontaja Sami Kuroselle kahden kesken, kun Josku palaa takaisin iltanuotion lämpöön.

- Mä en oo jäämäs kattomaan tällaista paskaa, että se rikkoo meidän rajat heti ekoissa bileissä! Mä haluun nähdä Karimin, Josku pyytää.

sami josku emppu
Juontaja Sami Kuronen lohduttamssa itkevää Joskua. Vieressä istuu tis-Emppu.

Flaidis

Karimin saavuttua paikalle Joskun kyynelkanavat aukeavat taas, kun hän avautuu Karimin törttöilystä. Karim myöntää virheensä heti, kun hän tajuaa mistä Josku häntä syyttää. Pariskunnan välille leimahtaa riita, kun he syyttävät toisiaan tekemisistään ja sanomisistaan.

- Mä oon pahoillani siitä, että mä rikoin meidän rajat. Mä oon oikeasti pahoillani siitä. Mul on sulle kysymys. Me tultiin tänne ja sulta kysytään: aiotko tehdä mitään eri tavalla? Sä emmit ja mietit 

- En mä oo tekemäs sulle samal tavalla, Josku vastaa.

- Mist vitusta  mä voin sen tietää, Karim huutaa

- Mitä vittuu sä rupeet syyttää mua, Josku raivoaa.

Mitä sitten tapahtuu? Katso Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa.