fbq
Kotimaa
21.06.2021 21:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+, Nelonen/Lars Johnson, Instagram
Ex on the Beach Suomi Afterski Amanda Temptation Island Suomi Jape Jarkko Virtanen
Uuh, TIS-Jape ja EOTB-Amanda viihtyvät yhdessä - onko tässä kesän kuumin tosi-tv-pari?! Katso kuvat!
Kotimaa
21.06.2021 21:05
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+, Nelonen/Lars Johnson, Instagram

Temptation Island Suomesta tuttu Jarkko "Jape" Virtanen ja Ex on the Beach Suomi Afterski -ohjelmassa mukana ollut Amanda Hirvonen viettivät eilen sunnuntaina iltaa yhdessä.

Jape ja Amanda julkaisivat molemmat kuvamateriaalia treffeistään omissa Instagram-videotarinoissaan. He illastivat yhdessä Helsingin ydinkeskustassa. 

Yhdellä videolla kaksikko kilisteli kaljatuopeillaan, ja Jape oli lisännyt sydänemojin videotarinaan. Onkohan kaksikon välillä kenties muutakin kuin pelkkää ystävyyttä?

Lue myös: TIS-Lancella uusi rakas?! Näin tosi-tv-tähti reagoi suhdehuhuihin

Miehen toisella videolla komeilivat maukkaat hampurilaisannokset. 

Japen viimeaikaisten Instagram-videotarinoiden mukaan miehellä on ollut varsin vauhdikas kesän alku. Hänet on useastikin nähty juhlimassa muiden tosi-tv-tähtien seurassa.

Jape kertoi myös tänään juhannussuunnitelmistaan somessa. Miehen mukaan hän ei tänä vuonna lähde Himokselle, vaan Jape on ystäviensä kanssa vuokrannut yli 400-neliöisen huvilan muualta päin Suomea. 

- Meille tulee sinne festarilava, Jäegermaisterin sponsorit, ja nyt on pistetty juhannukseen kaikki likoon, mies summasi.

Tosi-tv-tähti muutti myös kevään aikana uuteen asuntoon. Hän asui aiemmin Temppareista tutun Valto Harvistolan kanssa.

Lue myös: Näin sinkkumarkkinoilta poistunut TIS-Valto elättää itseään: "Minulla on joku kuudes aisti siihen touhuun"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda✨ (@amandaemiliaa_)

Amanda viihtyi EOTB-Rasmuksen kanssa

Amanda viihtyi Ex on the Beach Suomi Afterski -kuvauksissa könsikkään Rasmuksen seurassa. Kaksikon värikäs suhde huvilalla oli täynnä draamaa. He antautuivat ohjelman alkumetreillä lemmen vietäväksi kameroiden edessä.

Ohjelmassa koettiin myös sokkikäänteitä, kun Amanda lähetettiin kotiin kesken kauden. Rasmus ajautui samana iltana kimppakivaan Amandan ystävän Jennin kanssa. 

Lue myös: Todellinen sokkikäänne Ex on the Beach Suomessa: Amanda ilmestyy yllättäen huvilalle ja kohtaa seksiä talossa harrastaneiden Rasmuksen ja Jennin palaamassa treffeiltä: "Ei v**tu!"

Amanda teki yllätyspaluun huvilalle sarjan loppumetreillä. Hän ja Rasmus ajautuivat niin pahaan riitaan, että he päättivät yhdessä lähettää itsensä kotiin ennen sarjan loppua.

Lue myös: Ohhoh! Kaksi sinkkua tekivät yllättävän päätöksen juuri ennen viimeisiä bileitä Ex on the Beach Suomessa: "Meillä ei ole enää teille tai tälle talolle mitään annettavaa"

Rasmuksen ja Amandan suhde ei kuitenkaan kestänyt heidän palattuaan kotiin.

Ex on the beach suomi afterski Rasmus Amanda

Jape ja Mattu

Jape osallistui Temptation Island Suomeen ex-kumppaninsa Mathilda "Mattu" Westerbergin kanssa. Seiska on seurannut kaksikon on-off-suhdetta tiiviisti.

Mattu ja Jape osallistuivat ensin Temptation Islandin 7. tuotantokaudelle. Monivaiheisen kauden jälkeen pari päätti lähteä kotiin pariskuntana.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Reilu vuosi sitten paljastui, että Jape oli pettänyt Mattua. Japen huhuttiin pettäneen Mattua BB-Julian kanssa, mutta sekä Mattu että Julia kuitenkin kiistivät asian. 

Lue myös: BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"

Seiskan lukijat ovat raportoineet ahkerasti Matun ja Japen tapaamisista eri paikoissa. Kaksikko bongattiin esimerkiksi lomailemasta Tallinnassa viime kesänä.

Lue myös: Suhde yhä kriisissä vai onnellisesti yhdessä? Pettämiskohusta toipuvat Temptation Island Mattu ja Jape bongattiin viileissä tunnelmissa - paljonpuhuvat salakuvat julki!

Jape ja Mattu osallistuivat lopulta myös Temppareiden kahdeksannelle tuotantokaudelle yllätysparina.

He jättivät kuitenkin leikin kesken ja poistuivat viettelysten saarelta kesken kauden. Mattu paljasti Seiskan Iltaroviossa jättäneensä Japen kuvausten jälkeen.

Huhtikuussa Seiska uutisoi iloisista suhdehuhuista, joiden mukaan Mattu ja Jape olisivat palanneet yhteen. Mattu ei tuolloin kiistänyt asiaa.

Lue myös: Palasivatko TIS-Mattu ja Jape takaisin yhteen?! Näin tosi-tv-kaunotar reagoi suhdehuhuihin!

Temptation island suomi Mattu Jape