fbq
Uutiset
25.08.2020 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan lukija, Nelonen
Mattu ja Jape
Suhde yhä kriisissä vai onnellisesti yhdessä? Pettämiskohusta toipuvat Temptation Island Mattu ja Jape bongattiin viileissä tunnelmissa - paljonpuhuvat salakuvat julki!
Uutiset
25.08.2020 15:04
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan lukija, Nelonen

Temptation Island Suomen viimeisimmällä tuotantokaudella kohauttaneet Mathilda "Mattu" Westerberg sekä Jarkko "Jape" Virtanen lähtivät ohjelman kotiin kuvauksista pariskuntana.

Heidän suhteensa on viettelysten saaren koettelemusten jälkeen kokenut kovia, sillä heinäkuun alussa paljastui että Jape oli pettänyt Mattua.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

- Oon luonnollisesti aivan shokissa enkä kykene ajattelemaan järjellä, mutta tää on nyt vain saatava ulos: Jarkko petti mua eilen harrastamalla sitä itteään toisen kanssa. There, you have it. Have fun, Mattu kirjoitti Instagram-tarinansa kuvaan.

Jape vahvisti pettämisen Iltalehdelle pian kohun jälkeen.

- Luultavasti olen tehnyt yhden elämäni pahimmista virheistä, hän kommentoi lehdelle.

Mattu puolestaan totesi samaisessa IL:n haastattelussa, että tilanne vaatii aikalisää. Silloin pari oli juuri muuttanut saman katon alle, ja oli epäselvää jatkavatko he elämässä eteenpäin yhdessä vai erikseen. 

Lue lisää: TIS-Jape vahvistaa Iltalehdelle pettäneensä Mattua: Yksi elämäni pahimmista virheistä

Bongattiin yhdessä Tallinnassa!

Kaiken tämän jälkeen yllätys oli suuri, kun Mattu ja Jape bongattiin yhdessä kesäisestä Tallinnasta, kevyellä juhlatuulella. Kansalaispaparazzin kuvasta näkyy, että pari käveli käsi kädessä ja läheisissä tunnelmissa ja muutoinkaan mikään ei ulkoisesti viitannut viikonlopun sokkitapahtumiin.

Lue myös: Pettämiskohussa nopea käänne: TIS-Mattu ja Jape hempeilivät käsi kädessä Tallinnassa - kuvat! "Voi kunpa olisikin ollut julkisuustemppu!"

Seiskan tavoittama Mattu kertoi viettäneensä Tallinnassa synttäreitään.

- Ollaan yhdessä täällä Tallinnassa. Tämä oli etukäteen varattu ja maksettu reissu mun 23-vuotissynttäreiden kunniaksi ja päädyttiin lopulta lähtemään tänne niin kuin suunniteltiin. 

Mattu kertoi tuolloin, ettei vielä ollut antanut Japelle anteeksi pettämiskohusta.

- Meillä ei ole kaikki hyvin, tässä pitää ottaa paljon aikaa vielä, että saa edes jonkinsorttista päätöstä jatkon suhteen, Mattu totesi heinäkuussa.

Jälleen uusi käänne suhdekohussa!

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi viime lauantaina Mattun ja Japen Espoossa viileissä tunnelmissa. 

- Parin välillä oli silminnähden aivan jäätävä tunnelma, Seiskalle kuiskaillaan.

Kohukaksikko saapui parkkipaikalle huomiota herättävässä urheiluautossa.

- He olivat menossa piknikille yhdessä. Kenties skumpan jälkeen kävivät heittelemässä frisbeetä lähistöllä sijaitselvalla frisbeegolfradalla, Seiskalle spekuloidaan.

Paljonpuhuvat yhteiskuvat!

Mattu ja Jape
- Parin välillä oli silminnähden aivan jäätävä tunnelma, Seiskalle kerrotaan
Mattu ja Jape
Silminnäkijöiden mukaan he vaikuttivat "kiukkuiselta pariskunnalta".
Mattu ja Jape
Mattu ja Jape viihtyivät piknikillä noin parisen tuntia.

"En kommentoi!"

Seiska tavoitti Mattun tiistaiaamun aikana, joka ei halunnut kommentoida suhdettaan Japeen ollenkaan.

- En kommentoi mitään, Mattu ilmoitti puhelimessa.

Temptation Island Suomen uusin kausi kuvattiin kesän aikana Vuokatissa. Kuvauksiin osallistuminen edellyttää sitä, etteivät siihen osallistuneet pariskunnat kommentoi suhde-asioitaan ennen sarjan ilmestymistä.

Monet ovat spekuloineet sitä, ovatko Mattu ja Jape osallistuneet uudelle kaudelle. Se, ettei Mattu halua tällä hetkellä kommentoida parisuhdettaan, saattaa viitata siihen, että he ovatkin mukana uutuuskaudella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »