fbq
Uutiset
05.07.2020 18:43
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus
TIS-Mattu
Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!
Uutiset
05.07.2020 18:43
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Seiskan toimitus

Temptation Island Suomen seitsemänneltä kaudelta tuttu Mathilda eli Mattu on viettänyt bileidentäyteisen viikonlopun. Se käy ilmi Matun IG Storysta, jossa on videopätkiä etkoilta ja klubilta. Aivan täydellisen onnellinen viikonloppu ei kuitenkaan ollut, kiitos Matun Jarkko-rakkaan eli Japen. Mies nimittäin meni ja petti Mattua toisen naisen kanssa, tai niin Mattu ainakin väittää somessa.

Oon luonnollisesti aivan shokissa enkä kykene ajattelemaan järjellä, mutta tää on nyt vain saatava ulos: Jarkko petti mua eilen harrastamalla sitä itteään toisen kanssa. There, you have it. Have fun. 

Mattu

Tarkemmat yksityiskohdat pettämistilanteesta puuttuvat, mutta varmaa on, että Japella on niin sanotusti selityksen paikka.

Myrskyisä suhde

Temptation Island Suomessa pariskunta keikkui jatkuvasti kriisin partalla. Mattu vaikutti haalivan huomiota sinkkumiehiltä välillä hyvinkin provokatiiviseen tyyliin ja Jape sai mustasukkaisuuden puuskia. Se taas tuntui yllyttävän Mattua.

- Jape ilmaisee rakkauden mua kohtaan mustasukkaisuuden kautta. Jotain puuttuu siinä kohtaa, jos mä nautin siitä, että joku on mua kohtaan vähän liiankin mustasukkainen, Mattu tilitti Maccelle ohjelmassa.

Mattu riehaantuu jälleen Temptation Island Suomessa - housut pois sinkkumiesten edessä: "Olen bi!"

Ohjelman jälkeen Seiska raportoi, että Mattu on kohentanut ulkonäköään kauneusoperaatioilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mattu (@mathildacharlottaaurora) on

Ohhoh, kuin aivan eri nainen! TIS-Mattun ulkonäkö on muuttunut Temptation Islandin jälkeen: poseeraa yläosattomissa - katso kuvat ja vertaa!

Lue lisää Mattusta ja Japesta klikkaamalla tästä!