fbq
Kotimaa
19.03.2021 20:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Eveliina Uosukainen ja Daniel Lehtonen
Temptation Islandista tuttu Eveliina Uosukainen julkaisi rohkeita kuvia: poseeraa ilman yläosaa - kuvat!
Kotimaa
19.03.2021 20:20
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Eveliina ”Eve” Uosukainen julkaisi kaksi pohdiskelevaa julkaisua Instagramissa. Temppareista ja Suurin pudottaja -ohjelmista tutun puolisonsa Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen kanssa Espanjassa asuva Eve kysyy julkaisusarjansa ensimmäisessä osassa tärkeän kysymyksen.

- Jos sulta riisuttais nyt kaikki, niin pitäisitkö itsestäs?

Lue myös: TIS-Eve rajussa liikenneonnettomuudessa, lensi skootterilta asfalttiin - kuvat julki: "Vieläkin nousee paha olo katsoessa"

Sai vastauksen kysymykseensä

Even ajatusleikissä jokaiselta riisuttaisiin vaatteet, meikit ja kaikki ulkoinen materia.

- Jäljelle jäis vaan sinä kaikkein aidoimmillaan, niin ettet voi esittää tai paikata mitään sussa ja sun elämässä millään ulkoisilla asioilla tai materialla. Oisitko tällöinkin tyytyväinen itsees ja onnellinen sun elämään?

Lue myös: Espanjaan Eveliina-rakkaansa kanssa muuttanut tosi-tv-tähti Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen: Suurin pudottaja pelasti elämäni!

Eve kertoo ajatelleensa asiaa taannoin autolla ajaessaan ja saaneensa vastauksen suureen kysymykseensä.

- Mulla tupsahti tää ajatus mieleen ja aloin tosissani miettimään, että jos multa riisuttais ihan kaikki, tykkäisinkö silti itestäni ja elämästäni. Ja päädyin siihen tulemaan, että oisin silti ihan helkkarin tyytyväinen.

Täytti materialla tyhjiötä

Katso myös: Jestas, mikä muodonmuutos! TIS-Eveliina teki hurjan elämäntaparemontin - katso huikeat ennen ja jälkeen -kuvat!

Eve kertoo julkaisussaan rehellisesti, ettei olisi vastannut samalla tavalla vielä muutama vuosi sitten.

- Silloin koitin korjata kaikella ulkoisella ja materialla kokeamiani epäkohtia, puutteita ja tyhjiötä itsessä ja elämässä. Sitemmin oon kulkenut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matkaani jo pian kuusi vuotta.

Tosi-tv-tähti on lisännyt ensimmäiseen julkaisuunsa kaksi kuvaa, joissa hän istuu kylpemässä parvekkeella muovipaljussa.

Olen kuullut, että ihmisen kehon solut uusiutuvat ihan totaalisesti noin 7 vuoden perioodilla. Eli niistä soluista, jotka mulla oli 7 vuotta sitten, ei olisi juurikaan jäljellä mitään. Monet puhuu myös, että 7 vuoden välein parisuhteessa tulee usein isommat kriisit. Voiko tää liittyä siihen, että ihminen muuttuu yksilönä tuona 7 vuoden aikana paljon, ja jotkut vaan muuttuu toisensa kaltaisiksi, kun toiset kasvaa erisuuntiin. En tiedä mikä sitten on tosi, kunhan pohdiskelen vaan.

Siirtyi kylvystä Danin syliin

Seuraava Even julkaisu on jatkoa hänen kylpykuvilleen. Tuoreimmassa julkaisussaan Eve on noussut kylpemästä ja hypännyt Dani-puolisonsa syliin makoilemaan. Danin antaessa suukkoa Evelle, hymyilee TIS-kaunotar kameralle.

Lue myös: Oho! Bile-Dani ja Eveliina-rakas hankkivat vauvanvaatteita?! Danin shoppailutyyli herätti huomiota – kuva!

- En koe olevani enää yhtään samanlainen ihminen kun 7 vuotta sitten - mä oon muuttunut, mun arvot ja normit on muuttuneet, mun haaveet ja unelmat on muuttunut ja siinä matkalla myös paljon ihmisiä ympärillä.

Eve kertoo kuvatekstissä hetkestä, joka on auttanut häntä saavuttamaan nykyisen, onnellisen tilanteensa. Tosi-tv-kaunotar kertoo heränneensä muutostarpeeseen kuusi vuotta sitten ja on siitä lähtien toiminut tietoisesti hyvinvointinsa eteen.

- Tiedostaminen ja toiminta. Ilman sitä tuskin oisin uudistunut ihan samanlailla kun nyt.

Katso myös: Oho, Bile-Danin kihlattuna tunnettu TIS-Eve kävi rintojen pienennysleikkauksessa: "Tämä on ollut mielessä lukioikäisestä saakka"

Vaalea kaunokainen toteaa, että vaikka hänellä on vielä vuosi edessään mainitsemassaan seitsemän vuoden syklissä, hän kokee olevansa valmiimpi hyvinvoinnissaan kuin aiemmin.

- Vaikka valmis tuskin tuun olemaan koskaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Lehtonen (@file_dani)

Alku oli haastava

Eve kertoo, kuinka ensimmäiset vuodet itsensä kehittämisen matkalla olivat haasteellisimpia. Nykyisin ajatustensa hallinta on kuitenkin jo osa Even toimintatapoja.

Katso myös: TIS-Eve ylistää avomiestään: Bile-Dani on hellä rakastaja!

Kun oon löytänyt itseni kehittämisen ja hyvinvoinnin matkan myötäni tyytyväisyyden itseeni ja elämääni ulkoisten asioiden sijaan sisältäni, oon myös automaattisesti luopunut paljosta ulkoisesta ja materiasta ja silti entistä onnellisempi. Enää ei oo tarvetta esittää tai paikata mitään sisältä puuttuvaa ulkoisilla asioilla. Tottakai on kiva välillä laittautua nätiks tai palkita itsensä ostamalla itelleen jotain kivaa, mutta se ei enää määritä mua ihmisenä mitenkään. Vaikka multa vietäis nyt kaikki ulkoinen ja kaikki materia mitä omistan, mun sisäistä voimaa ei kukaan vois viedä. Ja se on se, mikä tuo todellisen tyytyväisyyden ja onnellisuuden!

Tärkeän aiheen äärelle päätynyt Eve kirjoittaa vielä julkaisusarjansa loppuun terveiset muille, jotka ovat omalla hyvinvointinsa matkalla vasta alkutekijöissä.

- Vuosi vuodelta se matkan käyminen helpottuu eikä tunnu enää työltä. Kun vaan jaksat kehittää itseäs, ottaa aikaa tulkita omia ajatuksia ja tuntemuksia sekä tehdä niitä pieniä asioita päivittäin oman hyvinvointisi eteen, se kantaa hedelmää pitkällä ajalla. Ja vaikka siinä matkalla eksyy polulta ja saattaa välillä palata harhailemaan vanhoihin tapoihin ja rutiineihin, tärkeetä on vaan tiedostaa asia ja sitten palata työstämään niitä uudelleen!

Lue myös: Miten Bile-Danin sixpack kasvoi File-Danin "tynnyriksi"? Suurin pudottaja Suomi -kisaan lähtevä Daniel Lehtonen tilittää: "Olen niin läskiperse, etten jaksa kävellä!"
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »