fbq
Uutiset
26.06.2020 06:03
Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Raju riita lentokoneessa! Stefan Therman raivostui Sofia Belórfille lemmenlomalla – kuva kohuparin jäätävältä paluumatkalta!
Uutiset
26.06.2020 06:03
Teksti: Panu Hörkkö ja Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Katiska-vyyhdissä törkeistä huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho, 33, pääsi viime viikolla vastaamaan syytteisiin vapaalta, koska hänen osaltaan ei enää epäillä sotkemis- tai karttamisvaaraa.

Vapautuspäätös järkytti pahasti Monacossa lemmenlomalla ollutta liikemiestä Stefan Thermania, 32, ja kohukaunotar Sofia Belórfia, 30. Stefu oli aiemmin Nikon hyvä ystävä, mutta ei enää sen jälkeen, kun iski Sofian sillä välin, kun Niko oli lukemassa tiilenpäitä.

 

Lue lisää: Kohusuhde kriisissä! Stefan Therman jätti Sofia Belórfin lemmenlomalla – narahti salaviesteistä Niko Ranta-aholle!

"Stefu jätti minut"

Seiskan saamien tietojen mukaan Stefun ja Sofian lemmenloma Monacossa muuttui pahasti mollivoittoiseksi heti Nikon vapauduttua. Lähipiirin mukaan Stefu oli hermostunut saatuaan tietää Sofian yrittäneen ottaa Nikoon yhteyttä.

Lue myös: Stefan Therman jätti Sofia Belórfin dramaattisesti: suhdekriisin merkit tulivat esiin viikonloppuna somessa - uusi merkittävä käänne paljastui myöhemmin!

Kohupari lensi juhannusaattona Monacosta Pariisin kautta Helsinkiin. Heidän välinsä lentokoneessa olivat jäätävät.

– Stefu ja Sofia riitelivät kovaäänisesti lähes koko lennon ajan. Sofia valitti kovaan ääneen, että haluaisi mennä kotiin. Stefu ärjyi takaisin, että Sofia saa mennä minne haluaa, kanssamatkustajat kertovat.

– Koneen laskeuduttua Sofia soitti heti kaverilleen ja valitti Stefun jättäneen hänet Monacossa. Me muut matkustajat seurasimme heitä ihmetellen, lennolta kerrotaan.

Seiskan lukijat  todistivat aitiopaikalta, kun Stefu ja Sofia riitelivät äänekkäästi lentokoneessa juhannusaattona.
Seiskan lukijat  todistivat aitiopaikalta, kun Stefu ja Sofia riitelivät äänekkäästi lentokoneessa juhannusaattona.

 

Lue myös: Sofia Belórf flirttaili avoimesti Niko Ranta-aholle oikeudessa - Niko vastasi jäätävällä käytöksellä! Kuvat oikeudesta!

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »