Uutiset

Ruma kolmiodraama: Tutkintavankina istuva Niko Ranta-aho romahti kuultuaan Sofia-rakkaansa suhteesta Stefan Thermaniin – miehet ovat olleet ystävät!

25.04.2020 10:02

Seiskan tietojen mukaan Pasilan poliisivankilassa istuva Niko Ranta-aho, 32, olisi joutunut hakemaan suhdesotkun takia apua sairaalasta. Pääsiäisen jälkeinen viikko olikin Nikolle painajaismainen. Seiskan saamien tietojen mukaan Katiska-vyyhdin päätekijäksi tunnustautunut romahti vankilassa kuultuaan vanhan hyvän ystävänsä Stefan Thermanin, 32, ryhtyneen deittailemaan Sofian kanssa.

- Niko on aivan paskana. Hän on yrittänyt epätoivoisesti ottaa Sofiaan yhteyttä, mutta siihen ei ole suostuttu, Nikon lähipiiristä kerrotaan.

 

Uudet salakuvat! Stefan Therman ja Sofia Belórf viettävät paljon aikaa yhdessä! 

Ranta-aholla on yhä tiukat yhteydenpitorajoitukset ulkomaailmaan, eikä hän saa tällä hetkellä keskustella kuin asianajajansa kanssa. Rajoitukset saattavat pysyä voimassa henkilökuulemisten loppuun eli pitkälle kesään saakka.

Seiskan tietojen mukaan Sofia olisi yrittänyt lähettää Nikolle itkunsekaisia videoviestejä vankilaan.

Stefan Thermaniin yhdistetty Sofia Belórf julkaisi erikoisen päivityksen - ovatko nämä jäähyväiset vankilassa istuvalle Nikolle? 

Niko vetosi terveyssyihin

Nikon vointi vankilassa heikkeni jopa niin paljon, että hän jäi terveyssyihin vedoten pois yhdestä oikeuden istunnosta.

Epäilyt hänen vointinsa romahtamisesta voimistuivat pääsiäisen jälkeen. Tuolloin useat eri lähteet kertoivat Seiskalle, että Niko olisi siirretty sairaalaan.

Seiska tavoitti asianajaja Hannu Kaitaluoman, joka kumosi väitteen.

- Ei pidä paikkaansa. Hän voi nyt jo paremmin. Kaikkeen tottuu, sanotaan näin, Kaitaluoma tuumasi.

Katiska-oikeudenkäynnissä on parin viikon tauko. Kaitaluoman mukaan Ranta-aho olisi voinut siirtyä odottamaan oikeudenkäyntiä Mikkeliin, mutta hän halusi jäädä Pasilan poliisivankilaan.

Teksti:Panu Hörkkö & Seiskan työryhmä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!