Katso videot!

Ohhoh! Kaksi sinkkua tekivät yllättävän päätöksen juuri ennen viimeisiä bileitä Ex on the Beach Suomessa: "Meillä ei ole enää teille tai tälle talolle mitään annettavaa"

Telkkari | 13.04.2021 20:01

Ex on the Beach Suomi Afterskin viimeisessä jaksossa Amanda ja Rasmus tekevät yllättävän päätöksen. 

Villalla kaksikon suhteeseen on liittynyt paljon draamaa ja edellisenä iltana melkein kaikki talon asukkaat riitelivät keskenään. Syy riitaan olivat Rasmuksen puheet ja teot jotka saivat muut pahoittamaan mielensä. 

Rasmus pyörittää naisia villalla kuin pelinappuloita, eikä hän suostunut ensin kertomaan Amandalle totuuden hänen ja Jennin suhteesta.

Lue myös: "Mitä v**tua teen?!" Ex on the Beach -Rasmus vastaa armottomaan kritiikkiin naisruletistaan - "Eihän kukaan käyttäydy noin!"

Amandan ollessaan poissa olivat Rasmus ja Jenni harrastaneet ryhmäseksiä yhdessä Henkan ja Caroliinan kanssa. Lopulta Rasmus suostui myöntämään asian Amandalle, mutta huvilalla varsinkin sinkkumiehet olivat raivoissaan Rasmuksen touhuista. Selvisi myös, että mies oli puhunut muista pahoja asioita selän takana. 

Lue myös: Todellinen sokkikäänne Ex on the Beach Suomessa: Amanda ilmestyy yllättäen huvilalle ja kohtaa seksiä talossa harrastaneiden Rasmuksen ja Jennin palaamassa treffeiltä: "Ei v**tu!"

Lähettävät itsensä kotiin huvilalta

Aamun aikana Amanda ja Rasmus pyytävät kaikki olohuoneeseen. Ilmenee, että Rasmus ja Amanda ovat päättäneet lähteä kotiin ennen viimeisen illan juhlia.

- On selkeästi ollut väärinkäsityksiä, mutta ei mennä niihin. Jos olen aiheuttanut mielipahaa jollekin niin se ei ollut tarkoitukseni ja that's it. Omasta puolestani olen pahoillani ja ollaan Amandan kanssa päätetty, että meillä ei ole enää teille tai tälle talolle mitään annettavaa. Ollaan oikeastaan täällä vain tiellä niin ollaan päätetty, että me lähdemme täältä menemään, Rasmus kertoo.

Lue myös: Naistenmies-Rasmuksen naisruletti Ex on the Beachissa herättää keskustelua – sinkku-Jenniltä viiltävä piikki heti peittoa heiluttaneen miehen vetovoimasta!

Amanda kertoo lopulta ymmärtäneensä, että hänellä on tunteita Rasmusta kohtaan. 

- En myöntänyt sitä itselleni enkä kellekään muulle, Amanda paljastaa.

Lue myös: Kolmiodraama huipentuu Ex on the Beach Suomessa! Stella ja Rasmus kiinnostuvat toisistaan välittömästi - Amanda ehdottaa epätoivoisena: "Mä haluan sun kanssa seksiä tänään"

 Ex on the Beach Suomi Afterski katsottavissa kokonaisuudessaan discovery+-palvelussa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery+
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!