Viikon Kääk!-juorut: Ratsastusguru Marko Björs löysi uuden rakkaan!

Kotimaa | 04.04.2021 13:02

Seiskan saamien tietojen mukaan ratsastusvalmentaja Marko Björs on löytänyt uuden rakkaan.

– Suhde alkoi jo syksyllä. Markon tavoin myös rakas työskentelee eläinten parissa, lähipiiri paljastaa. Seiskan lukija bongasi parin toissa viikonloppuna läheisistä tunnelmista. Nauru raikui, kun kaksikko huristeli Markon autolla Helsingissä.

Marko Björs

Lue myös: Yli-innokas jenkkimiljonääri rakastui Michaela Söderholmiin – Marko Björs tekeytyi Miss Suomen poikaystäväksi: Ei sekään auttanut!

Jätti Putouksen

Antti Tuomas Heikkinen

Näyttelijä Antti Tuomas Heikkinen ilmoitti jättävänsä Putouksen.

Olen saanut tehdä kaksi ihanaa ja erilaista kautta ja olla koko ajan mahtavien ihmisten ympäröimänä. Ja kun sanon mahtavien, tarkoitan sitä oikeasti. Molemmilla kausilla työryhmässä on ollut helppoa olla ja joka päivä on ollut kiva tulla töihin. Ikävä tulee, Antti kirjoitti Instagramissa sydämen saattelemana.

Lue myös: Lapsi halusi "käydä käellä" – Putous-tähti pahoittelee sketsihahmonsa letkautusten aiheuttamia tilanteita!

Koirabisnes kuoli

Janne Antin

Onnenarpaa juontanut Janne Antin kertoo sulkevansa Hauholla sijaitsevan koirahotellinsa koronan vuoksi. Asiakkaat ovat kadonneet marraskuussa 2019 avatusta koirahoitolasta pandemian seurauksena.

– Minähän luovun suorastaan vauvastani. Itselläni on neljä koiraa, joista koko homma lähti. Tämä tuntuu todella ikävältä, Janne harmittelee Seiskalle.

Lue myös: Matkaoppaat-sarjan Janne Antin HIV-tartunnastaan: Tämä on raaka asia!

Kauppaa kohutaloa!

Niklas Bäckström

Entinen kiekkomaalivahti Niklas Bäckström myy kohutaloaan kalliilla hinnalla Espoon Westendin ökyalueella. Taloprojektista syttyi aikanaan vuosien oikeussoppa ex-NHL-tähti Peter Aholan kanssa. Hulppeassa lukaalissa on kellaritiloineen 431 neliötä, ja talolla on 3,2 miljoonan euron hintalappu. Kämpässä on jopa kotiteatteri ja spa.

Lue myös: Niklas Bäckströmin ja Peter Aholan miljoonatalosotkussa yllätyskäänne: yli 100 000 euron kanne peruttiin!

Ilmeetön shoppailija!

BB-Kati

BB-Kati bongattiin ostosreissulta Vaasasta viime viikon maanantaina.

– Hän kurvasi kaupan pihaan, ja pistin merkille, miten hän tallusteli ovista sisään naama peruslukemilla. Saman katon alta saa autojakin, mutta ehkä hän meni tällä kertaa ostamaan vaan viherkasveja, parkkipaikalta pohditaan.

BB-Kati

Lue myös: BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukijat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!