Todellinen sokkikäänne Ex on the Beach Suomessa: Amanda ilmestyy yllättäen huvilalle ja kohtaa seksiä talossa harrastaneiden Rasmuksen ja Jennin palaamassa treffeiltä: "Ei v**tu!"

Telkkari | 13.04.2021 13:20

Ex on the Beach Suomi Afterskin uudessa jaksossa aiemmin sarjasta kotiin lähetetty Amanda tekee paluun.

Amanda päätyi sarjan alussa Rasmuksen kanssa sänkyyn, ja kaksikon värikäs suhde huvilalla oli täynnä draamaa. Amandan lähdettyä kotiin ohjelmasta aikaisemmassa jaksossa Rasmus ajautui heti samana iltana kimppakivaan naisen ystävän ystävän Jennin kanssa. 

Lue myös: Seksibileet riistäytyvät käsistä Ex on the Beach Suomessa - Henrik, Rasmus, Caroliina ja Jenni ajautuvat villiin neljän kimppaan!

Uudessa jaksossa Rasmus ja Jenni palaavat huvilalle yli yön kestäviltä treffeiltä. Kaksikko pohdiskeli jo treffien aikana sitä, miten he tulevat kertomaan suhteestaan Amandalle ohjelman päätyttyä. 

Nyt he joutuvatkin kohtaamaan Amandan heti heidän palattuaan huvilalle, sillä Amanda on aamun aikana ilmestynyt takaisin taloon.

Kumpikaan heistä ei ensin huomaa Amandaa, sillä hän piileskelee sohvalla muiden sinkkujen takana. 

- Ei v**tu, Jenni huudahtaa huomattuaan naisen.

Lue myös: Kolmiodraama huipentuu Ex on the Beach Suomessa! Stella ja Rasmus kiinnostuvat toisistaan välittömästi - Amanda ehdottaa epätoivoisena: "Mä haluan sun kanssa seksiä tänään"

Ex on the beach suomi afterski Jenni Rasmus

"Tästä tulee tappelu"

Jenni juoksee piiloon ja katselee Rasmusta järkyttyneenä. Rasmus tuijottaa Amandaa.

- Luikkikaa vaan pakoon! Amanda huutaa.

- Se on oikeasti täällä? Rasmus kysyy.

Rasmus väitti ennen Amandan lähtöä huvilalta, ettei hän aio tehdä mitään kenenkään muun naisen kanssa. Nyt mies joutuukin selittämään tilanteestaan Amandalle. 

- Tästä tulee tappelu. Minä vannon, että tulee tappelu! Jenna summaa. 

Lue myös: Kääk, Erika menee kännipäissään leuhkimaan Roopelle seksisessiostaan Jaakon kanssa Ex on the Beach Suomessa - mies raivostuu: "Minkä ikäinen ihminen tekee noin?!"

 Ex on the Beach Suomi Afterski katsottavissa kokonaisuudessaan discovery+-palvelussa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!