fbq
Uutiset
12.06.2020 21:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen/ Atte Malaska, Pasi Murto, Instagram
suurin_pudottaja_kausi_2_daniel_lehtonen_04_atte_malaska
Miten Bile-Danin sixpack kasvoi File-Danin "tynnyriksi"? Suurin pudottaja Suomi -kisaan lähtevä Daniel Lehtonen tilittää: "Olen niin läskiperse, etten jaksa kävellä!"
Uutiset
12.06.2020 21:04
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Nelonen/ Atte Malaska, Pasi Murto, Instagram

Suurin pudottaja Suomi -sarjan toisen kauden osallistujat julkaistiin torstaina ja joukosta löytyi monia tuttuja kasvoja.

Yllättävin heistä oli varmasti aikanaan Hottikset-sarjasta suomalaisten tietoisuuteen noussut Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen, 29.  

Lue lisää: Bile-Danista tuli File-Dani, nyt hän yrittää karistaa kilot tv:ssä - tässä ovat Suurin pudottaja Suomi -ohjelman julkkisosallistujat! 

Nimi vaihtui

Seiska tavoitti nykyisin itseään File-Daniksi kutsuvan Lehtosen puhelimitse, jotta hän voi selventää, mitä pyykkilautavatsalle tapahtui. 

- Olen urheilullinen kaveri, mutta todella huono sitoutumaan urheilemiseen. Viimeiset vuodet olen vetänyt niin epäterveellisillä elämäntavoilla, että aina helpomman kautta. Ulos syömään ja kaikkea. Ei ihme, että on alkanut kiloja tulla. Nyt on korkea aika vetää kroppa kondikseen, Dani kertoo.

Urheilun hän myöntää jääneen lähivuosina hyvin vähäiseksi, vaikka tennistä muistuttavaa padelia on tullut pelattua ystävien kanssa. 

- Kyl se on enemmän ollut penkkiurheilua tänä päivänä, jos on mahdollista mennä 200 metriä kävellen tai autolla. Menen sen mieluummin nykyään autolla. 

Pienten kävelylenkkien poisjääminen on vaikuttanut vahvasti miehen kuntoon. 

Lue lisää: Bile-Danin kappaleita on striimattu jo yli 3 miljoonaa kertaa – uusi sinkku kertoo teinirakkaudesta: ”Esikoisalbumini julkaistaan jo kesällä”

- Olen vain niin läskiperse, etten jaksa kävellä. Hyötyliikunta on se, joka pitää meidät kondiksessa. Sen kun jättää pois, niin sitten yhtäkkiä ollaankin tällaisia megalomaanisia plussapalloja.

Suurempia vaikutuksia kunnon menetyksen lisäksi Dani ei osaa huomioida. Yhden asian hän kuitenkin nostaa esiin.

- Ruokakaupassa joutuu ostaa enemmän safkaa. Nyt menee tuplasafkat. Aina ei täyty enää niin helposti, kun on iso maha. Sillon kun pitää vähä laittaa murua rinnan alle, niin sitä menee vähä enempi, Dani naurahtaa.

Bile-Dani
Millaiselta Daniel näytti Bile-Danina. Kuvakaappaus Daniel Lehtosen Instagram-tarinoista.

Maassa maan tavalla

Nykyisin Espanjassa asuvan Danin mukaan suurimmat vaikuttajat hänen lihomiseensa on ollut urheilun jäämisen lisäksi ylensyönti. Maan herkulliset tapakset ja tapa nauttia alkoholia ovatkin kutkutelleet hänen makuhermojaan huomattavasti.  

- Kyl bisse ja viini maistuu. 

Enemmän siellä hän ei ole kuitenkaan juonut kuin Espanjassa on tarkoitus.

Lue lisää: Bile-Dani ja Eveliina-kihlattu tarttuivat unelmaansa – muutto ulkomaille: ”Kohtalaisen kovat kämppäkriteerit eli postikorttimaisema” 

- Siellähän maan tapaan kuuluu vetää pikku hömpsyt aina silloin tällöin. Se on vähän hyvää tapasta ja vähän bisseä ja vinoo, niin se on päivä kruunattu. 

Kesämieheksi itseään tituleeraava Dani viihtyy lämpimässä maassa erittäin hyvin, ja pitääkin sen parhaimpina puolina aurinkoa.

File-dani
Nykyinen kunto File-Danina. Kuvakaappaus Daniel Lehtosen Instagramin-tarinoista. 

Peilikuva muuttui

Daniel huomasi peilikuvansa muuttuvan jo muutama vuosi sitten. 

- Varmaan joskus siinä 2017-18 alkoi huomaamaan, että nyt alkaa vähän tulla tuota keskimakkaraa. 

Silloin hän alkoi pohtimaan urheilun uudelleen aloittamista jo. 

- Ajattelin koko ajan, että huomenna aloitan treenit ja näin poispäin. Se huominen olikin kolmen vuoden päästä ja tässä ollaan.

Herääminen hänelle tapahtui kunnon heikentymisestä viime vuoden puolella. 

- Vuosi sitten aloin kelaamaan, että ei vittu nyt on oikeasti aika.  

Lue lisää: Oho! Bile-Dani ja Eveliina-rakas hankkivat vauvanvaatteita?! Danin shoppailutyyli herätti huomiota – kuva! 

Kotona kihlattu Eve-rakas myös huomautti Dania muodonmuutoksesta. 

- Kyllä Eve aina muistutteli, että: kulta nyt sä olet vähän kasvanut. Pitäiskö sun tehdä tuolle jotain?

Rennon oloinen mies ei kuitenkaan halunnut stressata asiasta liikoja, joten hänellä oli vastaus jo valmiiksi omalla rakkaalleen. 

- Sanoin vaan, ettei kai tässä nyt vielä mikään hätä ole. Olen kato tämmöinen vanha kunnon painija, että kyllä mä noi kilot karistan ihan koska vaan. 

Pariskunnan väleihin asia ei ole vaikuttanut - ei edes mieskunnon puolesta. 

- Ei se ole sinne vaikuttanut, hän naurahtaa. 

Daniel Lehtonen meni kihloihin Everakkaansa kanssa.
Daniel Lehtonen meni kihloihin Eve-rakkaansa kanssa vuonna 2017.

Laihdutuskuuri alkaa

Sanansa mittaisena miehenä Dani tarttuikin tarjoukseen, kun häntä pyydettiin mukaan Suurin Pudottaja Suomi -ohjelmaan. Ennen sarjan kuvausten alkamista hän valmistautuu hieman eriskummallisella tyylillä. 

- Syön vähän enemmän tapaksia ja nautin laiffista. Kohta sitä joutuu jättämään kaiken hyvän ruuan niin sanotusti taakseen ja totuttelemaan uusiin hyviin ruokiin. 

Sarjaa varten Suomeen tullut Dani haluaakin mökkeillä ja saunoa kavereidensa kanssa ennen painonpudotusrääkkiin siirtymistä.

Lue lisää: Oho, Bile-Danin kihlattuna tunnettu TIS-Eve kävi rintojen pienennysleikkauksessa: "Tämä on ollut mielessä lukioikäisestä saakka"

-  Yritän nauttia Suomen kesästä ja ottaa ilon irti, kun täällä Suomessa on.

File-Dani lähtee laihdutuskuurilleen hyvissä tunnelmissa ja hänellä on korkeat odotukset itsensä lisäksi valmentajia kohtaan. 

- Kyllä me vedetään ihan täysillä loppuun asti. 

Näyttämisen tahto on miehellä vahvana motivaationa.  

- Odotan itse, että saan itsestäni kaiken irti ja pääsen näyttämään muille että laihtuminen on mahdollista. Tikkarista plussapalloksi ja plussapallosta tikkariin. Se on mahdollista! Mun eikä kenenkään muunkaan tarvitse heittää hanskoja hukkaan, jos tulee ikämassaa niin sanotusti.

Suurin pudottaja suomi
Daniel Lehtonen Suurin Pudottaja Suomi -kisailijoiden keskellä. 

 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »