fbq
Uutiset
21.10.2020 19:08
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Mattu
BB-Julia ja TIS-Jape?! Temptation Islandista tuttu Mattu tyrmää pettämiskohun uudet väitteet: "Katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt!"
Uutiset
21.10.2020 19:08
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomesta tutun Mattun mukaan keskustelupalstoilla liikkuu ilkeitä huhuja.

Mattu osallistui tosi-tv-ohjelman 7. kaudelle kumppaninsa Japen kanssa. Tällä hetkellä on vielä epäselvää, seurustelevatko he, sillä heinäkuun alussa paljastui että Jape oli pettänyt Mattua. Kumpikaan heistä ei ole tämän jälkeen kommentoineet suhdettaan julkisesti. 

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

Mattun mukaan keskustelupalstoilla leviää huhuja siitä, että Jape olisi pettänyt häntä BB-Julian kanssa. Julia on yksi Big Brotherin uusista asukkaista, joka asteli viime sunnuntaina BB-taloon. 

Julian BB-esittely: Julia, 23, asteli Big Brother -taloon – epävarma parisuhdestatuksestaan: ”Olemme sopineet, ettei kumpikaan sekoile BB-aikana”

Mattu otti kantaa asiaan Instagramissa.

- Jodelin Big Brother -kanavalla esiintyy toistuvasti tämmöinen väite, että BB-Julia olisi henkilö jonka kanssa Jape mua petti. Niin katkaisen niiltä huhuilta siivet nyt! Ei ole se henkilö. Jatkakaa päiväänne ja elämäänne, Mattu toteaa Instagram-videotarinassaan.

IG mattu
Kuvakaappaus Mattun Instagram-videotarinasta.
IG mattu
Kuvakaappaus Mattun Instagram-videotarinasta.

Mistä on kyse?

Mattu ja Jape lähtivät kotiin Temptation Islandin kuvauksista yhdessä. Heidän parisuhde oli 7. kaudella ainut suhde joka kesti houkutuksen.

Ohjelman kuvausten jälkeen heidän suhde on kokenut kovia, sillä heinäkuun alussa paljastui että Jape oli pettänyt Mattua.

Lue lisää: Temptation Island Suomessa sinkkumiehet sekoittanut Mattu antaa kylmää kyytiä Jape-rakkaalleen: Petti mua eilen!

- Oon luonnollisesti aivan shokissa enkä kykene ajattelemaan järjellä, mutta tää on nyt vain saatava ulos: Jarkko petti mua eilen harrastamalla sitä itteään toisen kanssa. There, you have it. Have fun, Mattu kirjoitti Instagram-tarinansa kuvaan.

Jape vahvisti pettämisen Iltalehdelle pian kohun jälkeen.

- Luultavasti olen tehnyt yhden elämäni pahimmista virheistä, hän kommentoi lehdelle.

Mattu puolestaan totesi samaisessa IL:n haastattelussa, että tilanne vaatii aikalisää. Silloin pari oli juuri muuttanut saman katon alle, ja oli epäselvää jatkavatko he elämässä eteenpäin yhdessä vai erikseen. 

Lue lisää: TIS-Jape vahvistaa Iltalehdelle pettäneensä Mattua: Yksi elämäni pahimmista virheistä

Mattu ja Jape
Mattu ja Jape TIS 7. kauden viimeisellä iltanuotiolla.

Bongattiin useasti yhdessä pettämiskohun jälkeen

Kaiken tämän jälkeen yllätys oli suuri, kun Mattu ja Jape bongattiin yhdessä kesäisestä Tallinnasta, kevyellä juhlatuulella. Kansalaispaparazzin kuvasta näkyy, että pari käveli käsi kädessä ja läheisissä tunnelmissa ja muutoinkaan mikään ei ulkoisesti viitannut viikonlopun sokkitapahtumiin.

Lue myös: Pettämiskohussa nopea käänne: TIS-Mattu ja Jape hempeilivät käsi kädessä Tallinnassa - kuvat! "Voi kunpa olisikin ollut julkisuustemppu!"

 

Elokuussa Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi Mattun ja Japen Espoossa viileissä tunnelmissa. 

- Parin välillä oli silminnähden aivan jäätävä tunnelma, Seiskalle kerrottiin.

- He olivat menossa piknikille yhdessä. Kenties skumpan jälkeen kävivät heittelemässä frisbeetä lähistöllä sijaitselvalla frisbeegolfradalla, Seiskalle spekuloitiin.

Mattu ja Jape eivät ole kommentoineet suhdettaan pettämiskohun jälkeen.

Lue myös: Suhde yhä kriisissä vai onnellisesti yhdessä? Pettämiskohusta toipuvat Temptation Island Mattu ja Jape bongattiin viileissä tunnelmissa - paljonpuhuvat salakuvat julki

Mukana uudella TIS-kaudella?

Yllättäen syyskuussa Jape vilahti uuden Temptation Island 8. kauden trailerilla. Tämä käynnisti spekuloinnit siitä, että Mattu ja Jape saattaisivat olla 8. kauden yllätyspari. 

Viivi ja Lance päättivät lähteä ohjelmasta kesken kauden, joten viettelysten saarella on tällä hetkellä vain kolme paria. Aiemmilla kausilla ollaan monesti nähty, miten ohjelman tuotanto onnistuu yllättämään katsojat uusilla pareilla jotka korvaavat poistuneet parit kesken kauden. 

Tähän asti Mattua ja Japea ei olla vielä nähty ohjelmassa. Aiemmiltakin kausilta tutut tempparihahmot, kuten Iiro sekä Mari ja Väpä ovat vierailleet ohjelmassa, joten saattaa myös olla, että tämäkin pari nähdään vain ohjelman kohuvieraina.

Lue myös: Paljastuiko yksi tämän kauden merkittävimmistä käänteistä jo nyt - viime kauden kohupari palaa Temptation Island Suomeen?!