fbq
Uutiset
23.02.2019 07:34
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Bile-Dani ja Eve-rakas bongattiin shoppailemassa.
Oho! Bile-Dani ja Eveliina-rakas hankkivat vauvanvaatteita?! Danin shoppailutyyli herätti huomiota – kuva!
Uutiset
23.02.2019 07:34
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tositelevisiosta tuttu, Bile-Daniksikin tituleerattu Daniel Lehtonen odotteli Eveliina-kihlattuaan yleisövessan edustalla Kampin kauppakeskuksessa viime lauantaina. Turhautunut Dani näpräsi puhelintaan. Hän oli pukeutunut päästä varpaisiin kolmiraitaan.

– Aivan kuin ostoskassissa olisi ollut poikavauvan vaatteita, Seiskalle supistaan.

Bile-Danin shoppailuasu herätti huomiota.

Lue myös: Temptation Island Suomessa houkutukset selättäneet Bile-Dani ja Eve-rakas Seiskan parisuhdetentissä: ”Lempparit on meidän kotivideot!”

Danin ja Even shoppailu on herättänyt huomiota aikaisemminkin. Viime syksynä pariskunta nähtiin lahtelaismarketin koruliikkeessä, jossa he olivat tutustumassa sormuksiin, mutta he kuitenkin poistuivat liikkeestä tyhjin käsin.

Lue lisää: Kääk, Temptation Islandin superpari Bile-Dani ja Eve shoppailivat sormuksia – poistuivat koruliikkeestä tyhjin käsin!

Dani ja Eve kihlautuivat viime vuoden heinäkuussa. Kosinta tapahtui Even perheen mökkisaaressa.

– Sytytin terassilla lukuisia kynttilöitä. Sitten pyysin Eveä laittamaan silmät kiinni. Polvistuin ja kysyin, haluaisiko hän tulla vaimokseni. Kyllähän siinä itku tuli, Dani kertoi Seiskalle viime kesänä.

Lue lisää: Näin Temptation Island Suomen Bile-Dani kosi rakastaan: ”Sitten pyysin Eveä laittamaan silmät kiinni”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »