Antti Tuomas Heikkinen

Lapsi halusi "käydä käellä" – Putous-tähti pahoittelee sketsihahmonsa letkautusten aiheuttamia tilanteita!

19.02.2020 08:35

Putouksessa näyttelevän Antti Tuomas Heikkisen sketsihahmo Yölintu aiheuttaa huvittavia tilanteita etenkin nuorten katsojien vanhemmille.

Yölintu-hahmo hauskuuttaa katsojia kaksimielisillä letkautuksillaan, jotka eivät ole linnun maailmassa sellaisia. Lauantain suoran lähetyksen jälkeen studioyleisössä ollut nuori poika kertoi äidilleen ”haluavansa käydä käellä”. 

Antti Tuomas on kuullut lasten kommenteista.

- Toivon, että hahmoani seuraavat lapset eivät ole täysin traumatisoituneita vielä kymmenen vuoden jälkeen – ettei heidän maailmansa romutu, kun he ymmärtävät, mistä vitseissä on kyse. Mahtavaa, että hahmo naurattaa niin monella. Ai kamala, näyttelijä naureskeli Seiskalle lähetyksen jälkeen.

Lue myös: Putous-tähdellä erikoinen ongelma – asia käy ilmi aina nukkumaan mennessä: Ai että, niistä ei pääse eroon!

Vitsejä romukoppaan

Sketsihahmonsa osuuksia käsikirjoittaessaan Antti Tuomaksen on muistutettava itseään Putouksen katsojien laajasta ikähaarukasta.

- On ollut monia vitsejä, jotka on pitänyt jättää pois, koska niitä ei voi sanoa koko perheen ohjelmassa. Sitä kautta on löytynyt hyvä linja, että Yölinnulle kerrottujen asioiden on oltava hahmolle totta. Hänelle vitsit eivät ole kaksimielisiä. Se luo hyvän suodattimen sille, että pystyn tasapainottelemaan ikähaarukaltaan laajan katsojakunnan kanssa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!