fbq
Uutiset
13.11.2018 14:12
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: nelonen media ja Instagram
Eveliina
Oho, Bile-Danin kihlattuna tunnettu TIS-Eve kävi rintojen pienennysleikkauksessa: "Tämä on ollut mielessä lukioikäisestä saakka"
Uutiset
13.11.2018 14:12
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: nelonen media ja Instagram

Tosi-tv-tähti Daniel Lehtosen puoliso, Temptation Island -sarjastakin tuttu Eveliina Uosukainen paljastaa Instagramin Stories -osiossa käyneensä rintojen pienennysleikkauksessa. 

Lue myös: JESTAS, MIKÄ MUODONMUUTOS! TIS-EVELIINA TEKI HURJAN ELÄMÄNTAPAREMONTIN - KATSO HUIKEAT ENNEN JA JÄLKEEN -KUVAT!

Temppari-kaunotar kertoo videolla, että leikkaus on ollut hänellä mielessä lukioikäisestä saakka. Hän oli leikkauksessa terveydellisistä syistä. 

- Nyt tuntui, että aika on kypsä. Melkein puolitoista vuotta meni tässä prosessissa, ennen kuin pääsi itse leikkaukseen, Eveliina kertoo videolla. 

"Olen niin onnellinen"

Eveliinan leikkaus suoritettiin kunnallisessa sairaalassa, joten leikkaus oli paljon halvempi kuin yksityisillä, joissa rintojen pienennysleikkausten hinnat kipuavat moniin tuhansiin euroihin. 

- Täytin leikkaukseen vaadittavat kriteerit. Olen niin onnellinen, kun elämäni helpottuu leikkauksen myötä, Eveliina toteaa helpottuneena. 

Bile-Dani -lempinimen aikoinaan saaneesta Danielista kuoritui viime kauden Temptation Islandissa oikea romanttinen nallekarhu. Tämä piirre ei jäänyt viettelysten saarelle, sillä Dani hemmotteli leikkauksesta toipuvaa kultaansa jättimäisellä yksisarvispehmolelulla.

Eveliina kuvasi Instagram Storiesiin videon, jossa Dani kantaa kainalossaan pehmolelua. 

- Kenelle se oikein on?, Eveliina kysyy puolisoltaan. 

- No sulle kultaseni, Dani vastaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niin minä sinua vaan!😘❤️

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »