fbq
Uutiset
12.09.2018 07:10
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Petri Voutilainen ja Seiskan arkisto
Jenkkimiljonääri iski silmänsä Michaela Söderholmiin.

Yli-innokas jenkkimiljonääri rakastui Michaela Söderholmiin – Marko Björs tekeytyi Miss Suomen poikaystäväksi: Ei sekään auttanut!

Uutiset
12.09.2018 07:10
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Petri Voutilainen ja Seiskan arkisto

Ratsuttaja ja malli Marko Björs, 49, matkusti kesäkuussa Ranskassa järjestettyyn Prix de Diane Longines -laukkakilpailuun hallitsevan Miss Suomen Michaela Söderholmin, 26, kanssa.

Lue myös: Nyt on melkoinen seksipommien seurue! Miss Suomi julkaisi hemaisevia kuvia Miss Universum -kaveriensa kanssa, poseeraavat bikineissä - kuvat!

– Siellä oli jenkkimiljonääri, joka rakastui Michaelaan ihan täysin. Teeskentelin kolme päivää Michaelan poikaystävää eikä sekään auttanut.

– Hän oli valmis hakemaan Michaelan yksityiskoneella Jenkkeihin, ja kutsu on mitä luultavimmin edelleen voimassa, Marko kertoi Seiskalle Britannian suurlähetystön puutarhajuhlissa.

Lue myös: Miss Suomi Michaela Söderholm palasi koulun penkille - sai koulukaverikseen julkisuudesta tutun kaunottaren: Ei tarvinnut aloittaa ensimmäistä päivää yksin!

Markon mukaan nuori miljönääri omistaa hevosen ja työskentelee talousalalla. Puutarhajuhlat juontanut Michaela oli vaitonainen miljonäärin tapaamisesta.

– Keskityn tällä hetkellä opintoihin, Michaela naureskeli.