fbq
Kotimaa
14.05.2022 11:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belórf
Kaikkien aikojen kohusuhde! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin rakkaustarina on ollut täynnä skandaaleja, eroja ja salasutinoita
Kotimaa
14.05.2022 11:00
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohupari Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin vuoristoradan lailla vaihdellut suhde sai lennokkaan päätöksen tänään (13.5.), kun Sofia muutti pois Stefanin asunnosta, eikä Stefan ottanut uutista hyvin. Stefan heitteli asuntonsa ikkunasta Sofian tavaroita kuvaten kaiken sosiaaliseen mediaan, ja päätyi lopulta poliisin kiinniottamaksi.

Lue myös: Seiska yllätti! Sofia Belórf keskellä muuttorumbaa – ero Stefusta on totta: ”Eihän tää mun elämä normaaleimmasta päästä ole…”

Kaikkien aikojen kohusuhde sai alkunsa heinäkuussa 2017, kun Stefun kanssa seurustellut hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti hyökkäsi musiikkifestivaalilla Sofian kimppuun ja sai pahoinpitelysyytteen.

Kaunottaret olivat aiemmin hyviä ystäviä, ja Martina oli Sofian kaaso tämän naidessa Big Brotherista tutun ex-miehensä Niko Nousiaisen vuonna 2012.

Lue myös: Sokkikäänne! Poliisi epäilee: Sofia Belórfin ja Martina Aitolehden nujakassa toinenkin pahoinpitely - useita silminnäkijöitä!

Neliödraamasta on-off-suhteeseen

Sofian ja Stefun kaksi vuotta kestänyt on-off-suhde käynnistyi kunnolla vuonna 2020, kun Sofia ja Stefu lähentyivät jälleen.

Huhtikuussa Martinan ja Stefun suhde kärjistyi pettämis- ja salasuhdesyytöksiin, ja samassa kuussa Martina vahvisti eron silloisesta kullastaan. He olivat olleet yhdessä vuodesta 2011 asti.

Suhdedraama oli lopulta poikkeuksellisesti neljän ihmisen välinen, kun Katiska-vyyhdin vuoksi tutkintavankeudessa lusinut Sofian kumppani Niko Ranta-aho yllättyi kultansa uudesta suhteesta.

Lue myös: Ruma kolmiodraama: Tutkintavankina istuva Niko Ranta-aho romahti kuultuaan Sofia-rakkaansa suhteesta Stefan Thermaniin – miehet ovat olleet ystävät!

Vuonna 2021 julkaistulla Sofian salaisuudet -tosi-tv-sarjan ensimmäisellä kaudella Sofia kertoi kohusuhteesta.

- Minua on syytetty perheenrikkojaksi, ja että vein ystäväni miehen. Ensinnäkin Stefan oli lähtenyt kotoaan itse, ja Martina ei ole ollut ystäväni vuosiin, hän kertoi tuolloin.

 

Sofia ja Stefu
Stefu ja Sofia ikuistettiin ensimmäisiin yhteiskuviin vapun 2020 tienoilla.

Ensimmäinen ero vain parin kuukauden jälkeen

Lue myös: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Vapun 2020 jälkeen Sofia ja Stefu alkoivat näyttäytyä julkisesti yhdessä, ja Seiskan paparazzi ikuisti heidät ensimmäisiin yhteiskuviin. Kyyhkyläiset majailivat tuolloin yhdessä Martinan virallisessa osoitteessa. Pariskunnan suhde etenikin hurjaa vauhtia, ja pian Martina muutti pois asunnosta.

Sofia ja Stefu rilluttelivat kesäkuussa, ja Sofia sai nauttia ökystelyelämästä esimerkiksi lomamatkojen, limusiiniajeluiden, luksusbileiden ja huvijahtipurjehdusten kautta.

Lue myös: Kuskataan limusiinilla! Sofia Belórf elää kuin olisi ikuisella luksuslomalla – kuvat kohukaunottaren arjesta!

Kuitenkin kesäkuun lopussa kesken Monacon-loman pariskunta otti rajusti yhteen, ja Stefu jätti seurapiirikaunottarensa. Sofia otti tuolloin viestiyhteyden Niko-exäänsä.

Seuraavana päivänä Stefu ja Sofia kuitenkin viihtyivät jälleen pusuttelupuuhissa.

Lue myös: Raju riita lentokoneessa! Stefan Therman raivostui Sofia Belórfille lemmenlomalla – kuva kohuparin jäätävältä paluumatkalta!

Lue myös: Suhdekriisi selvitetty? Sofia Belórf suuteli väkisin Stefan Thermania ja julkaisi videon - ja herranjestas, mikä bikinivartalo!

Yhteinen ökyasunto

Syksyllä kyyhkyläiset muuttivat yhteiseen luksusasuntoon Espooseen. Sofia raotti tuolloin 300-neliöisen ökykämpän ovia, ja esitteli Seiskalle esimerkiksi kylpyläosaston ja walk-in-vaatekaapin sisältänyttä kotia.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Pariskunta ei ehtinyt asua Espoossa kauaa, sillä ero koitti jälleen lokakuussa. Sofia oli taas lähtenyt ex-kultansa perään.

– Stefu sai tietää, että Sofia oli ollut pimputtelemassa Nikon ovikelloa Helsingissä. Stefu teki eropäivityksen voimakkaan tunnekuohun vallassa, Stefun lähipiiristä kerrottiin.

Lue myös: Totuus kohuparin eropommista! Sofia Belórf tunki Niko Ranta-ahon kotiin – mustasukkainen Stefan Therman raivostui ja ilmoitti erosta!

Tonttula oli liikaa

Sofia vakuutti eron jälkeen, ettei aio palata Stefanin kanssa enää yhteen, mutta heti marraskuussa kaksikkio bongattiin jälleen Helsingistä romanttisilta illallisilta. He matkustivat yhdessä Leville marraskuussa. Kaksikko vietti lisäksi joulunsa laskettelukeskuksella.

Julkisen riidan he saivat aikaiseksi Levillä tammikuussa, kun Stefan olisi halunnut vain kahville, mutta Sofia halusi kiertää koko Levin Tonttulan Elämyskylän, sillä ei ollut aiemmin käynyt siellä.

– Stefu paiskoi Tonttulan ovea ja haukkui Sofian täysin pystyyn. Sofia kyynelehti, että soittaa kohta poliisit paikalle. Stefu vastasi, ettei häntä kiinnosta, Seiskalle kerrottiin.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman palasivat yhteen! Kohuparin riitaralli jatkuu taas: Itkua ja viinaa Lapissa!

Sofia ja Stefu
Sofian ja Stefun myrskysuhde kesti kaksi vuotta.

Vuonna 2021 Sofia kuvasi Sofian salaisuudet -sarjaa. Kaksikko painiskeli myös raha-asioiden ja ajoittaisten yhteenottojen kanssa.

Syksyllä Sofia ja Stefu muuttivat hulppeaan kattohuoneistoon Helsingissä. Joulukuussa Sofia bongattiin itkuisen ja hätäisen oloisena Helsingissä sijaitsevan hotelli Marskin luota, mutta Sofia kiisti kauhunhetkensä.

– Olen ollut kipeänä, ja Stefu on ollut juhlimassa, Sofia kertoi.

Heidän välinsä vaikuttivat vuoden lopulla silminnäkijöiden mukaan kireältä.

Lue myös: Sofia Belórf kiistää hurjat tapahtumat – näin kohukaunotar selittää tilannetta

Lopun alkua

Tänä keväänä Stefan yritti voittaa suuttunutta Sofiaa puolelleen erilaisin luksuslahjoin.

Espanjan Málagassa kaksikko vietti aikaansa jopa 700 euroa yöltä maksavassa luksushotellissa. Pariskuntaa ei kuitenkaan nähty enää paljoa yhdessä. He näyttäytyivät poikkeuksellisesti maaliskuussa JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -elokuvan kutsuvierasensi-illassa, jossa Stefu otti Sofiasta tottuneesti valokuvia.

Lue myös: Stefu joutui kameramieheksi! Sofia Belórf pölähti JVG-ensi-iltaan aurinkolasit päässään - tiukkoja ohjeita on-off-rakkaalle

Sosiaalisessa mediassa Sofia on vaikuttanut hyväntuuliselta. Hän matkusti jonkin aikaa sitten kuvaamaan Sofian salaisuudet -ohjelman toista tuotantokautta, joka sijoittuu osin kaunottaren juurille Marokkoon.

Stefanin ja kultamekolla kohauttaneen Iida Vainion yhteiset vappukuvat julkaistiin netissä, ja sunnuntaina (8.5.) Seiska uutisoi Sofian olevan kyllästynyt Stefun biletykseen.

– Kuten sanoin, minulla on ollut tässä sellainen tilanne, ettei se edes ansaitse kommenttia. Mutta kaikki on nyt hyvin, tosi hyvin! Sofia itse kommentoi Seiskalle parisuhdetilaansa.

Lue myös: Tuliko tässä erovahvistus!? Lopen kyllästynyt Sofia Belórf lataa Seiskalle Stefan Thermanista: ”Minulla on ollut tässä sellainen tilanne…”

Tänään (13.5.) Sofian muuttoauto bongattiin yhteisen asunnon ulkopuolelta, ja raivostunut Stefan paiski ikkunasta Sofian tavaroita ulos kadulle niin, että lopulta poliisi otti miehen hellään huomaansa.

Pariskunnan kaksi vuotta kestänyt myrskysuhde vaikuttaa kuitenkin nyt päättyneen lopullisesti – ainakin toistaiseksi.

Lue myös: Erosta raivostunut Stefan Therman aiheutti hengenvaaran - paiskoo Sofian omaisuutta ikkunasta ulos: "Marokkolainen h**ra!"

Arkistovideo: Sofian ja Stefan Thermanin suhdekoukeroita