fbq
Uutiset
25.10.2018 13:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen media ja Instagram
Eve ja Dani
Jestas, mikä muodonmuutos! TIS-Eveliina teki hurjan elämäntaparemontin - katso huikeat ennen ja jälkeen -kuvat!
Uutiset
25.10.2018 13:31
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen media ja Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Eveliina Uosukainen esittelee Instagramissa huiman muodonmuutoksensa.

LUE MYÖS. VÄISTY LOVE ISLAND, TEMPTATION ISLAND SUOMI TULEE JÄLLEEN - SINKKUNA JA SEURUSTELEVANA MUKANA OLLUT KAUNOTAR PALJASTAA: ”OON SAANUT KUNNIAN OLLA MUKANA UUDEN KAUDEN CASTINGISSÄ”

Eveliina osallistui TISuomeen ensimmäisen kerran sinkkuna, ja viime kaudella hänet nähtiin saarella kilattunsa Daniel "Bile-DaniLehtosen kanssa. 

LUE LISÄÄ: TEMPTATION ISLANDIN BILE-DANI KOSI EVELIINA-RAKASTAAN - KATSO TUOREET KUVAT VASTAKIHLAUTUNEESTA PARISTA!

Kaunotar on kuitenkin näyttänyt hyvin erilaiselta ennen tv-uraansa. Hän postasi keskiviikkona (24.10.) hätkähdyttävän kuvaparin itsestään Instagram-profiiliinsa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pitkän elämäntapamuutos matkan myötä arvostan kehoani ja terveyttäni aivan uudella tavalla. Meillä jokaisella on VAIN YKSI KEHO. Se miten me sitä hoidetaan, ravitaan ja huolletaan, näkyy suoraan meidän elämän laadussa. Elämä on aika paljon ikävämpää kun päivittäin harteilla on liuta oireita ja sairauksia. Jokainen pystyy itse vaikuttamaan isolta osin, että miten voi. Fakta on, että roskaruoalla ei pitkään elä. Se, että meidän keho pysyy terveenä ja ennen kaikkea elinvoimasena, vaatii päivittäin JOKA PÄIVÄ tietyn määrän energiaravintoaineita (hiilihydraatit, proteiinit, rasvat) sekä suojaravintoaineita (vitamiinit, mineraalit...). Puutteellinen suojaravintoaineiden saanti aiheuttaa väsymystä ja elimistölle haitallisia puutostiloja. Ja nykypäivänä niiden kaikkien riittävä päivittäin saanti ravinnnosta on haastavampaa ja siksi niin moni oireilee eri tavoin. Ei riitä, että yhtenä päivänä tankkaa kunnolla ravinteita vaan keho tarvitsee niitä päivittäin, koska se myös kuluttaa niitä koko ajan - päivittäin.☝🏻 . Se, mitä haluan jokaisen ymmärtävän, on se, että hyvinvointi ei ole mikään pikajuoksu, mikä juostaan nopeasti maaliin ja sitten nostetaan jalat pöydälle eikä tehdä enää mitään sen eteen. Hyvinvointi vaatii ylläpitoa, päivittäin. Se, että ravitset itseäsi oikein ja riittävästi, nukut tarpeeksi ja palautuen, liikut säännöllisesti ja pidät myös huolen mielen ruoasta eli teet asioita, mitkä tuottaa sinulle iloa PÄIVITTÄIN, ylläpitää myös hyvää oloasi seuraaville päiville. Mielestäni on täysin hölmöä ajatella, että riittäisi kun kerran tekee jotain ja sen jälkeen voi koko loppuelämänsä hyvin, ei meidän keho toimi niin.🙅🏼‍♀️ . Panosta itseesi, oma hyvinvointisi on kuitenkin kaiken muun elämän perusta. Älä ikinä karsi omasta hyvinvoinnistasi (moni tekee niin, itsekin aikanaan tein, kunnes oivalsin että hyvinvoiva minä on yhtäkuin onnellinen elämä). Moni vitkuttelee vetoamalla, ettei ole rahaa eikä aikaa. Elämä on kuitenkin täynnä valintoja, jokainen päättää mihin haluaa elämässään panostaa, itse ainekin nykyään valitsen terveen, hyvinvoivan ja elinvoimaisen minän ja säästän ennemmin jostain muualta. Mikään ei ole arvokkaampaa kuin oma terveys. Pidä siitä huolta!💗🙏

Henkilön Roosa Eveliina Uosukainen (@roosaeveliinaa) jakama julkaisu

Even mukaan huikean muodonmuutoksen taustalla on huolellinen elämäntaparemontti.

Pitkän elämäntapamuutos matkan myötä arvostan kehoani ja terveyttäni aivan uudella tavalla. Meillä jokaisella on VAIN YKSI KEHO. Se miten me sitä hoidetaan, ravitaan ja huolletaan, näkyy suoraan meidän elämän laadussa. Elämä on aika paljon ikävämpää kun päivittäin harteilla on liuta oireita ja sairauksia. Jokainen pystyy itse vaikuttamaan isolta osin, että miten voi. Fakta on, että roskaruoalla ei pitkään elä. Se, että meidän keho pysyy terveenä ja ennen kaikkea elinvoimasena, vaatii päivittäin JOKA PÄIVÄ tietyn määrän energiaravintoaineita (hiilihydraatit, proteiinit, rasvat) sekä suojaravintoaineita (vitamiinit, mineraalit...). Puutteellinen suojaravintoaineiden saanti aiheuttaa väsymystä ja elimistölle haitallisia puutostiloja, Eve kirjoittaa.

Se, mitä haluan jokaisen ymmärtävän, on se, että hyvinvointi ei ole mikään pikajuoksu, mikä juostaan nopeasti maaliin ja sitten nostetaan jalat pöydälle eikä tehdä enää mitään sen eteen. Hyvinvointi vaatii ylläpitoa, päivittäin. Se, että ravitset itseäsi oikein ja riittävästi, nukut tarpeeksi ja palautuen, liikut säännöllisesti ja pidät myös huolen mielen ruoasta eli teet asioita, mitkä tuottaa sinulle iloa PÄIVITTÄIN, ylläpitää myös hyvää oloasi seuraaville päiville.

Uusi ulkomuoto vaatii myös uhrauksia, sillä lempiruuan (sushi) sijaan, Eve tyytyy nauttimaan munakkaasta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »