BB-Valvomo: Kati menetti yöunensa häätöäänestyksen tuloksen takia – ei voinut uskoa yhtä asiaa: ”Aika järkytys!”

Telkkari | 21.10.2020 17:02

Big Brother -talosta häädetty Kati saapui BB-Valvomon haastatteluun väsyneenä, sillä hän ei ollut nukkunut hetkeäkään sunnuntain suoran lähetyksen jälkeen. Big Brother oli Katin suurin unelma, ja hän oli haaveillut taloon pääsemisestä jo 13 vuotta sitten.

- Ehkä sovin sinne liian hyvin. Olen vuosien varrella ehtinyt käydä tätä prosessia niin monta kertaa läpi. Minusta tuntuu, että kaikki elämässäni tekemäni asiat, eri työt ja seikkailut ovat valmistaneet minua tätä kohti. Olin niin valmis olemaan siellä, Kati kertoi.

Katso myös: BB-Valvomo: Valehteliko Sami räikeästi tarinoissaan? Tiukkaa tekstiä rajuista juoruista: ”Tietysti ärsyttää, jos yksi nousee framille”

Talosta poistuttuaan Kati on lukenut ja kuullut kommentteja siitä, että hänet koettiin epäaidoksi BB-asukkaaksi. Häntä kutsuttiin muun muassa laskelmoijaksi ja liian tietoiseksi

- Lähdin sinne omana itsenäni, ja on aika järkytys, että minua epäiltiin epäaidoksi ihmiseksi. Se sattuu vähän. Olen tiennyt aina tulevani toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja se oli näköjään punainen vaate monille.

Kati ei ollut ainoa, joka oli pahoittanut mielensä katsojien kommenteista.

- Olen lukenut kymmeniä kommentteja läheisiltäni ja tutuiltani, että olin täysin oma itseni. Heistä tuntui ikävältä, etteivät ihmiset uskoneet sitä.

KATSO TÄSTÄ KAIKKI BB-VALVOMON JAKSOT!

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Avaruuteen lentävä Vesa Heilala: Matkakumppaniksi Lady Gaga?!

Katso video!

Radioaallot vallanneella Niko Saarisella hektinen 13 tunnin työpäivä – katso video!

Ex and the City -Stella järkyttyi sekoilusarjastaan – ei edes muista kaikkia kännihaastattelujaan: ”On ollut hirveää katsottavaa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!