fbq
Uutiset
07.01.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Stefan Therman ja Sofia Belorf
Sofia Belórf ja Stefan Therman palasivat yhteen! Kohuparin riitaralli jatkuu taas: Itkua ja viinaa Lapissa!
Uutiset
07.01.2021 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Sofia Belórf, 30, ja liikemies Stefan Therman, 33, ovat palanneet Seiskan tietojen mukaan yhteen.

Pariskunta erosi myrskyisästi lokakuussa, ja Sofia on kertonut olevansa sinkku.

Yhteiset illanvietot Stefun kanssa Sofia on kuitannut pelkkänä ystävyytenä.

– He ovat yhdessä, vaikka muuta väittäisivät, lähipiiristä kerrotaan.

Lue myös: Villi viikonloppu Levillä! Sofia Belórf kyllästyi sekoiluun – Stefan Therman nahisteli baarissa!

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat havaitsivat, että kohupari vietti koko joulun yhdessä. Jouluostoksia pari teki Vantaan Jumbo-ostoskeskuksessa.

Jumbon jälkeen kaksikko suuntasi Leville. Siellä pari muun muassa aterioi Kota-ravintolassa, jossa Stefulla alkoi olla vauhti päällä, sillä liikemies joi kaljaa ja konjakkia kiihtyvällä tahdilla.

Lue myös: Sofia Belórf hiljentyy jouluun Levillä – kohukaunotar vaikenee matkakumppanista!

Tonttulan ovet paukkuivat

Silminnäkijöiden mukaan kohuparilla oli aattona joulumieli kaukana. Kaksikko nimittäin riiteli rajusti Levin Tonttulan Elämyskylässä.

– Kun pari saapui paikalle, he olivat jo valmiiksi riitaisissa tunnelmissa. Stefu riehui parkkipaikalla, ja karjui Sofialle: ”Eikö v***u voida käydä vain kahvilla?” Sofia olisi halunnut kiertää koko Tonttulan, koska ei ollut aiemmin käynyt siellä.

Stefu haukkui Sofian Tonttulan pihalla.
Stefu haukkui Sofian Tonttulan pihalla.

Lue myös: Kultakelloja, luksusveskoja ja ökypaahtimia! Seiska selvitti Sofia Belórfin äveriään elämäntyylin kustannukset – katso kuvat ja hinnat!

Kun kaksikko lopulta pääsi ulos Tonttulasta, riita jatkui pihalla.

– Stefu paiskoi Tonttulan ovea ja haukkui Sofian täysin pystyyn. Sofia kyynelehti, että soittaa kohta poliisit paikalle. Stefu vastasi, ettei häntä kiinnosta.

– Myöhemmin Sofia laittoi Instagramiin videon, jossa olivat lähdössä Stefun kanssa rinteeseen. Todellisuus ja some näyttää olevan täysin eri asia.

Tapaninpäivänä kaksikon railakas meno jatkui paikallisessa Ihku-karaokebaarissa. Silminnäkijöiden mukaan drinksut maistuivat Sofiallekin.

– Sofia kyynelehti, että soittaa kohta poliisit, silminnäkijät kertovat.
– Sofia kyynelehti, että soittaa kohta poliisit, silminnäkijät kertovat.

Lue myös: Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"

Hurja erodraama

Stefu kertoi eronneensa Sofiasta lokakuussa. Tuolloin hänellä oli mennyt herne nenään, kun oli kuullut Sofian menneen pimputtelemaan ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon ovikelloa.

Erodraama sai jatkoa, kun Seiska paljasti Stefun kostaneen Sofialle tuplasutinoilla. Liikemies iski saman viikonlopun aikana kaksi julkkisnaista.

Marraskuun lopulla Sofian ja Stefun suhde alkoi kuitenkin lämmetä, ja heidät bongattiin yhdessä esimerkiksi Levin maailmancupista.

Lue lisää kohuparin joulusta Levillä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!